M-am operat si-mi pare rau

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am o prietena care s-a operat, iar dupa nu i-a parut rau deloc! Gandeste-te ca ai putea sa porti la vara coc, sau poate sa te tunzi periuta! Merita sa rabzi un pic, nu? Arta cere sacrificii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Ai putina rabdare,e normal sa ai dureri,ai trecut totusi printr-o operatie.Adevarul e cam avem mari dureri si dupa o extractie de dinti.
Mult curaj si insanatosire grabnica !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Am avut o studenta care s-a operat ca tine Iarina si a spus ca durerile sunt mari, trebuia sa poarte nu o bentita pe urechi si cand dormea...tot stresul a durat cam 3 luni de a pierdut o sesiune. Deci...ai rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

O sa treaca!

Vai, ce te mai vaieti! Se vede ca esti alintata!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si apoi pe niste urechiuse frumoase si sanatoase ce zici de un piercing?

Sanatate!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Iarina, ce o sa mai zambesti tu in scurt timp cand o sa te uiti in oglinda si nu o sa te poti decide daca sa-ti faci coada de cal sus sau jos sau coc... o sa treaca durerile, stii tu, baba sufera la frumusete...

de altfel intr-o situatie asemanatoare sant si eu, mi-am facut o mica operatie pe fata vinerea trecuta pt ca aveam o alunita foarte mare si urata si mi-am dorit mereu sa o scot.. acum am ceva dureri care se acutizeaza la frig sau cand apas, ca sa nu mai zic de aspectul meu... cu un ditamai bandajul pe fata... uf.. si eu sant ipohondra si stateam zilele astea si ma intrebam de ce nu am putut sta linistita eu cu alunita aia si nu imi mai creeam atatea probleme singura cu o operatie...

dar o sa treaca, ne-am facut damblaua, am scapat de factorii inestetici si recuperarea nu o sa dureze la nesfarsit! Curaj in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

E normal sa te simti rau dupa operatie. Trebuie sa ai rabdare sa treaca timpul si sa vezi rezultatul operatiei. O sa uiti de dureri si o sa fii fericita.

The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Cand sunt intr-un impas sau intr-o durere de o anume intensitate... lucrul la care ma gandesc si mi-l repet in gand... zic: da Doamne sa fie maine mai repede... pentru ca stiu ca maine nu o sa ma mai doara sau ca o sa treaca problema (adica deja va fi rezolvata) si sa stii ca tine... parca timpul trece mai repede!!
O sa treaca si te vei bucura in sfarsit de cel ravnit coc sau coada de cal la spate!
Esti o curajoasa si o luptatoare... recunosc ca nu as fi facut asa o operatie!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Va multumesc pt. mesaje, ati fost dulci tare.Ma simt mai bine, durerile au scazut simtitor in intensitate, simt acum doar mici junghiuri si un oarecare disconfort. Doctorul mi-a spus ca vindecarea merge bine, mi-a schimbat bandajele, sunt deci intr-o dispozitie mult mai buna si nu-mi mai vine sa-mi dau palme ca m-am supus interventiei. Astept sa vad cum o sa arate, doctorul a spus ca sunt simetrice si draguteAm avut si ghinionul sa-mi fie foarte rau din cauza anesteziei si pe langa durerile de urechi, mai cele de cap si voma imi mai lipseau. Una peste alta sunt o alintata si o smiorcaita, dar tot va multumesc ca mi-ati scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Iarina eu zic ca ce a fost mai greu a trecut. De acum inainte trebuie sa te inarmezi doar cu foarte multa rabdare si iti spun si de ce. Am un vecin care in urma cu doua luni si-a facut aceeiasi interventie si a trebuit sa poarte timp de 6 saptamani un bandaj elestic pe cap. Doar ca el din exces de zel si-l strangea prea tare peste urechi si a reusit sa-si faca niste rani de toata frumusetea. Asa ca ai grija cand o sa trebuiasca sa-ti pui singura bandajul sa nu-l strangi prea tare.

P.S. Mi se pare ca ai dat cam mult pentru operatie. La noi (Timisoara) o astfel de operatie costa cam 300 euro (Dr.Bratu-Clinica Brol).

Mergi la inceput