Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)
Raspunsuri - Pagina 3
katty spune:
Chiar ca greu de spus cine va castiga duelul de acum! Si eu cred ca Elena si Cornel!!! Desi mi-as dori sa fie Victor si Carmen!!
Si-mi mai pare rau ca vineri e ultima emisiune din sezonul asta!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei
alma spune:
Mi-au placut mult Adriela si Smiley, cel putin in ultimele 2 emisiuni, mi-as dori ca ei sa castige, desi nici visurile celorlalte doua perechi nu sunt mai putin importante. Ma impresioneaza Carmen cu devotamentul ei fata de iubitul paralizat, mi-as dori sa reuseasca sa ajunga in China pentru operatie. Cred ca toti cei care au participat vor avea o sansa, asa cum s-a intamplat si cu participantii de anul trecut, cand au fost ajutati sa-si implineasca visul.
Eu le urez succes celor 3 perechi ramase si sa castige cei mai buni!
poze noi
Oana spune:
Cred ca indiferent cine va castiga, toate cele 3 vise merita indeplinite si parintii Adrielei si fratele lui Cornel si Dani-baiatul paralizat. Sper sa fie cu totii ajutati in final asa cum s-a intamplat si anul trecut. Atunci a fost in emisiunea lui Teo, acum sper ca vor gasi Protv-ul o alta modalitate chiar daca nu mai este Teo..
Alina spune:
Si eu m-am uitat la emisiune.Nu stiu de ce,am senzatia ca Elena si Cornel vor cistiga.Mai sunt 4 zile si aflam .
Dupa cum zicea si Banica,important e ca visul lor sa fie cunoscut...probabil ca se va gasi cineva sa-i ajute pina la capat,asa cum s-a intimplat la editia trecuta.
Daca e sa socotim dupa visele participantilor,cred ca operatia lui Dani costa cel mai mult .Daca bine imi amintesc,premiul cel mare e de 50000euro?
In alta ordine de idei,are cineva melodia "Dansez pt tine"?Fiica-mea o lalaie continuu prin casa si as vrea sa o invat si versurile.
Alina
felicia74 spune:
Eu cred ca vor castiga duelul Elena si Cornel. Victor si Carmen par obositi deja si nu stiu ce vor mai putea face.
Concursul cred ca Adriela si Smiley. SE vede ca cei doi au dansul in sange.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
didi-anda spune:
chiar daca carmen si victor sunt obositi, pot sa castige si duelul si concursul, pt ca oamenii care voteaza aleg. nu tin cu nimeni..as fi foarte fericita daca i-ar arata ca le indeplineste visul la toti < mai putin cel al fetei ce-a dansat cu aurelian>. nu stiu daca operatia lu dani costa cel mai mult. operatia costa 30.000 de euro + cheltuielile de drum si de stat in china. la televizor au zis ca parintii adrielei au nevoie de o operatie scumpa. acolo sunt nevoie de 2 operatii . poate depaseste costul operatiei lui dani.
ma repet inca o data.. sa le indeplineacsa visul tuturor..
imi pare tare rau ca se termina emisiunea
danielac spune:
si mie imi plac toate perechile ramase in concurs... mi-a parut rau de Ionut si Dana...
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Crashsky spune:
Acest filmulet este dedicat tuturor celor ce-i apreciaza pe Elena si Cornel!
www.youtube.com/watch?v=_p4lAA2Sl_g" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Doar dans
Toate dansurile din aceasta editie, le gasiti www.crashsky.lx.ro/showthread.php?t=233&page=4&pp=10" target="_blank">AICI
www.youtube.com/watch?v=RIsZW7QVHYY" target="_blank">Fii alaturi de Ghita!
katty spune:
Foarte frumoase filmuletele, Crashsky, se vede ca esti fan-ul lor infocat! Si cel cu Ghita chiar m-a impresionat!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei