cat va costa femeia pentru curatenie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Brrrr ce subiect incins.. eu ii dau doamnei 60 RON /zi pentru curatenie si calcat rufe, ap meu are 2 camere, o zi pe saptamana. Ii mai dau si cadouri in bani de Craciun si Paste (100-150 RON). Sta cat are nevoie pana isi termina treaba, vine si pleaca cand vrea. Recunosc cinstit... face curat si calca mai bine decat mine, plus ca este de incredere, acestea sunt motivele pentru care ii si dau atat. Cand am fost bolnava, mi-a facut piata si mancare, s-a oferit ea, eu nu i-am cerut.

Eu cred ca decat sa dau doar 30 RON dar sa fie "coproductie" mai bine m-as lipsi, pentru ca eu chiar nu am timp.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

in ce a putut degenera acest subiect

wonder-women, exploatarea femeii care face curatenie?!

Pai daca nu-i convine, nu vine. Care-i problema?! E un serviciu ca oricare altul. E ca si cum ai lucra la patron. El te plateste, tu faci ce zice el. Daca nu-ti convine ii zici pa. Daca esti patron si nu-ti convine tot asa. Ce atita discutii ?! Ca doar nu i-ai promis la inceput mai multi bani, apoi ai platit-o cu mai putini. Stie exact la ce se angajeaza. Daca tu ii promiti 30 RON si ea accepta. mi se pare o chestie de bun simt sa faca ce v-ati inteles. Trebuie discutat de la inceput conditiile: ce trebuie sa faca in fiecare saptamina si ce periodic si pt. citi bani. Daca se face aceasta intelegere, ambele parti trebuie sa-si respecte obligatiile.
Eu ii dau femeii 50 RON, fiindca atita mi-a cerut. Daca imi cerea 30 RON, nici nu ma gindeam sa-i dau 50, ca doar nu-s societate de binefacere, nu?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

quote:
Originally posted by Andries

Brrrr ce subiect incins.. eu ii dau doamnei 60 RON /zi pentru curatenie si calcat rufe, ap meu are 2 camere, o zi pe saptamana. Ii mai dau si cadouri in bani de Craciun si Paste (100-150 RON). Sta cat are nevoie pana isi termina treaba, vine si pleaca cand vrea. Recunosc cinstit... face curat si calca mai bine decat mine, plus ca este de incredere, acestea sunt motivele pentru care ii si dau atat. Cand am fost bolnava, mi-a facut piata si mancare, s-a oferit ea, eu nu i-am cerut.

Eu cred ca decat sa dau doar 30 RON dar sa fie "coproductie" mai bine m-as lipsi, pentru ca eu chiar nu am timp.

Andries

UN EXEMPLU VESNIC DE URMAT!MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

quote:
Originally posted by Karina

in ce a putut degenera acest subiect

wonder-women, exploatarea femeii care face curatenie?!

Pai daca nu-i convine, nu vine. Care-i problema?! E un serviciu ca oricare altul. E ca si cum ai lucra la patron. El te plateste, tu faci ce zice el. Daca nu-ti convine ii zici pa. Daca esti patron si nu-ti convine tot asa. Ce atita discutii ?! Ca doar nu i-ai promis la inceput mai multi bani, apoi ai platit-o cu mai putini. Stie exact la ce se angajeaza. Daca tu ii promiti 30 RON si ea accepta. mi se pare o chestie de bun simt sa faca ce v-ati inteles. Trebuie discutat de la inceput conditiile: ce trebuie sa faca in fiecare saptamina si ce periodic si pt. citi bani. Daca se face aceasta intelegere, ambele parti trebuie sa-si respecte obligatiile.
Eu ii dau femeii 50 RON, fiindca atita mi-a cerut. Daca imi cerea 30 RON, nici nu ma gindeam sa-i dau 50, ca doar nu-s societate de binefacere, nu?

