Aniversatii de nov-dec 04 (134)
Raspunsuri - Pagina 18
Madachan spune:
Calida,bine ai venit! Pune poze sa-l vedem si noi pe Robert.
Am vazut toate pozele ,numai copilasi frumosi!!!
Noi avem o problema cu dormitul in alta casa.Suntem la Bucuresti la sora mea,iar Edy mi-a plans toata seara ca vrea ,,asica a noi,, Adica ,,acasica la noi,,. Nu poate dormii in alta parte.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
camys_2000 spune:
adriana, si bianca a facut injectii?
noi , in primavara, cred ca vom scoate polipii.
ziceam mai demult ca eu i-am dat broncho - vaxom, si de atunci am avut probleme cu ea. Mi s-a spus ca acest vaccin a fost interzis in america, din cauza unuia dintre compusi. Asta e, eu oricum am aflat dupa ce am terminat tura de 3 luni...
Cred ca vom renunta la cresa, pana in toamna, cand intra la camin.Eu am facut tot posibilul, dar am stat numai bolnavi de cand am dus-o. E o cresa de stat, cu peste 20 copii in grupa, si nu intotdeauna erau toti copiii sanatosi...asa ca, daca stau sa adun toti banii dati pe medicamente, prefer sa o platesc pe bona mai mult si sa stau linistita.
Oricum anul acesta nu o mai duc ptr ca trebuie sa-i fac o imunizare serioasa.
Noapte buna, va pup si va doresc sanatate!!!!
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
mariussimiuc spune:
Multumim mult de tot pentru urari. 
Uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi David,Alexis si Roland. Sa cresteti mari si frumosi!
Revenim cu poze! ![]()
Miha 
daniella4 spune:
Madachan si eu vroiam sa intreb despre vigantol, Ca si Fe.
Eu inca ii dau piticului vigantol 2 picaturi zilnic si Ca 10 zile pe luna. Peste vara nu i-am dat.
..nu stiu de Fe, n-am mai ajuns de mult pe la pediatra si sper sa nu ajungem prea curand. Voi le dati Fe? Cat timp?
Pupici multi
onitza spune:
Paul nu are nici un canin iesit! mai sunt copilasi in aceesi situatie??? ar trebui sa ma ingrijorez?
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
dama spune:
Multumim si noi tuturor celor ce ne-au felicitat si uram cu interziere
La Multi Ani! cu sanatate, bucurii si fericire alaturi de ai lor parinti, amicilor nostri Robert, Alexis si Roland Vladimir.
Sa ne traiasca smecherasii, fetelor, ca vad ca pe 18 sunt numai baietei.
Mami de David (18.11.04)
dama spune:
Camys, sanatate multa Catalinei si
, sper sa scapati repede de injectii. in alta ordine de idei, era sa te trag de manceca asta vara cand am fost in Valcea. Cred ca te-am vazut, dar nu am fost sigura ca tu erai.
Bine ati venit Robert si mamica Calinda.
Onitza, caninii, de regula ies intre 18-24 luni. Daca nu au iesit inca nu cred totusi ca este asa grav, insa dupa 2 ani jumate daca nu ies cred ca ar trebui sa te ingrijorezi. Si lui David abia i-au iesit acum 1 luna toti deodata, deci exact inainte sa implineasca 2 ani. Totusi pt linistea, intreaba-ti dr, pt ca stiu ca sunt cazuri cand nu ies deloc, dar nu e vorba de cei de lapte cum au micutii acum.
Mami de David (18.11.04)
cassandra spune:
La multi ani David Andrei, Robert, Alexis, Roland Vladimir! sa fiti frumosi si cuminti!
paxela spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi David,Alexis si Roland. Sa cresteti mari si sanatosi
Alexa
22+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Otiliav spune:
Am revenit si noi, ana in loc sa pape de pranz a adormit pe canapea, deh aerul de munte.
Roxana, eram convinsa ca avetzi multe petitoare, pai se putea la asa baiat frumos. Iti dai seama cum vor suna la tine in casa telefoanele pentru ei doi
.
Daniela, Cassandra, ma omoratzi voi ce inaltime si greutate au baietzii. Deja incep sa se ditstanteze baietzii de fetitze.
Daniela, eu ii dau 2 picaturi de vigantol zilnic si ii mai dau 5 ml de Omega 3 + vitaminele A, D, E. Fier eu stiu ca se da daca ii ies analizele proaste, pentru ca excesul de fier nu este bun. Ca i-am dat anul acesta cam 10 zile la 3 luni pana in septembrie cand a luat o sticluta intreaga.
Calida si Robert Andrei, bine ati venit! Sper sa ne scrietzi des.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana