Bucurii de sept - oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

multiumesc ptr raspunsuri. Nu stiu de ce ii face 3 injectii, stiu doar\ca se face imunizare ptr 5 boli.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc inca o data tutror pt cuvintele de incurajare si urarile de sanatate pt mama! Speram ca totul sa fie mai bine de acum, dupa inceperea tratamentului.

Alessia, si eu as avea aceasta optiune: sa vina cineva din provincie. Nasii nostri au de peste 8 ani o bona din Moldova, si sunt foarte multumiti. S-a oferit sa incerce sa ne recomande eventual pe vreo cunostinta de-a ei.

Vad ca toate ati facut la puiutii vostri vaccin Infarix. Mie pediatra mi-a spus ca pot opta intre acesta si Pentaxim de la Avensis(ca sunt identice, si in plus mai ieftin; cica nu are rost sa dam banii pe Infarix). A mai facut vreuna dintre voi la bebe aceasta varianta de vaccin? Inni, poate tu ma poti ajuta cu un sfat.

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Varsta Dudu
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!
Ieri n-a mers forumul toata ziua, asa-i???
La multi ani micilor sarbatoriti de astazi!

Si felicitari tuturor mamicilor care si-au botezat de curand puiutii!

Putzuruca ti-am vazut printesa, e o dulcica! Alessia este nasa ei? Ce frumos! Voi va cunosteati dinainte sau v-ati imprietenit pe forum? Foarte frumos oricum!

Adriana multa multa sanatate mamei tale!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Eu am inceput sa ma "destrabalez". Pe 14 cand Vladut a implinit o luna a venit la noi viitoarea lui nasa si am ciocnit un pahar de sampanie (pe care eu l-am si baut , desi alaptam). Ieri dis de dimineata m-am machiat , dupa o pauza de peste o luna (eu inainte ma machiam OBLIGATORIU in fiecare zi daca ieseam din casa, dar la sfarsitul sarcinii si dupa venirea lui bebe n-am mai avut timp), apoi am iesit cu cupilu in carucior la plimbare vreo 2 ore (a fost o vreme superba) iar seara am lasat cupilu cu taica-su si am iesit cu fetele la un restaurant chinezesc, unde am baut vreo juma de bere cu alcool . Incep sa redescopar franturi mici de "libertate", ce-i drept insa ma cam simt vinovata cand las copilasu' pentru 2 ore si plec...

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare mamici!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!

Am vazut si eu poze cu bebici frumosi de-ti vine sa-i papi!(bebici de Putzuruca, de Osna-ce scump e in sacul de dormit!-, de mirabelac....si mai urmeaza sa ma mai uit cand am un pic de timp).

Noi suntem in sfarsit bine, azi-dimineata iam scos branula din manuta la Nicolas si diseara terminam cu antibioticul si la Alesio!
Era si cazul...

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cris, multumim pentru urari. Deja mi se pare ca Maria se simte ceva mai bine. Sper sa nu fie doar o parere.
Marti au fost intr-adevar pt. mine 3 ceasuri rele. Pe langa alergia Mariei, am fost si la servici sa vorbesc cu sefu' si sa-i spun ca vreau sa ma intorc pe 5 decembrie. Nu l-am gasit dar am vorbit la telefon si cand i-am spus a zis: "da, e foarte imbucurator pe de-o parte dar pe de alta parte trebuie sa-ti gasim un loc de munca. Pentru ca am angajat pe altcineva in locul tau si sa vedem cum si ce facem" bla bla bla. Va dati seama cum mi-a picat. Mai ales ca anuntasem dinainte sa intru in prenatal, ca ma intorc in decembrie. Am inteles imediat unde bate si desi stiu ca legal e obligat sa ma primeasca inapoi, am inceput deja sa-mi redactez CV-ul ca sa imi caut in alta parte. Cam stiu care e procedura in astfel de cazuri: te primeste inapoi la firma, ca deh, e obligat de lege, dar in 2-3 saptamani iti gaseste nod in papaura ca n-ai facut nu stiu ce sau ca ai facut gresit si te da afara. Oricum, sper sa-mi gasesc repede altceva, poate chiar mai bun. Si-asa vroiam sa plec de la firma asta. Si oricum, un sut in fund, un pas inainte, vorba aia...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Adriana trebuie sa faci Pentaxim + Engerix. Engerix-ul e de hepatita B. Pentaxim-ul n-are de hepatita. Ambele fac 2 mil (cu aprox)..deci mai ieftin cu vreo 600.000 decat daca ai lua Infanrix hexa. Si trebuie facute 2 intepaturi. E bun si Pentaxim-ul sigur ca da.
Eu daca nu gaseam infanrix..faceam combinatia de mai sus. Dar bine ca a reaparut ca si asa..nu stiu ea cat s-a stresat, dar eu am fost foarte "emotionata" de intepatura. Am zis..bine ca nu mai tr sa-i faca doua ca si asa ma trecusera toate apele. Uf...e greu sa fi mama..uneori

Sanatate multa mamei tale. Daca boala nu e asa de avansata..las-o sa vina sa-l mai vada pe Tudor ca cu cat avanseaza cu atat ii va fi mai greu. Vezi ca Boala Parkinson intra in programul national de medicatie gratuita.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELOISE, parerea mea e ca daca inca te mai mstra constiinta dupa juma de bere, bea-o pe toata, poate iti revii in simtiri.

LEXI, seful tau e o jigodie, bine totusi ca ti-a dat de inteles, ca sa te pregatesti din timp.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Eloise eu toata sarcina am baut bere fara alcool..si nu m-am simtit deloc prost . Nu o beam in ideea de lapte, ca-i o prostie asta...ci ca simteam nevoia sa beau

Ileana ce faci ? Ai reusit sa dormi pana acum vreun pic ?

Mergi la inceput

Floricika...PM

Mergi la inceput