Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Yael spune:
...si atunci poate era mai bine sa nu mai ajute pe nimeni cu nimic? Sau cum?
Puteau frumos sa faca spectacolul gen 'Dancing with the Stars', cred ca stiti formatul: cuplul este alcatuit dintr-un coregraf si o vedeta. Credeti-ma ca ar fi fost acelasi impact la public, acelasi profit... Si nici nu mai dadeau nimic... Nu mai ajutau pe nimeni... Insa nu, au preferat sa ajute oameni (au fost multi care au fost ajutati si fara sa danseze) si la fel cum au spus si ei, visul a fost cunoscut si de ce nu Becali, Tiriac sau mai cine vreti voi or sa doneze bani, sau poate au si facuto ca anonimi.... Insa de ce daca ai bani esti 'obligat' sa si dai... De ce e in mentalitatea romanului asa ceva... Sunt banii lor, au muncit pt. asta, fac ce vor cu ei, nu sunt obligati sa-i imparta cu 'tine'.
Trebuie sa gandim mai pozitiv, sa vedem si partea buna a lucrurilor... Vineri, la editia speciala banuiesc ca toate visele se vor indeplini... De ce nu intrebati concurentii cum s-au simtit? Eu cred ca minunat... Durerea i-a apropiat, s-au creat prietenii... Ma rog... Eu vad altfel lucrurile... Si asa e, cand vrei sa faci un bine ti se urca lumea la cap... Tot nemultumita e...
lgireada spune:
Stie cineva exact ce perechi vor fi duminica? Si pt ce anume vor concura?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
lulu77 spune:
Ce am inteles eu de la stirile din aceasta seara :
1. Andra + Smiley ;
2. Cristina Rus + Iftimoaie ;
3. Elena -ex Mandinga + Romica Tociu ;
4. Adriela +......sincer nu mai tin minte ( parca cu Wilmark)
si parca mai erau ...Emisiunea incepe la ora 15.00 si va tine 4 ore.
Sper ca de data asta sa se acorde premiile dupa MERITE!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Yael spune:
Cristina Rus si Ionut Iftimoaie
Smiley si Andra
Victor Slav cu Anda Adam
se vor lupta pentru trofeul castigator, care va împlini cuiva un vis.
Elena cu Romica Tociu si Adriela cu Will doar vor dansa, nu sunt in competitie.
Tot publicul v-a decide la sfarsit (nu juriul), asa ca probabil se v-a pune accentul tot pe vis si nu pe prestatia dansatorilor.
zana spune:
4 ore de dans pe 1 decembrie sau duminica?
ca fiica-mea abia asteapta sa danseze Cristina Rus si Adriela care era preferata ei.
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by zana
4 ore de dans pe 1 decembrie sau duminica?
ca fiica-mea abia asteapta sa danseze Cristina Rus si Adriela care era preferata ei.
Maine, pe 1 decembrie! Emisiunea incepe la ora 15! Abia astept!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
katty spune:
La ora 15? Eu sunt la serviciu atunci, !!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Artemis1578 spune:
O sa fie si reluare, fetelor! Sigur! Ei baga reluari la toate tampeniile, sa nu dea acum?
Anka si Ubitu Athina
simali spune:
Principiu: Divertismentul pe seama oamenilor necajiti e ceva ce nu se face.
alice simon