Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Las' ca trece ea si operatia!
O sa te intorci domnisoara si-atunci sa te tii!!

mey..o fi operatzia in zona inghinala da nu cred ca imi coase doctorul si pasarica...

ma duc la culcare mey dragelor...fetilor...voi ma provocatzi mey...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sa visezi frumos, FULGULEATZO!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Iris-Miriam (Danette)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Moama ce distractie pe aici... bun asa... Pacat ca eu nu am avut timp nici sa vad pozele de care vorbiti (si de citit pe diagonala)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Danette - pentru Iris! Sa traiasca, sa creasca mare cat ii sade bine unei domnisoare, sanatoasa ca asta doreste toata lumea, frumoasa sa nu-ti iei ochii de la ea, desteapta - ca in viata asa trebuie sa fii ca sa razbati!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am pus cateva cu PAUL...sunt facute aseara, cand trebuia sa il culcam, deborda de entuzisam ca urmeaza nani, numai joaca voia!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

LA MULTI ANI, IRIS!!!!!

si toate urarile de bine si noroc

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

HA,HA,HA, v-am priins, faceati misto de mine in lipsa, da?
V-am spus eu ca va binedispun, si ca sa elimin orice incertitudine..... tanammmm, premiul merge la.... Monica!
Dragelor, normal ca erau turnuri si nu organe atarnate( Fulguleatzo!), problema fuse ca nu am gasit cornete de inghetata goale ca sa le pun invers, na, asa ca am creatporcariile din niste tulumbe din cele care se umplu cu creme, pe care le-am imbracat in pasta de zahar pe care nu am avut timp sa o bibilesc, na!. Si cum nu am avut chef de creatie, iaca a iesit oroarea. Dupa superbitatea de masinuta a lui Mihnea, trebuia sa dau si un chix, ca prea eram perfecta. (Oricum, de bun fuse bun, macar atat)

Iris, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita si sa o pui pe mami sa lucreze si la o surioara.Petrecere frumoasa!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mai dar ce veselie pe aici, frumos asa.....

eu o dau din una in alta , cu sarcina asta zau ca m-am dilit de tot, am inceput cu sarcina cu risc , am continuat cu iminenta de avort, apoi dureri de masele, raceala, scos de masele, infecta de masele scoase, si acum ca scapai intreaga pana la punctul asta am mai facut si niste analize cu rezultate de zici ca maine , si ca sa nu traiesc linistita si fericita am tras si o ceva alimentara de sunt plina de bubite pe maini, si macar daca as fi mancat ceva aiurea dar nuuuu, am grija ce pap si in plus nu prea pap,
ma mir ca am ajuns la 23 de sapt mai am un pic , si cu putin noroc imi tin si a doua comoara in brate

Alexa22+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANETTTE - Sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa si fericita!

LA MULTI ANI!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput