dana rogoz
Raspunsuri - Pagina 3
lilianasoare spune:
quote:Ei, si tu, acum. Nu toti pot gandi doar in termeni de inaltime si greutate
Originally posted by NEM75
Dar toate astea nu prea au legatura cu subiectul, ca autorul subiectului intreba de inaltime si greutate? Eu is curioasa de ce?
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
adseana spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Craciunul a trecut, dar poate ca ii face costum de ...iepuras?
Liana&Luana
asta e buna de tot...
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
lulu_boches spune:
Klaus29 - a lansat intrebarea si........
Poate se gindea ca arata cam de 47 kg ca si Ferent??
Eu zic ca, cu 47 kg sau mai mult arata bine amindoua.
Liana&Luana(17.09.02)
dana d spune:
Arata bine, subtire, inalta si cu nr marisor la sutien, e o gagica trasnet.
Din alte puncte de vedere... imi placea mai mult Abramburica.Iar cu privire la comportament, cum ati vrea sa se comporte o copila care a crescut in centru atentiei, rasfatata si admirata de cand a deschis ochii in lume?
Fetele mele
onitza spune:
MIE IMI PLACE TARE MULT DE DANA!!! De mica a intrat in televiziune si s-a dovedit a fi un copil talentat si care muncea la repetitii in timp ce noi ceilalti copii ne jucam in cu cheia de gat in nisip; toate meritele le are pentru succesul ei , nici nu o vedeam in alta parte decat in televiziune; Rolul Abramburicai l-a jucat exceptional si cred a avut foarte multe de invatat de la marele actor Marian Ralea. Mie imi inveselea duminicile cand urmaream emisiunile cu mare placere; nu ma intereseaza viata ei privata. Cred ca este o fata foarte ambitioasa si cu o vointa de fier, calitati pe care probabil le-a mostenit de la parintii ei, care au luptat sa isi vada copilul fericit! Felicitari parintilor! dar si Danei pentru talentul ei!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE