Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)
Raspunsuri - Pagina 4
bibyrox spune:
Ce ziceti fetelor? Cine va castiga diseara?
Sper sa castige Adriela si Smiley!!!!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
katty spune:
Ptr. visul lor as vrea sa castige Carmen cu Victor.
Ptr. cum danseaza as vrea sa castige Adriela si Smiley.
Cred ca vor castiga Elena si Cornel!!!
Oricum imi pare rau ca e ultima emisiune (finala)!!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by katty
Ptr. visul lor as vrea sa castige Carmen cu Victor.
Aici iti dau perfecta dreptate! Totusi este foarte posibil ca Elena si Cornel sa piarda duelul. Nu stiu de ce am eu presimtirea asta!
Sunt mai mult ca sigura ca vor castiga Adriela si Smiley!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
Crashsky spune:
Daca Elena si Cornel pierd duelul, Carmen si Victor sunt castigatorii celui de-al doilea sezon "Dansez pentru tine"...Si stiu ce spun!
ECMI spune:
quote:
Originally posted by Crashsky
Daca Elena si Cornel pierd duelul, Carmen si Victor sunt castigatorii celui de-al doilea sezon "Dansez pentru tine"...Si stiu ce spun!
dezvolta ideea
Maria si Ilinca
La plimbare
Ba nu slabesc deloc
blueeyes2003 spune:
Daca Elena si Cornel vor pierde duelul,atunci vor castiga Carmen si Victor sau invers.
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Andreea_k spune:
Daca se voteaza pt cine danseaza cel mai bine( si asa ar fi normal pt ca de asta e emisiunea ) atunci Adriela castiga clar daca insa vor vota "cazul" , atunci cred ca Victor si Carmen castiga.
Sincer , nu stiu de ce , dar mi-e tare antipatica tipa asta , Carmen .Asta nu inseamna ca nu o admir pt ceea ce face.
Da' chiar , data trecuta au fost toti la Teo si i-am revazut cu visele oarecum indeplinite , acum cred ca vor face o editie speciala.
felicia74 spune:
Mama, am emotii! E prima oara cand ma uit la emisiune dar imi place mult de tot.
Cred ca va castiga Smiley.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
blueeyes2003 spune:
Sigur Carmen si Victor vor castiga!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!