Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si pe mine m-a impresionat ambitia Elenei. Daca ar fi fost sa fie dupa dansuri eu pe ea as fi pus-o pe locul 1, nu pe Adriela. Valsul din final a aratat cum se pierde cu demnitate!
Adriela a castigat in imagine si datorita lui Smiley si datorita corpului superb, destul de descoperit sau pus in valoare

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Pentru cei care au solicitat musicall-ul interpretat de Elena si Cornel, el este disponibil AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Yael

Pana la ora 19. http://www.protv.ro/stiri/divertisment/carmen-stepan-si-iubitul-ei-dani-sunt-acum-pe-chatul-pro-tv.html

Ai intrat??? eu n-am stiut.. abia acum am citit!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

http://www.hotnews.ro/articol_60807-Premiul-de-la-Dansez-pentru-tine-naste-controverse.htm

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

am citi in multe parti comentarii rautacioase la adresa lui carmen.
nu stiu cum pot "debita" unii oameni c-au stiut ca vor castiga,pt ca s-au programat pt operatie inainte sa se termine emisiunea. prostie mai mare ca asta n-am auzit...programarile se fac prima data si dup-aia incerci sa faci rost de bani.prima oara trebuie sa te accepte.dupa ce-ai trimis actele, daca te accepta, te programeaza peste 1 an sau 2, in functie de cum au locuri in spital
cata rautate am dedus din mesajele oamenilor...de nu-mi venea sa cred. o faceau in toate felurile pe carmen si erau si care nu vorbeau prea frumos nici despre dani...
am ramas cu un gust amar...m-am crucit de ce-am putut citi pe site-ul protv-ului.au dat foarte multe mesaje cu tot felul de injurii la adresa lui carmen iar cele 4 mesaje trimise de mine, nu le-au dat. 4 mesaje in care n-am jignit pe nimeni. doar i-am raspuns unei "dragute" care intreba de de le-a dat castigatorilor 50.000 de euro, ca ea a cautat pe site si operatia costa 20.000 de euro. si zicea de ghita ca merita mai mult. fara sa fiu o insensibila am intrebat-o de ce sa-i dea lui cornel 50.000 de euro pt ghita, cand oamenii au inceput sa-l ajute si un scaun performant costa 4.200 de euro.nu in romania.poate in romania ii mai ieftin..
cred cu tarie ca dani avea nevoie de cei mai multi bani.are nevoie si de drum si de recuperare,ceea ce costa foarte mult.nici n-o sa e ajunga banii...si toata lumea zicea ca le raman bani...oameni rai..
ma bucur c-au inceput sa le indeplineasca visele tuturor.
felicitari carmen si victor si ne pt dani.
ma scuzati ca m-am lungit,dar macar aici sunt sigura ca-mi apare mesajul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ca in orice treaba media, noi habar nu avem ce e behind ... deci e greu sa faci aprecieri asupra corectitudinii sau incorectitudinii sistemului de votare, samd.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Doamnelor si Domnilor, bun venit la minunatul nostru concurs “Dansez pentru tine”. Aici aveti ocazia vietii voastre: puteti vota cine primeste un rinchi si cine nu primeste o inima. Totul este la latitudinea dumneavoastra. Si la distanta de o schema de dans bine executata sau nu. A… nu a fost Samba reusita, pa rinichiul, draguta, ca aici e institutie serioasa. N-ai intins piciorul suficient la vals… prietenul tau poate sa doarma in continuare in tomberonul de gunoi. Ce ne pasa noua ? Sunt mii de oameni in Romania care-o duc rau sau care au nevoie de ajutor, dar noi I-am selectat numai pe aceia care vor sa intre in cusca leilor (pardon, a publicului), sa-si arate necazurile, sa se maimutareasca in dreapta si-n stanga si sa dea “leilor” ocazia sa se simta puternici. Degetul mare ridicat in sus inseamna ca traiesti. Degetul mare indreptat in jos inseamna ca publicul a ales sa mori. Sau ca visul tau e de doi bani. Simplu ca buna ziua. Un show cu moarte tristete si dans. Nu exista ceva mai amuzant. Ha!Ha!Ha!Ha!

Noi avem niste bani de oferit. Dar vom face un mic circ pentru ei, ca trebuie sa ni-I scoatem si noi inapoi, cu profit, ce naiba. Stiti faza cu bomboanele ? Te duci intr-un orfelinat, chemi toti copiii in jurul tau, si arunci bomboanele pe jos. Sa vezi ce macel, ce calcare in picioare, ce show se poate face cu disperarea si foamea… Si-am ras de ne-am prapadit…Ha!Ha!Ha!

Asa si aici. Noi aruncam bomboanele pe jos si voi dansati pentru ele. Cat de mult vrei sa-ti ajuti iubitul paralizat ? Arata-ne, ca ne distreaza de nu mai putem! Ha!Ha!Ha!

alice simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by simali

Asa si aici. Noi aruncam bomboanele pe jos si voi dansati pentru ele. Cat de mult vrei sa-ti ajuti iubitul paralizat ? Arata-ne, ca ne distreaza de nu mai putem! Ha!Ha!Ha!

alice simon

Ce urat si hidos suna...
Din pacate pentru ei si altii care si-au dorit sa danseze pentru un scop nobil... din pacate, cum ziceam, asta e singura solutie! Au nevoie de bani si din alta parte nu pot face rostul de ei... nu vine nici Becali, nici Tiriac... nimeni sa doneze bani epntru astfel de cazuri...
Si plus de asta eu admir oamenii astia , care pana la urma au muncit pentru acesti bani! Nu e nimic de pomana si nici pe gratis...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

quote:
Originally posted by simali

alice simon

Ce urat si hidos suna...
Din pacate pentru ei si altii care si-au dorit sa danseze pentru un scop nobil... din pacate, cum ziceam, asta e singura solutie! Au nevoie de bani si din alta parte nu pot face rostul de ei... nu vine nici Becali, nici Tiriac... nimeni sa doneze bani epntru astfel de cazuri...
Si plus de asta eu admir oamenii astia , care pana la urma au muncit pentru acesti bani! Nu e nimic de pomana si nici pe gratis...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

frumos spus, intotdeauna mi-au placut mesajele tale!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput