Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)
Raspunsuri - Pagina 16
katty spune:
Corect, uitasem ca dau si reluari! Oricum nu pierd toata emisiunea ca ajung pe la 17.30 acasa!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Yael spune:
www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=168057" target="_blank">Interviu Dani&Carmen
Crinutz spune:
Aseara era oana zavoranu la otv si printre altele povestea despre pro tv. Nu as putea spune daca e adevarat ce zice ea insa tind sa cred ceva. Povestea ca Bursuc a intrat intr-o seara in direct la otv ca sa ii multumeasca oanei si lui pepe ca l-au ajutat cu diverse chestii (pepe l-ar fi angajat la o agentie si il ia in concerte sa care la instrumente etc). Imediat dupa a fost apostrofat de cei de la pro tv intr-un mod foarte urat ca a facut acest gest, ca avea contract si cum a indraznit sa vb cu zavoranca (care e interzisa in pro tv). I-au spus verde in fata ca aveau de gand ca la emisiunea din 1 dec, pe langa invitatia de onoare, aveau de gand sa ii dea o garsoniera dar datorita gestului lui nu va mai primi nimik. Bietul baiat cica a inceput sa planga si sa spuna ca nu a zis nimik rau de protv, de emisiune si ca doar a vrut sa le fie recunoscator celor doi.
Oana Z. sustine ca nu el i-a povestit toate astea (probabil ca nici nu a mai avut curaj dupa toate astea) ci ca ar fi aflat si ea de prin alte surse si tind sa cred ca e adevarat. oricum se poate proba probabil. Oricum daca e mi se pare scarbos si degradant sa iti bati joc de niste oameni amarati si sa castigi bani pe spatele lor.
Oricum atat cat m-am uitat m-am distrat grozav. a fost chiar haioasa aseara. Cred ca era bine dispusa.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
lgireada spune:
Eu sunt convinsa ca toti concurentii sunt rasplatiti, pana la urma ei fac emisiunea, nu? Si se castiga enorm de multi bani din ea. Dar nu cred ca au dreptul prin contract sa vb cu media despre onorariul lor din emisiune ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
puppe spune:
Pfff, ce dezamagire... Mai bine nu citeam interviul Carmen+Dani... Pai la PRO TV s-a batut moneda 7 saptamani ca omu' ala a avut accident de masina (nu-mi amintesc sa se fi dat detalii suplimentare), si cand colo de fapt el si-a fracturat coloana la strand, sarind in apa...
Pentru alice simon: mi-a placut enorm mesajul tau cu "groapa cu lei".
Pupici tuturor de ziua nationala !
elyanne spune:
quote:"La sfarsitul primaverii lui 1998, Dani a suferit un accident de masina. A fost ranit, insa medicii nu i-au depistat la momentul respectiv grava problema de sanatate care avea sa-l afecteze mai tarziu. Cosmarul a inceput la 4 iunie 1998, cand se afla la strand cu prietenii. “Am plonjat in apa si, in saritura, am auzit la coloana ceva, ca o paraiala. M-am dus ca un bolovan la fundul bazinului si am fost scos la suprafata de prieteni”, ne-a explicat Dani."
Originally posted by puppe
Pfff, ce dezamagire... Mai bine nu citeam interviul Carmen+Dani... Pai la PRO TV s-a batut moneda 7 saptamani ca omu' ala a avut accident de masina (nu-mi amintesc sa se fi dat detalii suplimentare), si cand colo de fapt el si-a fracturat coloana la strand, sarind in apa...
Pentru alice simon: mi-a placut enorm mesajul tau cu "groapa cu lei".
Pupici tuturor de ziua nationala !
S-a mai nascut o stea
puppe spune:
Draga Elyanne, intamplator lucrez chiar intr-o firma de radiologie si pot sa-ti spun ca dupa orice accident se fac examinari Rx ale segmentelor osoase afectate sau potential afectate ale corpului, asa ca da-mi voie sa fiu circumspecta in privinta incapacitatii medicilor de a vedea "buba" de la coloana lui Dani, daca intr-adevar s-a intamplat ca urmare a acelui accident.Fara suparare...
elyanne spune:
Eu ti-am raspuns referitor la ce am citit in acel articol... despre care ai spus ca mai bine nu-l citeai... ca asa ai aflat ca si-a fracturat coloana la strand si nu in urma unui accident, cum au spus la protv.
Doar am vrut sa-ti subliniez ca si in acel articol e mentionat accidentul de masina.
Atat... mai departe, despre accidente, radiografii ai alte lucruri, chiar nu ma pricep... si nu pot sa te contrazic sau sa fiu de acord cu tine.
S-a mai nascut o stea
nushulica spune:
fetelor emisiunea care tocmai se desfasoara e naspa...adik nu mi se pare nimic interesant...daaaarr tocmai au fost invitati cornel si elena sa mai danseze valsul lor din ultima emisiune:once up on decembre:super super super...bravo lor
a si au fost invitati si abramburica cu striperu si le-a implinit si lor visul mama lui va fi operata intr-o clinica din germaniaDoamne ajuta!!!
in rest pro-tvul...isi face mare reclama acu profita de oameni amarati si bolnavi din tara
INGRID