dana rogoz

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu care am crezut ca i Dana Razboiu dupa divort o chema o asa!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Din cate am auzit "Abramburica" are o relatie cu un tip cam insurat.... Stie cineva amanunte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nu stiu daca e insurat stiu sigur ca are varsta dubla fata de ea...nu ca ar fi o problema

ca sa fiu on-topic mie nu-mi place deloc de ea vorba unei fete de aici e prea matzaita pentru varsta ei nu se mai maturizeaza cand o vad la protv la dansez...

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Hmmmm, eu intrasem sa scriu ceva frumos despre ea...O cunosc de cand avea 5 ani, era inca de atunci un copil talentat, iar acum mi se parea o domnisoara cuminte, fara fitele figurilor feminine care apar la TV. Ca nu-mi place deloc "La Bloc" e alta poveste, sunt sigura ca poate juca si in filme serioase.
Imi pare rau sa citesc lucrurile astea despre ea, sincer, o cunosc pe mama ei si e o persoana decenta, care si-a educat foarte frumos copiii. Sper sa nu fie adevarat ce-ati auzit si sa fie doar zvonuri prin presa, altfel tare dezamagita as fi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mie mi se pare Ok dar pt o pustoaica nu pt o femeie!!! e adevarat ca are o relatie cu un nene mai in varsta (dar asta deja e treaba ei, atata timp cat tine totul pt ea si nu ne intoxica pe noi cu relatia ei!!)!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

eram fana a ei pe vremea Abracadabrei.De atunci nu am mai auzit de ea.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pt. ca nu a ras[uns nimeni: Abramburica s-a combinat cu regizorul din serialul "La bloc" , om care si-a parasit sotia si fetita care pe atunci avea un an sau peste 1 an .
Ea si-a parasit prietenul pe care-l avea din liceu pe motiv ca e "tare ocupata" si ca nu are timp sa se mai vada cu el .

Dupa cum se vede nu sunt fana ei , ba din contra. Mi se pare increzuta si cel mai tare ma distreaza mandria de a face 2-3 facultati sau cate face in acelasi timp.
Referitor la dansez pt. tine.....arata destul de bine , dar de dansat..mai bine pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Mie nu-mi place. Si nu ma refer doar la fizic (mi se pare stearsa), ci la caracter, si asta din cate ne-a lasat sa vedem. Era la o emisiune impreuna cu cativa colegi de la facultate si cu o profesoara. Ei bine, profesoara de-abia a scos cateva cuvinte, ca n-avea loc de marea vedeta. Iar si atunci cand reusea sa articuleze o fraza mai dezvoltata, o intrerupea pustoaica. Foarte urat. Eu o inteleg ca e tanara si nelinistita, dar lipsa de bun-simt nu o tolerez.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Dar toate astea nu prea au legatura cu subiectul, ca autorul subiectului intreba de inaltime si greutate? Eu is curioasa de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Craciunul a trecut, dar poate ca ii face costum de ...iepuras?
Liana&Luana

Mergi la inceput