LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda superb tobogan ai ales! Nic va fi incantat iar serile tale lungi de iarna mult mai linistite. Eu asta am vazut azi dimineata cand a stat Ilinca in leagan, eu am spalat vasele, in aceste timp cantam amandoua... la 10 era curat in casa, ca niciodata.

quote:
nic serveste eternul piureu de diverse legume

Si Ilinca, si-i place. Lasa, ca o manca ea.

Madutza ieri au picat serverele Dc si super evei.
Tania
quote:
Intr-adevar, nasterea se uita usor, dar ce a urmat dupa aia, eu nu cred ca voi uita vreodata.

Asta da, prima luna dupa nastere a fost horror in cazul meu, se adunase problemele gramada, plus ca eu si Doru eram mai tot timpul certati ca el zicea ca nu am lapte sa-i dau supliment, eu nu ca ce mama sunt, ca orice mama e in stare sa-si alapteze copilul.... Of, de-as lua-o eu de la inceput, cum as sti sa le fac eu pe toate bine

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

feli, ar fi bine sa fie cum spui tu in serile de iarna, dar cu toboganul nu e ca si cu leaganul unde o protzapesti in siguranta. nic va avea nevoie de ajutor sa urce scarile, cel putin vreo luna asa, nu e chiar asa de catzarator ca saralina. adik e agil dk e tinut de gluga:)) nu se descurca singur... cred ca dk ii pui saralinei un tobogan pentru 5-10 ani in fatza, ti-l "face" cat clipesti

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Tania dependenta-dependenta, dar daca te uiti la Clubul scutecelor nu suntem printre primele, sunt alte mamici care scriu de zor Ntz-ntz, cate s-au adunat de zis intr-o zi
Anda eu la Buburuza am asteptat ceva mai mult - 2 zile. Sunt rapizi oamenii si, din cate am vazut eu, seriosi. De ce nu le-ai zis sa vina diseara? La mine au sosit pe la 7.
Cat despre tobogan - macar e binedispus copilul, nu marait si plictisit, cum facea Ilinca, cand nu dormea destul. Pentru asta nicio investitie nu e prea mica[:V]

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mai, eu imi pormisesem ca nu intru pe-aici de la serviciu, dar... deh, ma simt harnica azi si cu datoria la zi , plus ca ieri... stiti voi, probleme cu forumul si dependenta asta trebuie tratata ...

Vroiam sa va zic de eternele mancaruri pe care le papa puii: bucurati-va ca merge, cat mai merge. Va veni o vreme cand nu le vor mai vrea de nici un fel si atunci sa te tii inventat retete noi in fiecare zi . Nu de alta, dar asa ma plangeam si eu acum o saptamana, ca nu vrea variatie, si acum... ne iese variatia pe nas pana sa-i nimeresc noile gusturi

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

feli, iti dai seama ca i-am zis dar nu promite pentru ora 18, ori e 16 ori e 16

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna! Multumim mult pentru urari si pentru faptul ca v-ati amintit de noi. Sunt foarte emotionata. Noi nu am dormit prea bine asta-noapte, deoarece se mai chinuie sa-i iese o masea lui Albert.
Un sincer La multi ani! urez si eu pentru urmatorii copilasi: Ana-Ecaterina, Dragos, Iulia-Maria, Stefan-Cristian, Andreea, Bogdan-Nicolae, Andrei-Petru, Razvan-George, Vanessa si Ilinca-Teodora. Sa creasca mari, frumosi, sanatosi, sa fie cuminti si destepti, sa fie bucuria si mandria parintilor lor.
Dupa-masa ne pregatim sa mergem la vaccinul de un an, care speram sa nu ne dea mai multe batai de cap decat avem deja.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Fetelor care au dus deja copiii la vaccin, trebuie sa iau sopozitor de Novocalmin cu mine? Nu de alta, dar asta-noapte am dormit putin si prost si nu ma simt nici eu grozav de bine.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Vai fetelor,am citit urarile voastre si VA MULTUMESC tuturor,m-am emotionat,multumim mult si voua asemenea !!!
Ieri am avut casa plina,am sarbatorit,printesa noastra a fost in centrul atentiei si sa simtit bagata in seama,a demonstrat-o ca era in culmea fericirii.Multe jucarii care au incantat-o,baloane,alea alea,a fost intrade-var minunat.Promit ca voi pune si poze .
Nu stiu ce are ca de 2 zile se trezeste de mai multe ori pe noapte si plange,azi noapte am luat-o la mine in pat si acolo a dormit bine doar a noi am fost stresati sa nu o lovim sau sa nu ne intoarcem pe ea.Sa dam vina p edinti ca altceva nu stiu ce sa spun,avem 3 sus si 2 jos.
Va puuuuuuuuuuup pe toate si o zii buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, mi-au placut mult-mult de tot pozele poetului !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Lavi, doua chestii cu dedicatie speciala: cu intarcatul (ca la 9 luni si o saptamana nu mai e asa mic...), sfatul meu de mamica este sa incerci sa-i dai canuta cu cioc FARA supapa la prima masa de dimineata, cand se trezeste si cere laptic... e foamea cea mai mare. Atunci ai cele mai mari sanse. In cursul zilei n-ai sa poti! Adica, nu pentru prima data. La noi a mers super cu laptele Bebelac si cereale Bebelac, din cele fara lapte, cu grau si banane. S-a zbatut rau cand a vazut canuta, mai rau cand i-am pus-o la gurita, insa a curs ceva laptic in gurita, i-a simtit gustul, iar la tentativa urmatoare de apropiere a deschis gura larg si gata! A baut absolut toata cana, iar de atunci inainte deschidea gura maaare cum o vedea. Sa-i spui ce ii dai, adica ii zici dinainte daca ii dai laptic, ori apa, ori ceai.. ori suc. ca sa nu se simta pacalita.
Al doilea sfat e legat de gris si mamaliga. Grisul fa-l linistita ca pentru tine, inclusiv cu un pic de zahar vanilat, sa-ti placa si tie cand il gusti. Iar mamaliga, o s-o faci gustoasa daca ii pui un pic de ulei in apa (nici nu mai face cocoloase, oricat de moale ai face-o) sau daca ii pui la sfarsit ceva margarina, ori smantana. Asa, goala, nu o va manca decat cand o fi la scoala generala!

Anda, m-am uitat si eu pe site-ul dat de tine, pentru selectia de bone si nu inteleg ceva: referitor la salarii, ei trec acolo niste suma "minime" pentru bone, care mi se par enorme!!! NU poti stabili alt salariu?

Dordia, pentru lapticul care iti curge, ai incercat tinctura de salvie?

Unde sunt linkurile la sarbatoritii de ieri si azi? Ca vad ca tot teroristii de 14 apar pe prima pagina... Si nu poci sa reiau toate paginile din urma sa caut.

Pana una-alta: LA MULTI ani cu multa sanatate si zile fericite alaturi de parintii vostri, urez Vanessei (ancaloredana), Ilincai (Felicia74+brado) si pentru astazi lui Albert Alexandru (proadelina).
Sa fiti mandria parintilor vostri, ca ei va iubesc mult!

Gandacel 17+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput