Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ONITZA nici bianca nu are decat jos canini. tudor ii are pe toti, oricum ea pana dupa 1 an nu avea niciun dintisor
miha ce petrecere super!!! si ce baietel frumos si serios. tortul seamana cu cel pe care l-a avut tudor, nu-i asa?
eliza sa va fie de bine petrecerea! ce mare a crescut alex!!! nu vi se pare ca atomicii mei sunt cam micuti. tudor cred ca are doar vreo 11 kg iar bianca nu are 10. daca o intreb pe pediatra imi spune ca nu e nicio problema, sanatosi sa fie

voi le dati cacao copiilor? ca eu nu mai stiu ce sa fac ca sa bea lapte si nu le-as pune mereu miere in lapte, as incerca cu nesquik. sa fie prea devreme?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Pupici lui Robert cel la "4 ace", ii sta f. bine asa imbracat si este atat de sobru si marcat de eveniment...

Eliza, Alex este un baietzel tare dragutz, are niste ochi minunati, eu v-am vazut tare rar.

Miha, Eliza, sa va traiasca baietii si sa va aduca multe momente fericite in viatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

cam mult ati scris in we....eu abia recuperez luni cand ma intorc
Am vazut poze..sa incerc sa nu uit pe nimeni:Miha,ce ochisori frumosi..Pupam baiat mare;Ad_rianna,sa-ti traiasca frumosii!;Eliza,ce bine ca va mai vedem din cand in cand..in curand nu va mai recunosteam!;Carmen,frumos filmulte..imi pare rau ca sunteti in spital,va dorim insanatosire grabnica;..pe cine am uitat???Nu ma....
Roserb..ce ziceai de pretendente????vrem poze de la party!
Noi in we am fost plecati....acum mariuca sta cu bona,pana la urma s-a intors cea veche si fata mea a tareeee fericita!
Pupici si o sapt.minunata

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ad_rianna,eu nu-i pun kko in lapte ca-l bea simplu dar mai scapa la cate o prajitura care are si kko.Nu cred ca e o problema daca nu pui mult.

Miha,a fost superb sarbatoritul!!!!Ce costum elegant!!!Apropos,cat a costat(daca nu sunt prea indiscreta,desigur)?

Otilia,mersi pt lamuririle despre Omega3.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

jasmine ai mei mananca si ciocolata kinder din aia cu crema de lapte in interior, inseamna ca as putea sa le pun? ca ma aduc in pragul disperarii seara ca nu vor sub nicio forma lapte iar dimineata abia abia mananca putin. de cerealae nici nu mai poate fi vorba in lapte

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Eliza, ce mare s-a facut Alex de cand nu l-am mai vazut! Cu ocazia asta l-am vizionat si pe Darius, ca in curand n-o sa ne mai recunoastem pe strada la cat de des ne vedem! Sa va fie de bine petrecerea!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

jasmine ai mei mananca si ciocolata kinder din aia cu crema de lapte in interior, inseamna ca as putea sa le pun? ca ma aduc in pragul disperarii seara ca nu vor sub nicio forma lapte iar dimineata abia abia mananca putin. de cerealae nici nu mai poate fi vorba in lapte

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Eu zic ca mai bine le pui un pic de kko decat sa nu bea lapte deloc.Mie mi se pare important sa bea lapte,chair daca mai papa un iaurt,o branzica de vaci,etc...

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Madachan,poti sa-i dai din nou vigantol ,eu ii dau lui Andrei 3 pic si 10 zile pe luna calciu gluconic (1/2 fiola pe zi ).

Andreap,imi pare rau ca nu ne-am vazut dar Andrei e la Clung si noi am fost la el in we .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Miha am vazut si eu sarbatoritul. Sa-ti traiasca! Are stofa de manager!
Adriana Bianca si lui Tudor. Nu stiu de ce iti faci tu griji, si eu zic tot asa: important e sa fie ei sanatosi ca se fac ei mari. In rest foarte bine arata, frumosi sunt asa ca...
Eveline, uite ca si Danutz va ramane cu bunicu'... se inteleg de minune...

La multi ani celor 4 muschetari!!!!
David
Robert
Alexis
Roland
Sa fie sanatosi si cuminti!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mai fetelor, noi ieri am avut o zi super..a venit Mos Craciun la noi in oras..adica a fost parada lui Mos Craciun si a fost super.Ada a ramas acasa cu buni si eu cu tati si Alexia ne-am dus la parada. Alexia a fost super fericita la fel si copii care au fost acolo, fost fff multa lume si copii au primit pachetele cu oua mici de cioco, aruncau clovnii cu ele...a fost super si pacat ca nu este si in Romania asa ceva ca ar fi minunat pentru copii si nu numai..si mie mi-a placut la nebunie si am fost foarte fericita sa vad cum se bucura Alexia.
Am dus si caruciorul lui Alexia si cand s-a terminat parada i-am pus acolo in carucior niste dulciuri fara sa vada ea si i-am zis ca i le-a aruncat acolo Mos Craciun si sa vedeti pe ea bucurie...iti salta inima de bucurie cand ii vezi asa....si a fost tare bine sa mai iesim si noi din casa, imi lipseau zilele astea.
La anul vom merge si cu Ada si bucuria o sa fie dubla.
Cine vrea sa vada poze poate sa vada aici Parada Mos Craciun 2006

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput