cat va costa femeia pentru curatenie
Raspunsuri - Pagina 12
Pico spune:
ma rog..nu chiar 30.Ultimul salariu a fost 877
.Am lucrat la stat.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
Kariris spune:
[/quote]
Hai ca asta e culmea, adica la 2 mil pe sapt / 3 zile + transport + ceva mancare nu e ok? pai scuze, dar daca tot ai si sofer, cu 8 mil pe luna iti iei menajera zilnic si iti face si curat si mancare si tie iti ramane timpul numai pentru copil. Doar daca ai o vila de 10 camere as intelege sa nu fie multumita.
Andries
[/quote]
Daca stii pe cineva care vine la banii sugerati de tine te rog anunta-ma. Eu am menajera zilnic, 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana, careia ii dau 15 milioane. Fara transport. si am un apartament cu un living si 2 dormitoare cu bai. La mancare doar ma ajuta. Nu o face exclusiv ea. O am de un an si sunt locuri de care inca ea nu s-a atins (lustrele, spre ex.)
Nu mai vine nimeni in Bucuresti fara minim 80 de ron. Regula e 100 ron/zi. Ca sa faca cat de cat. Sau poate depinde si de zona? dar nu cred ca eu am discutat cu mai multe menajere care merg zilnic la alta famile prin toate locurile din Bucuresti si tot 100 ron/zi luau.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
malla spune:
menajera ma fac, pe bune. Cu asa tarife... pai mai mult castiga ele decat noi. Nu ca nu ar merita, nimic de zis, dar totusi trebuie pastrat un echilibru.
Olina87 spune:
am intrebat si eu in vara tot aici pe forum (dar la subforumul Casa ...) si am primit multe raspunsuri, media era de 10RON pe ora, si am gasit o doamna care chiar atita mi-a cerut; inca nu a ridicat pretul.
aandreea76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lachione |
Hai ca asta e culmea, adica la 2 mil pe sapt / 3 zile + transport + ceva mancare nu e ok? pai scuze, dar daca tot ai si sofer, cu 8 mil pe luna iti iei menajera zilnic si iti face si curat si mancare si tie iti ramane timpul numai pentru copil. Doar daca ai o vila de 10 camere as intelege sa nu fie multumita.
Andries
[/quote]
Daca stii pe cineva care vine la banii sugerati de tine te rog anunta-ma. Eu am menajera zilnic, 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana, careia ii dau 15 milioane. Fara transport. si am un apartament cu un living si 2 dormitoare cu bai. La mancare doar ma ajuta. Nu o face exclusiv ea. O am de un an si sunt locuri de care inca ea nu s-a atins (lustrele, spre ex.)
Nu mai vine nimeni in Bucuresti fara minim 80 de ron. Regula e 100 ron/zi. Ca sa faca cat de cat. Sau poate depinde si de zona? dar nu cred ca eu am discutat cu mai multe menajere care merg zilnic la alta famile prin toate locurile din Bucuresti si tot 100 ron/zi luau.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
[/quote]
15 milioane pe luna??!!
Daca o dai afara sau isi da demisia da-mi de stire. Fratilor, mie mi se pare enorm. Si ma gandesc ca nici nu face mare lucru...Adica ce naiba face zilnic-8 ore- 5 zile /sapt. Ca zici ca ai numai 2 dormitoare cu living, adica nu vreun muzeu.Sau e numai asa, sa nu te simti singura? Un fel de doamna de companie...insotitoare, ceva de genul...?!
grati.ela spune:
eu am renuntat la menajera de cand mi-a spus ca nu am castigat-o la loto sa-mi spele pe pozitie o mocheta
...am impartit treburile casei, mi-am sensibilizat sotul ca doar si el gunoieste, fata si...nu e tzipla dar e ok....de 100ron cat dadeam menajerei pe zi facem masaj si eu si fata 3 ore. 50ron/zi era echitabil.
columbiana spune:
domnilor moderatori,
costul femeii de la curatenie face parte din scoli, gradinite, bone? nu s-ar putea muta la forumul despre casa noastra?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
nelly_07 spune:
M ar interesa si pe mine o femeie pt curatenie
Daca stie cineva
Multumesc
Adresa mea de mess:
ionela.avon