PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mersic fetele pt raspunsuri. O sa trec si eu dupa ce termin tura asta de detergent la cel normal sa vadem cum reactioneaza Alex. Sper sa nu avem probleme.

Oana si bb Alex(05.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Amabella esti inconfundabila. Da te recunoastem mai ales ca parca fontul e acelasi.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Muhh cred ca am inteles eu gresit . Uite o ! Normal ca nu tb sa-i inlocuiesti o masa cu sucul acela. Uite al meu nu mai manca bine deloc si era tare nervos. Si am inceput cu morcov mai intai o lingurita, apoi 2 si tot asa pana la 30 ml. Apoi o sa continuam cu mar adica de maine. Vreau sa zic ca inainte manca 150 ml la o masa acum nu ii mai ajung 180 ml. E mult mai vioi si mai jucaus. in plus nu m-a mai trezit azi noapte decat la 1.30 la masa. Deci eun semn in plus. Am fost ieri la Euroclinic sa discut cu neontoloaga de mancare si mi-a zis sa ii dau de sapt viitoare cupitele de lapte in zeama de la supa sa se invete. Mi-a zis ca nu cereale ca e gras . Aviz fetelor cu bebei dolofani. Al meu are 7.300 si aproape 70cm. Ah si 3 luni si 3 saptamani. Sper sa o tinem tot asa de bine.
Am scris astea pt ca si eu eram impotriva diversificarii acum, dar vad ca copilul spune cand trebuie introdusa mancarea. Oricum e bine sa urmariti greutatea si cand aceasta stagneaza inseamna ca trebuie introdusa mancarea.
Cat despre rufe eu le-am spalat numai cu Dermaline, asta pt ca eu fac bubite de la unii detergenti. Si tare mi-a fost frica sa spal hainutele lui cu ariel, paturile si asternuturile le spal cu ariel.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ioana la cine ai fost, la dna Cobac? Ma duc si eu vineri la dansa sa vad ce imi mai povesteste. Sa stii ca si Alexandra mea mananca mai bine de cand primeste mar si morcov. Are alta pofta de mancare. Fug ca s-a trezit si plange.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Buna fetelor,

Va urmaresc mesajele de ceva vreme si m-am hotarat si eu sa va scriu.
Fetita mea face 3 luni pe 22 nov si chiar daca e asa de mica cred ca trebuie sa-i dau si eu suc de morcov pentru ca nu mananca prea bine si nu ia bine in greutate.
Puteti sa-mi spuneti si mie cum preparati sucul de morcovi? sau poate trebuie sa-l cumpar gata facut?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Amabella cu siguranta o sa te recunosc. Chiar si verde!

Annemarie mie mi se pare cam devreme sa-i dai suc. Dar daca te hotarasti sa-l faci, eu il fac la storcator.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Annemarie, si noi am inceput inainte de 3 luni cu sucul. Noi papam morcov, mar si portocala. Nu le amestec niciodata si le fac cu storcatorul de fructe. De azi ne-am apucat de papat si supica de legume care se pare ca ne place de numa.
Cred ca e hotararea fiecareia dintre noi cand incepe diversificarea. Eu zic ca e f important si ce vrea copilul si daca nu-i mai ajunge laptele atunci de ce sa nu le dam si altceva sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Oanaalex sunt de acord ca fiecare stie ce-i mai bine pentru copilul sau. Doar mi-am exprimat o parere.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

annemarie si eu sunt de parere ca ar trebui sa intrebi pediatrul intai.
dar sa-ti raspund si eu: daca fac mai mult (si pentru noi)- la storcator, daca fac doar pentru copil -pe razatoarea mica; il pun in tifon si storc. (marul il dau pe razatoarea mare si la fel il pun in tifon si storc)

cristina+ bb Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinamariagrosu/my_photos

Mergi la inceput

Consi eu ma refeream ca nu tori copii sunt la fel si nu cresc la fel. Sunt de acord ca consulti pediatrul dar eu am inceput diversificarea pt ca nu mai lua in greutate iar urmatorul control il avem la 4 luni. Mie mi s-a parut prea mult sa mai astept atat. Ultima data la controlul de 2 luni era ok si atunci a zis medicul sa mai astept cu cerealele. Am o prietena la care pediatrul i-a recomandat de la 2 luni sa inceapa sa mai introduca si altceva inafara de lapte. Eu zic ca depunde si de medic.

si la toata lumea

Mergi la inceput