Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am avut un soc cand am vazut ca au pierdut duelul Elena si Cornel, nu ma asteptam!Si cred ca nici ei nu se asteptau sa piarda.

Oricum fac galerie lui Smiley si Adrielei

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Eram sigura ca vor iesi Elena si Cornel!
Acum.. desi imi place mult perechea Adriela si Smiley... as prefera sa castige Carmen si Victor. M-a impresionat extraordinar de mult cazul iubitului ei. Chiar acum i-am votat!
Stau ca pe ghimpi...

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Sunt dezamagita ca au iesit Elena si Cornel ...Pe de alta parte,toata treaba asta cu voturile prin telefon...parca-i putred ceva!Timp de o ora nu s-a putut vota,era permanent ocupat.Chiar toata tara suna ca sa voteze??Ma indoiesc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tessie

Sunt dezamagita ca au iesit Elena si Cornel ...Pe de alta parte,toata treaba asta cu voturile prin telefon...parca-i putred ceva!Timp de o ora nu s-a putut vota,era permanent ocupat.Chiar toata tara suna ca sa voteze??Ma indoiesc.

Eu am votat prin SMS. Nu cred ca e nimic putred... pur si simplu sunt oamenii impresionati de cazul respectiv! Parerea mea!

Acum la finala.. lucrurile cred ca se vor schimba putin... Smiley este foarte iubit de public si cred ca asta va avea mult de spus!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si io zic la fel ca Biby: imi plac tare Adriela si Smiley, dar sper sa castige Carmen si Victor!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Crashsky - cred ca ai perfecta dreptate. Uite ca desi au dansat superb, Elena si Cornel au iesit. Mi-a fost atat de mila de bietul baiat! Ma refer la Ghita! Oare de ce-a considerat lumea ca visul lui e mai putin important? :-( Chiar sunt dezamagita. Carmen si Victor nu m-au impresionat deloc la dans. Numai cazul in sine e emotinonant, desi e nedrept sa-l consideram mai grav sau mai nu-stiu-cum decat altul. Dar deja NU mai este un concurs de dans. Asa ca nu ma conteaza cine danseaza mai frumos. Inca sper sa mai castige Smiley si Adriela. Oamenii astia merita. Dar romanii vor vota iar echipa minune formata din Carmen si Victor.

Mergi la inceput

Salina da.. ai dreptate! Se stie ca romanul este sufletist si asta cred ca a influentat mult!
M-au impresionat Smiley si Adriela la rock'n roll!!! Merita sa castige exact pentru tema care se vrea a fi concursul: dansul!
Eu cred ca ei vor castiga! Repet: Smiley are f.f.multi admiratori!

Sa vedem... Mai e putin!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Sunt oradeanca si DA am tinut cu Elena si Cornel...si nu numai pentru asta, ci si pentru felul in care au dansat, in fiecare vineri...a fost perechea cu cele mai mari note, constant, la TOATE tipurile de dans...nu mi-a venit sa cred ca au iesit din concurs...este adevarat ca este foarte impresionant cazul lui Dani, dar...este totusi o emisiune de DANS...iar Carmen si Victor au ajuns aici DOAR datorita PUBLICULUI, nu datorita meritelor lor...nu sunt impotriva lor, Doamne ferest, dar...nu meritau, pentru DANSUL lor (ma repet sa nu fiu inteleasa gresit) sa ajunga in finala...pacat ca o emisiune de DANS, este influentata mai mult de sentimente decat de obiectivitate...
HAI ADRIELA SI SMILEY!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

da...e clar...pacat ca emisiunea nu isi merita numele....

Mergi la inceput

Mda... se pare ca m-am inselat de data aceasta. Imi pare nespus de rau de ei.. chiar meritau! Asta e...

A-propos ce parere aveti de Iulia Vantur? Demult vroiam sa va intreb.

Biby

Mergi la inceput