Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

multumim mult de aprecieri dragele mele. mi-au cam dat lacrimile cand am citit...mai ales ca azi am o zi care a inceput urat si continua pe acelasi grafic...ascendent.
onitza multumesc mult draga mea, intr-adevar, tudor e serios tare cand e lume in jurul lui, greu ii smulgi un zambet, dar si cand zambeste ma topesc toata. baietelul cu care se pupa e denis, baiatul didei, oricat am insistat, pe daria nu a vrut sa o pupe. bine ca oricum denis a fost mai insistent, dar oricum...multumesc mult si pt. mesajele de pe mess. doar azi le-am gasit . bianca e cam argint viu, dar si din ce in ce mai mamoasa...nu stiu ce sa-i fac, devine alintata rau. dida nu prea mai intra aici, sau nu mai intra deloc, dar o sa-i transmit eu salutarile
cici si multumim mult. doar nu crezi ca am facut eu torturile? la capitolul asta am 2 maini stangi...la COFETARIE!!!
ionela scumpa multumim mult! chiar ca-mi vine si mie sa ascund poza cu baietii...sau o las pentru cand sunt mai mari ca sa rad cu dida de vremurile astea
try . stai tu sa vezi la noi concert la spalatul pe cap...pe 2 voci!
corina, dana, bits va multumim din suflet.
camys draga mea, pai amigdalita d-asta a avut si bianca si nu am stat in spital!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

David Andrei
Robert
Alexis
Roland Vladimir

sa fiti fericiti, sa cresti mari si cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

pt.

David Andrei (dama)
Robert (miha)
Alexis (daniella4)
Roland Vladim (miag)

sa cresteti frumosi si sanatosi si sa aaduceti multa bucurie parintilor

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

David Andrei (dama)
Robert (miha)
Alexis (daniella4)
Roland Vladim (miag)

Alexa22+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am primit pozele Diana si Bits si-am completat comorile. Bits-ule, poate iti faci timp sa mai trimiti vreo 2-3 pozici cu Ken din anul ce trecu.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI DAVID,ROBERT, ALEXIS, ROLAND, sa va fie viata frumoasa si fericita!

Multumesc mult pentru urari, sunteti niste dragute!

Petrecerea a iesit tare bine, s-au distrat copiii pe cinste, desi premisele nu erau foarte favorabile(Bianca nu a dormit dupa amiaza de emotie, si nu numai atat, dar a si facut ca toate cele de nu l-a lasat nici pe Mihnea sa doarma. Va dati seama in ce hal de oboseala era cand am venit eu la 6 de la servici, sculat de la 7 jumate dimineata (petrecerea incepea la 8...)Ei, am bagat niste cioco il el, sa-l revigorez un pic si pana la urma a fost sufletul petrecerii, a dansat, a cantat, a mancat, toata lumea se mira de el.Bianca a fost foarte multumita ca a primit o tona de cadouri si ca a avut vreo 15 copii invitati.Azi asteptam bunicii in vizita, si am facut o oribilitate de tort in forma de castel; nu am avut nici un elan, asa ca a iesit o oroare, dar ei i-a placut rezultatul final, si pana la urma asta e important, clientul nostru, stapanul nostru.
Pun si poze maine cred.

Adriana , si doi copii minunati si frumosi, sa te bucuri de ei! Si ce torturi, miam, miam

Camys, multa sanatate, sa se faca bine repede Catalina!

Draga Otilia, sa stii ca si Mihnea are mai multe pretendente, (sic!), asa ca stam relaxati

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Aime ,multumim mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multumim pt urari tuturor si uram si noi toate cele bune si frumoase piticilor David Andrei, Robert si Roland Vladimir.

Noi am avut o petrecere cu bunicii (a doua) ca am inceput sa sarbatorim de 2 zile (prima a fost cu unchiul si nasul personal) asa ca noi bebelusii am avut pana acum 3 torturi si asteptam si maine musafiri.

Suntem simpatici rau dar tot nu vorbim , suntem uriasi (cantarim 16 kg) la 90 cm, mama o sa puna si poze in curand, promite.
Pana atunci va pupam pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calida spune:

Buna seara!!!Noi ne-am trezit mai tarziu,dar vrem sa ne alaturam si noi clubului vostru.Pe 25 noiembrie si al meu baietel pe nume Robert_Andrei implineste 2 anisori!!!
LA MULTI ANI!!!tuturor copiilor,sa fie sanatosi si voiosi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

DAVID ANDREI
ALEXIS
ROBERT
ROLAND VLADIMIR.

Fetelor,am si eu o intrebare....le dati copilasilor vitamine ,calciu sau fier???Daca da,ce anume?

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput