LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cuscra ,nu cred ca faci rau ,daca ai incercat si alte mincaruri si ai vazut ca nu-i plac ,ce rost are sa-i tot faci si ea sa nu pape?Si noi patim la fel ,am incercat tot ce se poate da unui bb de 11 luni dar doar vreo 3-4 feluri papa ,asa ca nu ma mai complic gatind ca apoi sa arunc ,o sa pape el intr-o zi ,nu mai disper ca nu rezolv nimic!

Al meu e fan mamaliga ,pot sa-i dau la orice ora ca-i place foarte mult ,pun in ea ou (cam la 2 zile),iaurt si brinza de vaci .,grisul nu i-a placut ,orez papa cu lapte sau brinza de vaci .
Ieri a mincat piept de pui la cuptor ,facutsem eu un pui intreg dar lui i-am dat decit piert ,i-am rupt bucatele mici si i l-am dat cu painica iar cind m-am oprit urla ca mai vrea ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, eu nu cred ca ai multe solutii cu mancarea. si nic serveste eternul piureu de diverse legume (doar aici mai variez sortimentele, dar nu-mi permit cine stie ce chestii imaginative ca nu vrea) plus eternul iaurtel cu cereale si eternul piure de fructe combinat cu branza de casa. atat...
nu vrea altceva si nu-l mai fortez ca nici mie nu mi-ar placea sa n-am dinti si sa mi se serveasca diverse chestii complicate. de exemplu vita oricat as mixari-o, tot se aduna in gura somoioace, am incercat eu, si lui nu-i place sa inghita chestii mari nemestecate. gingiutele il dor...
mamaliga nu servim de cand a fost tragedie cu vome si de-astea, conopida nu-i place, ficatelul il mai inghite de paste si craciun, dar nu mai des, budinci nu-i fac ca astept sa aiba cu ce le mesteca...ce a mai ramas?
am introdus si noi kiwi-ul fara samburi de vreo 2 saptamani, asta merge.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Anda m-ai dat gatra cu dispozitia nostalgica. mai ales cand ai adus vb de problemele cu epiziotomia...auch! Intr-adevar, nasterea se uita usor, dar ce a urmat dupa aia, eu nu cred ca voi uita vreodata.

Ina si eu am citit ingrozita povestea cu bona, bina ac instintul tau a functionat perfect! Am ras din tot sufletul la imaginea ta cocotata intr-un copac si pandind o casa!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

copil abandonat si actorie

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ce m-am emotionat citind despre nasterea poetului ,mai ales ca's nascuti in aceeasi zi ,abia astept si eu sa faca un anisor ,avem baiati mari ...
La mine DPN era 8 dec dar puiu meu nici gind n-avea sa vina pe lume ,dupa spusele doctorei as fi nascut dupa vreo 10 zile dar pe 9 m-am dus la spital si i-am zis ca nu mai plec pina nu nasc ,asa ca mi-a provocat nasterea ,intr-un fel imi pare rau ca u s-a nascut cind a vrut Dumnezeu dar mi-era frica sa depasesc termenul prea mult ,sa nu apara complicatii ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor io am o mare problema existentiala..uite ca dupa cafea mi-a revenit memoria. De cand a inceput "marea comunicare" mama-fica, m-am surprins de cateva ori fie ca nu inteleg intotdeauna ce vrea fimea, fie ca nu ma pot exprima eu in asa fel incat sa ma inteleaga ea. Deci, cine se pricepe, imi puteti recomanda si mie niste carticele haioase cu notiuni de psihologia copilului, eventual si nitica pedagogie??? Dar chestii generale sa-mi fie de ajutor sa ma inteleg cu plodul, sa sa stiu cum sa evit formarea unor tabieturi nesanatoase, ca nu ma apuc acu sa-mi dau masteratul in psihologie. Ei..v-am dat tema de gandit, acum ma duc sa "furajez" maimutza si plecam afara.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor, please, cine ia alocatia pe card, sa-mi spuna si mie unde este VENEREI asata si ceprogram au, sau nr telefon...
si cat durreaza pana iti pun banii pe card adica urmatoarea luna????

cica m-au priogramat pe 24 la posta....odata cu pensiile!!!!!!!!!!
si sa numai zic ca am 2 facturi d e lumina neplatite!!!!! si astept indemnizatia curului.....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ANDA, super Nichitutzul tau! Si ce denumiri inspirate ai pus pozelor...deh, mama de boet!

Mada, mie mi s-au parut foarte accesibile scrierile lui Francoise Dolto, psihanalist care a lucrat numai cu copii. In cartile ei gasesti foarte multe studii de caz din care te poti inspira, inclusiv interpetari de desene, pentru cand vor fi mai mari. ma mai gandesc si daca-mi mai vin idei, mai scriu. pana una-alta, ce e mai important este faptul ca AVETI O COMUNICARE, nu mai e mult pane vei traduce tu pentru altii ce vrea sa zica Mirunica.

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

A mai crescut poetu' oleaca si seamana si mai bine cu mama lui

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

fetelor, facui comanda acu vreo ora-2 si ma suna buburuza sa ma intrebe dk se poate livra azi la 16?!!! pai nu, doamna, i-am zis, ca n-am stiut ca livrati asa repede si nu i-am lasat bonei bani sa plateasca, veniti maine...ce dragut ca sunt rapizi, feli a asteptat la quelle vreo luna, de i-a iesit pe nas...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput