Balantze (dez)echilibrate - 19
Raspunsuri - Pagina 15
kitzy spune:
Da, am dvd cu Pilates.
Daca vrei trimite-mi adresa ta de mail si-ti dau reteta.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas hehehe ce vb tu maria. am facut test...rezultat rosu pe alb NEGATIV. aseara ma intalnesc cu vara mea care si ea ma bate la cap, mai fa unul. si mai fac unul aseara. rosu pe alb NEGATIV. zic bun...asta e. dar ce nu vor sa mai vina rusii? i-am speriat eu sambata. le-am zis daca vin duminica cand am si eu o treaba la care ei sa nu fie poftiti ii desfiintez. si s-au speriat. dar aseara le-am vb frumos si au venit inainte de culcare. ![]() o sa mai incerc inca o data sa pun pozele poze de la manastire poze Just Me |
Offffff....
imi pare asa rau...sincer!!!Dar vb ta...centreaza-te pe alte chestii si nu te mai stresa pt bebe...si atunci poate va aparea mai repede!!!

si te rog sa nu fii suparata...va veni si randul tau..sunt sigura!!!Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
maria_bunica spune:
Va multumesc la toate pt urarile de ziua mea....sigur ca inca le mai primesc...niciodata nu e prea tarziu!!!Sa va dea si voua DD..tot ce mi-ati dorit mie!!!
Fetele...va urez succes in dieta si sa scapati repede de kg...sa va simtiti voi bine,ca asta e cel mai important!!!
Vero..acum am putut vedea si pozele..foarte frumoase peisaje pe acolo!!!
pe toate
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
kitzy spune:
Maria a fost ziua ta? Ioi ce toanta is 
Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! La muuuulti aniiii! Iti doresc multa fericire,sanatate si toate cele bune!
Si scuza-ma ca urarea mea vine cu si mai mare intarziere, da de cand cu torpila asta mica in casa, is cu capul in nori de cele mai multe ori ( no, ca si rimeaza
) 
Poze Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Delphinas spune:
cum sa nu vreau pilates? vreau tot ce ma poate face sa dau jos...burta...si alte cele...ititrimit PM
| citat din mesajul lui kitzy Da, am dvd cu Pilates. Daca vrei trimite-mi adresa ta de mail si-ti dau reteta. Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
poze
Just Me
kitzy spune:
Delphinash ti-am trimis reteta cu dieta. Pilatesul il gasesti pe net, eu de acolo l-am descarcat, da mai demult, nu mai stiu adresa, da daca dai un search sigur gasesti.
Poze Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Delphinas spune:
multumesc tare mult...acum ma duc sa verific mail-urile
| citat din mesajul lui kitzy Delphinash ti-am trimis reteta cu dieta. Pilatesul il gasesti pe net, eu de acolo l-am descarcat, da mai demult, nu mai stiu adresa, da daca dai un search sigur gasesti. Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
poze
Just Me
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui kitzy Maria a fost ziua ta? Ioi ce toanta is ![]() Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! La muuuulti aniiii! Iti doresc multa fericire,sanatate si toate cele bune! Si scuza-ma ca urarea mea vine cu si mai mare intarziere, da de cand cu torpila asta mica in casa, is cu capul in nori de cele mai multe ori ( no, ca si rimeaza ![]() Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
Multumesc mult...si nu trebuie sa iti ceri scuze ca te inteleg!!!
Apropos...v-am vazut pozele....

ma declar indragostita de printesa ta!!!E super frumoasa...Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii si impliniri!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Delphinas spune:
neatza dragele mele balantze.
la fiecare si multe 
kitzy printesa ta e o minunatie. sa-ti traiasca si sa te bucuri impreuna cu sotu de ea.
poze
Just Me
kitzy spune:
Maria, Delphinash va multumesc tare mult pentru complimente 
Poze Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)