Aniversatii de nov-dec 04 (134)
Raspunsuri - Pagina 30
miria_cristina spune:
PAXELA - Imi amintesc ce greu mi se parea saptamanile ca trec!! "Doamne, nu mai trec o data!" Numai asa ziceam. Timpul meu se scurgea intre programarile la ecografii, ca sa nu mai vorbesc de temerile, fricile, nebuniile, care imi treceau prin cap atunci.
Sincer, de asta imi este frica de nu mai raman inca o data, de toate fricile si de perioada de asteptare.
Sanatate multa si copil frumos!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
ROSERB - Dar chiar a fost un tort reusit! De unde te inspiri cu formele?
Si parca, in poze mai vazusem un tort.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
onitza spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
ROSERB - De unde te inspiri cu formele?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mi-aduc aminte de forma data turnurilor de catre Fulguleatza!!!!
ROSERB, supertort!
si mie mi-a placut! stai sa vezi ce panarama de tort imi iese mie!!!!!
PAXELA, ai trecut prin multe, poate va urma totusi o perioada de liniste si pentru tine, bebe din burtica este bine, nu????

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)OCTOMBRIE 2006
dama spune:
Si mie imi era dor de Fulguletza glumeatza si ghidusa, stiam eu ca mai are resurse pe acolo, doar nu le-a epuizat Davidutzu pe toate. Fulgu, am auzit ca pui de chef mare pe acolo, pacat ca nu putem veni si noi, asa surpriza, ca sa-ti vad faianta aia constipacioasa
Iti dau intalnire azi la o converstiune, ce zici?
Fetelor, v-am vazut flacaii, Alex (Try), Alex(Eliza), David (Simona)si Mihnea (Roxana), mari, furmosi si laptosi (adica ca pielea ca spuma laptelui), sa va traiasca.
Try, ti-am zis eu ca bebe 2, alis Adrian, o sa fie brunetel si ochesel si ca o se semene cu tati? Aveti 2 baieti frumosi foc.
Roxana, sa-ti traiasca frumoasa Bianca. Frumos castel si plin de...imaginatie
, sunt convinsa ca Alba ca zapada a ta cu parul ca abanosul l-a apreciat...
Cici,
printesele...apropo, v-am vazut si la parada, ce frumos pe acolo, dar unde era zapada?
Despre noi nimic nou sub soare...adica ar fi...David de cand a implinit 2 ani, a decis sa-si schimbe un pic comportamentul...astfel este mai plin de energie ca niciodata, nu prea mai vrea somnic la pranz, are preferinte si la mancare mai nou si spune atat de haios si nonsalant NU de ma si bufneste rasul...una peste alta ne incadram in exigentele varstei...
Noi n-am avut petrecere anu asta si prin urmare nici poze asa ca nu va delectam cu nimic.
Mami de David (18.11.04)
danette spune:
Dragele mele, va multumesc tuturor f. mult pentru mesajele de la multi ani, si Iris de asemenea... fiindca i-am spus ca multe prietene de-ale mele o pupa!
Sunt cu lacrimi in ochi... tare emotiva m-am trezit de dimineatza.
O sa scriu cateva vorbe spuse de o mamica de la noi, de nov.-dec.... sunt foarte pe "inima mea"...
as mai purta-o de mii de ori pe aceeasi Iris in burtica, as mai naste-o de tot atatea mii de ori, fiindca ea e raspunsul tuturor intrebarilor si destinatia fiecarui gand al meu.
Acum cateva minute, la 11.10 s-au implinit 2 ani de cand e cu noi.. si vreau sa spun ca e minunat ca o avem!
Dimineatza cand s-a trezit i-am cantat impreuna cu tati " Astazi e ziua ta...zi frumoasa ca tine..."
si ea se uita uimita si zambitoare la noi... cred ca a inteles ca e o zi mai speciala.
Aaaaa. si am primit deja de la tati un buchet mare de irisi si frezii albe... dar nu am apucat sa imortalizam momentul... caci tati a fugit la servici.
dama spune:
La multi ani, Iris, sa cresti mare, cuminte si sa ai parte numai de fericire si bucurii, si de ce nu si de un fratior sau surioara la fel de frumos si cuminte ca tine! 
Mami de David (18.11.04)
danette spune:
Am uitat sa va spun ca am avut un eveniment de dimineta... ciudat fiindca noi nu suntem deloc obisnuiti cua astfel de fenomene, sunt rare... a fost cutremur de 5.5 pe scara Richter... cu epicentrul in Slovacia (Kosice) si s-a simtit destul de puternic si la noi.
Tare ciudata senzatie.
Corina75 spune:
Irisuca, sa cresti mare si sa fii fericita, Danette
m-ai emotionat cu vorbele tale....si wow, cutremur ne mai trebuia....5.5 si s-a simtit asa tare la Baia Mare 
Paxela, multa sanatate si rabdare, pe la sfarsit de martie bb mic???
Onitza, foarte dragalase pozele, am vazut o mamica de Paulica foooooooooooooooooooarte frumusica...
, si Paulica....e top model copilu' asta al tau!!! ![]()
Noi maine nu sarbatorim decat asa, pe fuga, lasam totul ptr primul we din decembrie, ca e si Sf Andrei si facem si sfintirea casei....inca n-am aranjat detaliile, dar va fi multa lume...pacat ca prea putini copii.....poate la anul.....
Corina si
Andrei (24.11.2004)
andreap spune:
'LA MULTI ANI'Iris cea frumoasa!
.Sa ai o viata frumoasa,plina de impliniri si fericire,sa aduci bucurii nenumarate parintilor tai!
Ce vesele ati for fetelor....Fulgule,multa sanatate si refacere rapida dupa operatie!
Otilia,s-a intors bona veche ptr.ca a primit 'unda verde' de la doctor..oricum nu mai are voie sa faca cine stie ce efort(cum a facut data trecuta cu covorul de a ramasa intepenita..)Sper ca am luat decizia buna..poezia e simpla,dar le prefer pe astea,ca le invata f.f. repede"bradulet bradut dragut,ninge peste tine,haide hai in casa mea ,unde-i cald si bine;pom de iarna am sa te fac,o ce bucurie!,cu beteala am sa te imbrac si stelute o mie"...cam asa ceva..sa nu razi![]()
Pupici si de la noi
POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
dama spune:
Fetele, care vreti poezioare scurte pt puiuti (ca cea cu bradutu spusa de Andreap si pe care cred ca toate am invatat-o cand eram mici) intrati pe site-ul parinti . com (sper ca ati priciput de ce l-am scris asa) ; veti gasi acolo din plin chiar si din cele pt Craciun si chiar si cantecele.
Mami de David (18.11.04)