Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
eloise spune:
Numai ca mie nu-mi place berea fara alcool...mi se pare dulcisoara, iar mie berea imi place sa fie amaruie. Si eu am mai baut in sarcina Stela Artois fara alc dar mi se parea dulce-acrisoara , plus ca de la arsuri, imi statea in gat! Acum insa asa mai merge cate un pahar de bere adevarata din cand in cand!
Lexi din pacate am mai auzit si eu povesti din astea cu sefii. Mai ales daca ai spus clar dinainte ca nu intri in CIC, de ce a mai angajat pe altcineva? Probabil isi inchipuie cu totii ca avand copil mic, vei neglija automat jobul. Ticalosii! Pregateste CV-ul si mult succes sa-ti gasesti ceva de 3 ori mai bun!
Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
floricika spune:
ooff, lexi, imi pare foarte rau, dar....un sut in fund un pas inainte! Multa bafta!
azi am facut si noi vaccinul, si a fost bine, a plans doar pentru ca ii tineam eu piciorul. Are 5400 gr si 60 cm, pediatra mi-a zis ca a crescut cam mult in inaltime (cica ar fi trebuit sa aiba 58 cm). Cu cine o semana lungan ca noi amandoi suntem mici de inatltime A,si amai zis ca e prima data cand face vaccinul de doua luni si da peste un copil asa puternic, ca nu putea sa ii indrepte piciorul si i-a intrat serul f greu din cauza ca el s-a incordat Avem baiat mare si fortzos..ce sa mai!!
Acum i-am bagat un supozitor eferalgan preventin, am pus o felie de lamaie congelata pe piciorus si l-am culcat. Sper sa fim bine si sa nu facem febra.
Poze
Adriana mica spune:
Inni, mie pediatra mi-a zis ca trebuie sa facem Engerix + Pentaxim sau Engerix + Infarix(?!)Daca insa Infarix contine si pt hepatita, atunci as opta si eu tot pt o intepatura inloc de 2.
Cat o priveste pe mama, noi toti speram ca evolutia bolii sa fie cat de cat stopata(cel putin asa zice medicul care a pus diagnosticul si i-a prescris tratamentul); greu a fost pana l-am convins pe tata ca este cazul sa o duca la medic(toata familia a ramas uimita cand a vazut cat de repede a degenerat starea ei). Am fi foarte fericiti daca s-ar simti bine si ar putea veni pe la noi sa il vada pe Tudor, cu conditia sa incerce sa evite eforturile prea mari(cred ca ii este dificil sa constientizeze si sa accepte limitarile impuse de boala); daca ii va fi greu, ne vom urca in masina si vom merge noi sa ii vedem.
Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici
scumpik_lui spune:
ANDREI pt cele 3 luni
YAGI si REBECCA pt cele 2 luni
MAJA pt prima lunisoara
sa fiti cuminti si sa-i faceti fericiti pe parintii vostri.
Mirabela, Tasia, Cecilia, Osna, Putzuruca, Alessia am vazut pozele cu copilasii vostri. Toti sunt niste scumpei, sa aveti numai parte de bucurii din partea lor.
Am mai pus si eu POZE NOI. Cine doreste, cine pofteste poate sa-mi admire piticutul.
Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
gripo spune:
FLORI, stai linistita, ca nu a crescut asa mult, al meu a luat dupa masuratorile dr., in prima luna, 9 cm, si dupa ale noastre 7cm, e adevarat ca al meu s-a si nascut micut, dar orisicat! si apoi, flacaii trebuie sa fie inalti, ca de, sunt masculi
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
gripo spune:
Mi-au placut mult pozele cu LUCA, dupa cum doarme se vede ca o sa fie un smecher!, iar poza aia cu putza goala sa i-o arati primei gagici cu care vine acasa, ca are cu ce se lauda de mic!
VARSTA RADU ANDREI
scumpik_lui spune:
Imi cer scuze ca am latit pagina
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
putzuruca spune:
Lexi, ce jigodie de sef mai ai!!! Astia merita impuscati, pe bune. Discriminare. Oare si nevesti-sii i-ar face la fel? Sau o fi din ala care-si maltrateaza nevasta? Hai ca m-am enervat cu jegosu' ala.
Adriana, eu ii fac Pentaxim si Engerix pt ca mi-e frica sa nu avem probleme cu procurarea celuilalt vaccin. Pediatra mi-a spus avantajele si dezavantajele iar eu am ales asta.
Eloise, eu si Alessia ne-am imprietenit cu ajutorul forumului. S-a nascut o prietenie frumoasa care sper ca va dura multi ani de acum incolo, iar piticii nostri vor creste impreuna.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by gripo
Mi-au placut mult pozele cu LUCA, dupa cum doarme se vede ca o sa fie un smecher!, iar poza aia cu putza goala sa i-o arati primei gagici cu care vine acasa, ca are cu ce se lauda de mic!
VARSTA RADU ANDREI
Buna idee faza cu gagica
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
gripo spune:
PUTZURUCA, eu zic sa lasi basmele astea cu prietenia, eu cred ca voi ati pus ochii pe ARMAND, ca e baiat frumos, iar ALESSIA, a pus ochii pe DEEA voastra! e cu LOVE aici!
VARSTA RADU ANDREI