LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata, spalat pe jos, culcat maimutza zapacita, acu mi-am pus un sandwich si "forumez"

Lavi uite ca sa-ti faci o idee, Miruna bea din canuta cu cioc numai apa sau suc. Daca-i pun lapte o arunca de o ia dracii. Deci poate fi exact acealsi lucru si la Nati, gandeste-te ca ea asimileaza lapticul cu sanul tau, odata i-ai schimbat laptele, lucru cu care va trebui sa se acomodeze, apoi brusc ii zchimbi si modul de a suge. Poate e prea mult ptr ea. Io ma gandesc ca ar fi bine sa incerci sa-i dai bibe, rezolvati treaba cu papatul lapticului ca lumea, apoi incet, iti mai ramane doar operatiunea de renuntare la bibe. Si apoi..daca suge din bibe pana la 2 ani e vreo problema???? Ca nu vad care. si fii mai optimista

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tare intrebarea cu analizele...ce sa raspunzi la ea...du-o de mana cand stampileaza dr. buletinul, ce naiba...
asta e agentia cu bona blonda: http://www.baby-sitter.ro/
cealalata agentie cu care am lucrat, blu servicii (cu baba de acum un an) au innebunit, au sarit rau preturile ca sa-si ia comision mai mare. cum fac si agentiile imobiliare, de altfel...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ioana eu ii dau seara, noaptea (acum se trezeste cam 1 data), dimineata plus in timpul zilei 1 data sau max de 2 ori, cand vreau sa o adorm.

Nu-i problema dpdv lactatie - elimini mesele cate 1, iei salvie (ceai, tinctura, - cum a facut Gandacel), anticonceptionalele care contin si estrogen scad si ele lactatia, la fel si antiinflamatoarele nesteroidiene... comprese cu apa rece, cu varza.... pe astea le stiu. (ca sa nu ajungem la bromcriptina din care am luat si e naspa rau) Problema e sa haleasca mofturina alt laptic.

We asta Virgil merge in team building si moi sta acasa cu pruncimea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Mai fetelor eu ieri n-am reusit sa intru pe forum ,a mai patit cineva asa??
Noi sintem bine ,a dormit baiatu toata noaptea ,s-a trezit la 8:00 apoi joaca pina la 10:40 cind a picat ,rupt de somn......,ce bine e mai ma relaxez si eu un pic ,cafeaua ma asteapta in bucatarie:)
Tre ' sa ma apuc de mincare dar nu mai am idei ,ca al meu copil iar face fitze la greu ,are decit vreo 3 feluri preferate ,pe care nu i le pot da zilnic ,azi de ex. a mincat o felie de Mozzarellasi una de sunca de pui ,i-am luat Voinicel de la Aldis ,ii place fosrte tare ,doar d'astea ar minca ,pe ciorbe sau supe nici nu mai pune gura :((
Am incercat sa-i dau si eu Parmalat ,de fapt sa-i introduc cite 10 ml la fiecare masa dar in prima seara mi-a urlat de burtica ,ii fierbea parca ,avea gaze la greu deci lactoza ii face rau ,clar ,nu stiu ce vom face !
Lavi ,cu intarcatul nu stiu ce sa-ti zic ,mie mi-a disparut pur si simplu laptele dupa 3 sapt . si oricum nu-i placea ,se strimba rau de tot ,a fost fan Milumil din prima zi ,pt ca asta-i dadeau in spital ,mie aparindu-mi laptele abia dupa 4 zile:(

Ma duc la cafelutza si revin ,sper sa u se trezeasca tero asa repede!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Gris + mamaligutza nici Miruna nu vrea, i-am facut de vreo 2 ori, mai mult am mancet eu decat ea, asa ca am renuntat. Nici orez cu lapte nu i-a placut, de paste nici nu mai vorbim. Chiar ma certa tati zilele trecute ca nu-i mai fac nimic nou de mancare, numai sufleuri, ghiveci, ciorbitza si cateodata ardei umpluti, dar daca altceva nu-i place...
Oare fac rau ca nu-i mai fac si alte mancaruri, ea prefera ghiveciul sau legumele fierte (diferite combinatii, mai putin morcovii) cu Fagaras. Asta e de fapt si singura branza de vaci pe care o papa, pe cea facuta in casa o scuipa de nu se vede. Voi ce ziceti, fac bine sau nu, treaba asta cu papa?

Si ca tot am vazut ca se vorbea de "soldatei". Cand papa piticii asa ceva? Adica in cadrul carei mese?

pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

madau la o adica asa o sa fac, desi nu prea-mi convine. Deci zici ca si Mirunica la fel, apa bea din cana cu cioc, lapte nu.

anda multumesc pt link! Am intrebat de analize pt ca la cate analize de-astea am dus eu in diverse locuri... iti trebuie doar o "cunostinta".

Mergi la inceput

Madutza ce ma bucur cand aud ca a dormit gineri-miu asa bine..parca te vad si pe tine mai odihnita si optimista, saracuta de tine chiar aveai nevoie. Va pupam si sper sa nu mai apara "norisori" la orizont

Anda sa-l stapaneasca sanatos pe d-l tobogan, si sa-l amortizeze la greu! Azi ma duc la Posta sa vad ce rezolv cu banii aia si-ti dau SMS sa te anunt.

Lavi din cate stiu eu, poti sa-i soliciti tu bonei inca un set de analize, platite de tine bineinteles, pe care sa le faca unde vrei tu. ma indoiesc ca poti avea cunostinte la toate policlinicile din Buc.

Ma duc la cafelutza, sunt prin zona

pozici la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Madau, nu cred ca-i problema cu mancarea, ca si Maria mananca aceleasi pireuri cu carnita. Cat mananca, io zi ca e ok.

Io am mai exersat cu ea mancatul cu manuta (cum face si Maria - alexia), ii ia cam o ora sa ciuguleasca, adevarul ca la un moment dat incepe sa se plictiseasca si-i mai bag si eu in gura.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

madau si eu zic la fel, fa-i ce-i place! Din cand in cand incerci ceva nou, sau ceva ce a refuzat in trecut, s-ar putea sa ai succes.

Cu soldateii: noi taiem mancarea in bucatele. O parte si-o ia ea cu manuta, restul ii dau eu cu lingurita.

Gata cu net-ul, ma duc sa strang din casa si apoi sa iesim si noi la o plimbarica.

va multumesc de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Diagnostic: DEPENDENTZA CRONICA IN FAZA DE VARF, PUSEU ACUT SI INCURABIL!

Asta pentru fetele care au umplut cat ai clipi 6 pagini de gafai toata sa termin cu cititul!

NOTA BENE: Si eu intru la categoria pacienti .

Ma duc sa iau vreo 12 guri de cafea, ca sa mai pot scrie.

, ca m-a rupt cititul. Si pe urma dau o tura si pe la uraturi!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput