Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)
Raspunsuri - Pagina 17
didi-anda spune:
puppe, vreau sa-ti spun ca mai exista doctori care gresesc...si inca foarte multi.sunt multe vieti distruse din cauza neglijentei medicilor..
ai vazut si baiatul de 17 ce-a fost la emisiune ,care din cauza unui vaccin, a ramas nenorocit pe viata..sunt multe cazuri..dar nu generalizez
chiar daca nu-i o emisiune deosebita, ma bucur ca-i ajuta pe toti....
laura113 spune:
Mie imi place si editia aceasta, chiar acum ma uit, imi pare bine ca mama lui Ionut o sa faca operatia.
Din pacate vad ca acum nu toate visurile se implinesc la editia aceasta, Adriela a primit bani de la PROTV (14 000 euro). A primit si Ghita bani si alte cazuri mai mici. La editia trecuta participantii au fost la emisiunea lui Teo si toti, absolut toti si-au implnit visurile, nu toti aveau nevoie de 50 000 euro. Deci incepand cu primul participant pana la ultimul. D'asta sunt cam dezamagita nu mai ofera oamenii bani. Imi pare rau de copilul frumusel al primei concurente eliminate Aurelia, saraca.
Pe de alta parte, am tinut cu Carmen si Victor pe mine m-au impresionat, si cred ca si un/o concurenta care nu e perfecta fizic si care n-a facut dans la viata ei (ca Adriela sau chiar si Cornel) merita sa i se implineasca visul, este foarte desteapta, a facut cursuri postuniversitare in Suedia, sper sa reuseasca OPERATIA.
Ei totusi aveau nevoie de cei mai multi bani, si dupa cum vad nu stiu daca pierdeau de unde faceau rost de bani, ca dupa cum vedeti si voi la editia aceasta nu ma ploua cu bani. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa mi se intample mie asha ceva, dintr-un om sanatos sa ajung asha, cine m-ar tzine? unde m-as angaja?
Yael, multumesc pentru link.
elyanne spune:
quote:A fost si Aurelia invitata putin mai devreme si baietelul ei va fi operat gratuit de catre o clinica... nu mai retin exact numele... Deci si visul ei se va implini.
Originally posted by laura113
Mie imi place si editia aceasta, chiar acum ma uit, imi pare bine ca mama lui Ionut o sa faca operatia.
Din pacate vad ca acum nu toate visurile se implinesc la editia aceasta, Adriela a primit bani de la PROTV (14 000 euro). A primit si Ghita bani si alte cazuri mai mici. La editia trecuta participantii au fost la emisiunea lui Teo si toti, absolut toti si-au implnit visurile, nu toti aveau nevoie de 50 000 euro. Deci incepand cu primul participant pana la ultimul. D'asta sunt cam dezamagita nu mai ofera oamenii bani. Imi pare rau de copilul frumusel al primei concurente eliminate Aurelia, saraca.
S-a mai nascut o stea
Carlin21 spune:
quote:
Originally posted by puppe
... si cand colo de fapt el si-a fracturat coloana la strand, sarind in apa...
Acel "cand colo" exprima cumva dezamagirea ca s-adus la strand vara?
Era baiat tanar, e cumva o distractie prea mare mersul la strand si balaceala intr-o vara caniculara?
Ma bucur ca are sansa sa isi implineasca visul, care nu e decat un lucru cat se poate de normal, si pe care noi il avem si poate nu pretuim asta decat cand e prea tarziu, acela de a fi pe picioarele noastre si a nu depinde de nimeni.
In legatura cu investigatiile medicale,si ce au facut medicii acum 8 ani, ceea ce presupui tu nu sunt decat niste speculatii grupa mare.
Off topic.
Pt ca am vazut ca e vorba de vara anului 1998, mi-au dat lacrimile, pt ca in acea vara pe o caldura caniculara in august mama mea a fost dusa la spitaul din Arad, pt ca a cazut si s-a lovit la cap, era duminica la 11 dimineata, medicul de garda nu a facut nimic decat sa panseze rana, seara a intrat in coma si atunci a trimis-o de urgenta la Timisoara, dar era prea tarziu, medicii au incercat sa o salveze dar nu, si la 11 seara a murit
Asa ca nu mai am cuvinte, era tot vara anului ´98, si tot medici din Arad
laura113 spune:
elyanne Posted - 01/12/2006 : 18:01:39 -------------------------------------------------------------------------------- quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by laura113 Mie imi place si editia aceasta, chiar acum ma uit, imi pare bine ca mama lui Ionut o sa faca operatia. Din pacate vad ca acum nu toate visurile se implinesc la editia aceasta, Adriela a primit bani de la PROTV (14 000 euro). A primit si Ghita bani si alte cazuri mai mici. La editia trecuta participantii au fost la emisiunea lui Teo si toti, absolut toti si-au implnit visurile, nu toti aveau nevoie de 50 000 euro. Deci incepand cu primul participant pana la ultimul. D'asta sunt cam dezamagita nu mai ofera oamenii bani. Imi pare rau de copilul frumusel al primei concurente eliminate Aurelia, saraca. -------------------------------------------------------------------------------- A fost si Aurelia invitata putin mai devreme si baietelul ei va fi operat gratuit de catre o clinica... nu mai retin exact numele... Deci si visul ei se va implini.
N-am vazut, ca m-am si vopsit si spalat pe cap si probabil ca dupa ce am postat eu s-a intamplat, ma bucur mult, deci pana la urma visurile importante si mai grave s-au rezolvat.
Yael spune:
Slabuta emisiunea....
Din cate am vazut, Bursucul nimic.... Aurelia (cu baietelul ars) a primit operatia de care are nevoie baietelul.... Ionut la fel pt. mama lui + 5.000 euro pt. drum (operatia va fi in Germania), Vladut cu adapostul pt. caini nimic, la fel ca si Cristina cu tatal in Israel, nimic... (cu toate ca visul ei, cazul ei a fost similar cu cele 3 cazuri de azi...), Ghita a primit inca 14.000 euro, iar Adriela, super alintata, adorata de ProTv a primit inca 15.000 euro! + tinuta completa de revelion {coafat.... etc.) si va aparea in revista The One a lui Esca. Sigur vor face o vedeta din ea.
Imi pare rau de Bursuc, si el merita sa fie ajutat cu ceva, nu?
Castigatoarea din seara asta a primit 20.000 euro (initial erau 10.000), locul II 5.000 iar locul III 4.000 euro.
Revenim cu impresii
Carlin21 spune:
quote:
Originally posted by Yael
la fel ca si Cristina cu tatal in Israel, nimic... (cu toate ca visul ei, cazul ei a fost similar cu cele 3 cazuri de azi...),
Da, Pro tv si-a asigurat iar o audienta mare probabil dar nu a fost asa darnic. Investitie minima, profit maxim.
Eu de politista Cristina am si uitat, dar nu mi se pare deloc ca ea este in situatia cu copiii de azi ba chiar e la ani lumina.
Eu m-am si mirat ca a avut tupeul sa mearga sa lupte pt acest vis, cand ea e majora, cu scoala terminata, bine mersi pe picioarele ei, are o profesie ok, o locuinta, se va casatori anul asta, iar tatal lucreaza de bunavoie acolo, e alegerea lui.
Sunt atatia oameni care lucreaza departe de familie, si cazurile de azi mi s-au parut dramatice, si cati copii sunt asa, mi-am adus aminte si de baietelul acela de 10 ani care s-a spanzurat de dorul mamei,asa ca mie personal aceasta Cristina cu visul ei mi s-a parut ridicola, ca sa nu zic mai mult.
Azi m-au intristat enorm acei copii, macar ei isi vor vedea mamele de sarbatori, dar mai sunt atatia care sufera si pupa pozele mamei.
elyanne spune:
Nici mie nu mi s-au parut comparabile cazul celei cu tatal in Israle cu cele din emisiunea de 1 Dec.
Politista spunea ca tatal ei a plecat acolo sa lucreze ca sa sranga bani pt. ea, sa-ti faca nunta la care a visat... Deci, daca o luam logic... ea dansa ca sa aiba bani de nunta...
Pe cand mamele copiilor erau acolo pt. ca nu mai aveau alta solutie, la doua din cazuri, era singurul parinte care mai traia, iar la celalat caz, tatal era bolnav si nu putea lucra. Iar ele strangea bani ca sa repare casa care statea sa cada sau ca sa plateasca ratele la o garsoniera...
Totusi nu se compara... politista putea sa-si faca nunta cu cateva mii de euro si ar fi putut sa faca un credit pt. asta... daca e s-o luam asa...
S-a mai nascut o stea
mcm spune:
Nu am vazut ultima editie de pe 1 decembrie si nici reluarea de a doua zi. Din ultimile voastre posturi nu reiese clar cine a castigat?
Cristina