dana rogoz
Raspunsuri - Pagina 2
corinadana spune:
Si eu care am crezut ca i Dana Razboiu dupa divort o chema o asa!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Oana spune:
Din cate am auzit "Abramburica" are o relatie cu un tip cam insurat.... Stie cineva amanunte?
nushulica spune:
nu stiu daca e insurat stiu sigur ca are varsta dubla fata de ea...nu ca ar fi o problema
ca sa fiu on-topic mie nu-mi place deloc de ea vorba unei fete de aici e prea matzaita pentru varsta ei nu se mai maturizeaza cand o vad la protv la dansez...
INGRID
Salina spune:
Hmmmm, eu intrasem sa scriu ceva frumos despre ea...O cunosc de cand avea 5 ani, era inca de atunci un copil talentat, iar acum mi se parea o domnisoara cuminte, fara fitele figurilor feminine care apar la TV. Ca nu-mi place deloc "La Bloc" e alta poveste, sunt sigura ca poate juca si in filme serioase.
Imi pare rau sa citesc lucrurile astea despre ea, sincer, o cunosc pe mama ei si e o persoana decenta, care si-a educat foarte frumos copiii. Sper sa nu fie adevarat ce-ati auzit si sa fie doar zvonuri prin presa, altfel tare dezamagita as fi .
lavinai spune:
mie mi se pare Ok dar pt o pustoaica nu pt o femeie!!! e adevarat ca are o relatie cu un nene mai in varsta (dar asta deja e treaba ei, atata timp cat tine totul pt ea si nu ne intoxica pe noi cu relatia ei!!)!!
Luna75 spune:
eram fana a ei pe vremea Abracadabrei.De atunci nu am mai auzit de ea.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
XIO spune:
Pt. ca nu a ras[uns nimeni: Abramburica s-a combinat cu regizorul din serialul "La bloc" , om care si-a parasit sotia si fetita care pe atunci avea un an sau peste 1 an .
Ea si-a parasit prietenul pe care-l avea din liceu pe motiv ca e "tare ocupata" si ca nu are timp sa se mai vada cu el .
Dupa cum se vede nu sunt fana ei , ba din contra. Mi se pare increzuta si cel mai tare ma distreaza mandria de a face 2-3 facultati sau cate face in acelasi timp.
Referitor la dansez pt. tine.....arata destul de bine , dar de dansat..mai bine pauza.
lilianasoare spune:
Mie nu-mi place. Si nu ma refer doar la fizic (mi se pare stearsa), ci la caracter, si asta din cate ne-a lasat sa vedem. Era la o emisiune impreuna cu cativa colegi de la facultate si cu o profesoara. Ei bine, profesoara de-abia a scos cateva cuvinte, ca n-avea loc de marea vedeta. Iar si atunci cand reusea sa articuleze o fraza mai dezvoltata, o intrerupea pustoaica. Foarte urat. Eu o inteleg ca e tanara si nelinistita, dar lipsa de bun-simt nu o tolerez.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
NEM75 spune:
Dar toate astea nu prea au legatura cu subiectul, ca autorul subiectului intreba de inaltime si greutate? Eu is curioasa de ce?