Balantze (dez)echilibrate - 19
Raspunsuri - Pagina 16
anca.b spune:
salutare, fetelor!
pe mine m-a apucat harnicia de dimineata...da vad ca n-am noroc sa termin treaba...am bagat haine la spalat si vad ca masina mea nu mai vrea sa stoarca...cred ca e pe duca...va trebui sa luam alta...asta e...alta gaura in buget...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Delphinas spune:
kitzy pai cum sa nu admiri asemenea minunatie. sa-ti traiasca mamico si sa va bucurati de ea.
poate faceti si un fratior mai tarziu.
poze
Just Me
Delphinas spune:
anca eu am patit asa cu masina noua. pun haine la spalat si face un program si apoi gata...si dai si te invarte prin jurul ei. nimic.
sun la service si ii spun la tantia aia si imi zice ca nenea de la service e plecat la un curs la capitala pt o saptamana. bun..si eu ce fac? am rufe in masina? pai...sa vedeti....asteptati o saptamana.
si incep a face cicr la telofon. femeia cu cap imi zice o posibila cauza si ma lasa in plata mea. caut si desfac unde mi-a zis ea si surpriza....era infundata o sita si de aia nu mergea ea. sa vezi ce am spalat apoi. si mereu ma uit la sita aia sa nu se mai infunde.
sa nu iti povestesc ca nenea de la service a venit o data la mama si l-am dat afara din casa ca se tipa la mine. i-a iesi domnule matale afara ca in casa la mine nu vii sa te tipi.
poze
Just Me
anca.b spune:
Vero, masina mea e foarte veche...am luat-o acum 6 ani, second-hand...deci e de asteptat sa-si dea sfirsitul...e naspa maomentul, insa...asta e...iar cu "mesteri" idioti am avut si eu de-a face...si eu i-am poftit afara. chiar daca am ramas cu treaba nerezolvata...macar au primit peste nas un pic.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Delphinas spune:
sa fi vazut tu cum l-am luat usor de maneca si l-am scos afara, ca pe un pisic cacacios. da tu la mine in casa faci din astea. e casa mea si fac ce vreau.
poze
Just Me
ingeras70 spune:
vreau si eu in grupul vostru!!!13.10,balanta la mijlocul zodiei.Pina astazi nu v-am vazut,ca altfel intram.Ce bine imi pare ca v-am gasit!!!

delphinas,ne gasim si aici

poate ne gasim si pe acelasi forum cind vom fi gravide!!!