Karina + Bogdanel

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Buna si LA MULTI ANI pe noul an!
IN primul rand vreau sa iti atrag atentia ca ma identific cu MAMY_TATY ptr. prieteni doar:WONDER WOMEN
In al doilea rand AI DREPTATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Desi subiectul a degenerat nasol, incerc totusi sa revin la discutia initiala. Eu am nevoie de o femeie care sa-mi calce rufele. Am un apartament de doua camere si nu se pune problema sa chem femeie la curatenie pentru ca Dennis are astm si in fiecare zi trebuie sa fac curat...intr-un mare fel! Nu trebuie sa folosesc substante pe baza de clor, nu am voie sa dau cu spray de mobila, in fine, multe si marunte pe care am invatat sa le fac pentru a evita pe cat posibil crizele. Dar nu-mi place deloc sa calc rufe...asa ca imi trebuie o femeie care sa vina o data la doua saptamani sa calce...In cazul in care o gasesc nu stiu cu cat s-o platesc. M-am gandit la 25-30 RON. In cazul in care cunoasteti pe cineva, astept PM. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Ma alatur si eu discutiei initiale. Daca aveti o doamna de incredere care vrea sa mai castige un ban in plus, va rog sa mi-o recomandati si mie. Eu stau in zina Big Berceni(Nitu Vasile) si avem un apartament cu 3 camere. As dori curatenie si daca ma poate ajuta si la calcat rufe evident ca sunt dispusa sa platesc in plus, multumire sa fie.(ca si peridiocitate 1 data pe saptamana).
Daca ma puteti ajuta cu cineva de incredere astept mesajele voastre.

Multumesc frumos,
Carmensi Stefi(3 ani)

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Si eu as avea nevoie de o doamna de incredere ca singura nu mai fac fata, bebe ma solocita la maxim. As vrea insa o persoana care sa fie spirt, cu initziativa si foarte de incredere, deci daca ar fi sa o las si singura in casa cat ies la plimbare cu Darius, ar fi f bine.
noi stam in zona bucur obor intr-un apartament de 3 camere. As vrea sa ma ajute la de toate, in afara de gatit si stat cu bb, pe astea prefer sa le fac eu. Cam o data pe saptamana ar fi de ajuns. Daca stitzi pe cineva dornic, va rog sa-mi datzi un pm. multzumesc anticipat

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Dariana, nu pot sa te ajut cu ce vrei tu, dar iti dau un sfat: nu lasa femeia singura in casa, decit daca e ceva neam sau cunostiinta f. buna, chiar si atunci e discutabil. Indiferent cit de "de incredere" ti s-ar recomanda, s-ar putea ca la un moment dat sa iasa discutii. Eu cel putin sint f. uituca pe unde pun diverse chestii si daca as lasa-o singura as incepe s-o suspectez pe femeie, poate pe drept, poate pe nedrept. Pe de alta parte, daca n-are "supraveghere" s-ar putea sa n-o mai traga ata asa la munca, ar mai vorbi la telefon, poate s-ar mai uita la serialul preferat, etc. La mine vine mama si sta cit face femeia curatenie, nu o verifica, doar sta in casa, atit.
Asta e un sfat, dar tu faci cum crezi ca e mai bine pt. tine.

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Karina, merci mult, ai dreptate, si eu m-am gandit dar asa sunt eu, degeaba gandesc ca tot pe dos fac, insa acum chiar m-ai pus pe ganduri. Nu amgasit inca menajera, chiar asa greu se mai gasesc persoane dornice? Din ziar chiar nu as vrea sa iau, parca am mai multa incredere daca ar fi recomandatade una din voi.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Eu am pe cineva care imi face curatenie de 3 ani. Este o femeie ca "argintu ` viu". Daca ii faci observatie nu se supara si face ce si cum ii spui. Face curatenie la mai multe prietene doua din ele sunt medic si toate suntem multumite de ea. Din toamna are o zi libera, una din casele la care facea s-au mutat in Baneasa si nu se mai poate duce la ei. Daca vreti spuneti-mi si o intreb daca vrea ....

buna, m-ar interesa si pe mine ...
incercasem sa-ti dau un PM, dar am vazut ca n-ai optiunea;
poti da referinte despre d-na?
poate fi lasata singura in casa?
multumesc mult.

Mergi la inceput