Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by alehiam

once upon a december

Multumesc , intre timp m-am lamurit si eu. Deci e vorba despre Once upon a December, interpretata de Liz Callaway, din coloana sonora a filmului Anastasia.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ridicola rau de tot emisiunea. N-ar putea sa faca o emisiune de genul teledon si sa lase dansul pentru alt concurs? cum sa cistige un cuplu care abia se misca pe scena? Fetita aia o fi amarita, dar asta nu e o scuza pentru a promova pe cei mai slabi doar pentru ca se miorlaie mai atractiv...A fost ultima editie la care mi-am pierdut timpul. Emisiunea de la italieni, in care un dansator profesionist danseaza cu o vedeta e mult mai bine facuta si mai corecta. Iar aura asta de mare binefacator pe care si-o ia Protv-ul e chiar penibila. Ei se umplu de bani din telefoane si din reclame, dar vor sa para generosi si salvatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by danette

Consider ca nu e deloc bun regulamenetul concursului... treaba asta cu televoting este o aiureala...

Pai si Sarbu de unde sa castige si el un ban cinstit? televoting=audienta maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Poate ca emisiunea asta ar trebui sa se numeasca altfel,deoarece ceea ce s-a intamplat aseara nu are nici o legatura cu dansul...Toate saptamanile in care s-au antrenat concurentii s-au dus pe apa sambetei.Daca Cornel sau Adriela ar fi stiut sa se smiorcaie precum Carmen,atunci poate ar fi avut si ei o sansa.Dar,din pacate,a castigat o fata care este paralela cu dansul.Sa nu uitam,emisiunea se numeste "Dansez pentru tine".Nu este ciudat ca mult prea multe persoane nu au putut vota aseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

Si mie mi-a parut rau... si mi s-a parut ridicol sa iei 10 dupa 10 si sa fii pe locul doi... De fapt n-am inteles de ce s-au mai dat note in aceasta ultima emisiune. In celelate se dadeau pentru stabilirea perechilor care urmau sa se dueleze... dar acum? Era clar ca pleca una si raman doua pt. care voteaza tot telespectatorii...

Oricum toti sunt ajutati sa-si implineasca visul, au participat ca sa se faca cunoscute, deci... trebuia sa castige cel mai bun.

Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ma bucur ca am gasit subiectul.
N-am citit toate opiniile voastre, le citesc imediat, da nu ma pot abtine sa spun si eu ca am ramas....profund dezamagita. Aam revazut azi o parte din concurs, asta noapte m-am straduit sa raman treaza ca sa vad cum Smiley si Adriela castiga...si....e drept ca toate cazurile au dramatismul si tristetea lor, e drept ca as fi dorit sa castige toate, dar...e concurs...si intr-un concurs doar unul castiga...cel mai bun.
Dupa opinia mea, buba e la regulamnet...deci concurentii sunt notati de un juriu profesionist, la modul cel mai serios, li se cere corectitudine tehnica si gratie si...tot tacamul...si cand sa dea premiul..hopa, castigatorul e stabilit de public, care fie vorba dreapta nu are nici o legatura cu tehnica dansului sportiv.
N-am nimic cu ceilalti, dar dupa parerea mea, perechile Smiley si Adriela (care m-au uimit la fiecare editie din ce in ce mai mult si prin dans dar si prin faptul ca Adriela e o fata tare frumoasa) si Elena si Cornel(atata gratie n-am vazut si atata elegenta) meritau cu prisosinta premiul cel mare.
Acuma, faptul e consumat, dar ptr marea majoritate a publicului ei sunt invingatorii si ma bcur ca vor putea sa-si implineasca cu banii primiti visul.
Perechea castigatoare (daca tot am vb atat, sa zic si asta) atat de "criticata" de juriu, va implini visul unui tanar de a "renaste", sa dea Domnul sa se faca sanatos si sa se bucure de o viata normala.
astept cu interes emisiunea de pe 1 decembrie.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebica spune:

Si pe mine m-a suparat lucratura asta a PRO TV-ului. In primul rand ca n-au votat decat cei dispusi sa dea 1 euro si ceva pe apel. Eu as fi sunat doar sa votez cu echipa adversa a lui Carmen. Fata asta, e adevarat, s-a chinuit, dar n-ar fi trebuit sa castige un concurs de dans. Este si cracanata. Si n-are talent, deloc, n-are chemare pt. dans.
Daca se pastreaza aceeasi modalitate, de a se hotari prin televoting, la o editie viitoare nu ma mai uit nici macar un minut.
Parerea mea e ca s-a facut prea mult tam-tam pe cazurile astea disperate, i-au chinuit si pe cei de acasa cu filmari si interviuri de i-au tensionat la maxim pe concurenti. Interesul era impresionarea publicului, dar nu cred ca stilul acesta telenovelistic e pe placul celor care aveau chef de divertisment la ora aceea, a celor care erau interesati de dans. Era mai nimerit sa puna emisiunea asta pe Acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

www.youtube.com/watch?v=re_4OeE2Cqs" target="_blank">ELENA si CORNEL-Ultimul dans WATCH
www.sendspace.com/file/c1ihyj" target="_blank">ELENA si CORNEL-Ultimul dans DOWNLOAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Si eu am incercat aseara sa votez prin SMS..pentru semifinala si n-am reusit...am incercat pentru Carmen si Victor...deci nu numai pentru Adriela si Smiley sau Elena si Cornel nu s-a putut vota...

Toate cele trei perechi au fost bune...in special Adriela si Smiley...dar ma bucur nespus de mult ca au castigat Carmen si Victor!!...desi initial doream sa fie Adriela si Smiley castigatorii..
Mie mi-a placut f mult de Carmen...este o finuta...o fata desteapta si cu suflet mare..si povestea lor m-a impresionat...si mai ales evolutia lor...e adevarat ca nu au fost cei mai buni la dans...dar nici mai departe de locul 3 nu erau...Insa regulamentul asta a fost...si probabil si visul lor a impresionat publicul larg...si ma bucur ca a iesit asa pana la urma!
Intr-adevar..am simtit si eu in studio o parere de rau ca ei au iesit pe locul 1...si am observat ca au fost tratati mai cu raceala ca sa zic asa...nici macar nu le-au dat cuvantul la sfarsit...si ii tot laudau pe ceilalti...pacat!
Visul celor 3 se va realiza oricum cred eu...nu numai al castigatorilor...pentru ca pe langa banii obtinuti pentru locurile 2 si 3...se vor gasi destui oameni de suflet sa-i ajute...asa ca pana la urma...din cele 3 perechi pe care juriul le-a trimis in finala...a castigat echipa ce a influentat pozitiv publicul...
si nu cred ca Victor cu Carmen ar fi avut mai multi sustinatori pentru ca Victor lucreaza la Protv...si Smiley si Elena deasemenea ar fi putut avea...si ei sunt persoane publice...vip-uri..etc...

Ma bucur ca a iesit asa...si sper ca Dani sa poata merge si avea o viata normala din nou...si la fel le doresc tuturor celo 8 echipe...sa-si inplineasca visele!!!

anda

IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Chrasky iti multumesc din suflet penrtu tot ce ai oferit aici , au fost foarte frumosi si zic eu cei mai buni dar din pacate in viata nu castiga totdeuna cel bun, trebuie lasat loc si pentru altii.
Astept vineri sa vad surpriza ...
Atata tandrete si sinceritate ca la acesti doi oameni eu nu am vazut la nici o pereche din concurs ,
Si cred ca pana la urma si visul lui Ghita se va implini.
Le doresc tot binele din lume

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput