Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)
Raspunsuri - Pagina 11
ALINATXA spune:
Sunt stupefiata cat de rele sunteti!Mai nushulica pai adika milogeala?Deci toata cele 3 perechi finaliste au castigat ceea ce au vrut.Si daca e vorba despre smiley si adriela sa nu uitam ca ata unul cat si celelalt sunt artisti deci au o anumita deschidere catre dans,invata mult mai usor etc.In timp ce aceasta carmen saraca nu avea nici o treaba.Daca era un simplu concurs de dans atunci nu se mai facea atata publicitatea fiecarui vis in parte.Era un cocnurs de dans si basta.Intr-un concurs de dans exista un juriu care intr-un final va desemna castigatorul.Deci daca voiau asta numai apelau la televoting.E O EMISIUNE UMANITARA INAINTE DE TOATE IAR DANSUL ESTE UN LAIT MOTIV!
28+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Salina spune:
Alinatxa - nu cred ca e vorba de rautate. E vorba despre faptul ca suntem diferiti si e firesc sa avem pareri si gusturi diferite. Personal, consider ca umanitara este emisunea "Surprize,surprize"... Si, de exemplu, baietelul Aureliei, cea care a iesit la primul duel, merita o sansa. Sper sa primeasca toti ce au nevoie pe 1 dec, in emisiunea speciala.
In fine, m-am mai calmat cand am vazut ca mai sunt multe pareri ca a mea, nu de alta dar chiar incepusem sa ma intreb daca nu sunt eu insensibila. Cum a spus cineva mai sus, cazul lui Dani este impresionant (si doar pt el ma bucur), dar felul in care Carmen s-a smiorcait si matait la fiecare duel e ... Mereu mi-a lasat impresia ca pe langa tragedia cazului mai adauga si ea diverse "artificii" pt smuls lacrimile si mila oamenilor. Pe scurt, nu mi-a placut. Au fost si altii care nu si-au putut stapani lacrimile, chiar barbati fiind...dar atata smiorcaiala zau ca n-am mai vazut.
Pana la urma, cele mai bune echipe au fost cele de pe locurile 2 si 3 clar, mi-e si greu sa zic care ar fi meritat sa castige. Unii erau foarte talentati , altii foarte muncitori. Dar amandoua perechile au oferit un spectacol de dans. Caci asta a vrut sa fie, eu cel putin asa am inteles. Un spectacol de dans cu scop umanitar!
bibyrox spune:
Haideti fetelor sa nu ne mai certam!
Liliana foarte de acord cu tine in privinta Iuliei Vantur! E varza rau de tot!!!
Abia astept emisiunea de Vineri! Aaaa si a-propos am citit azi dimineata in Star ca Adriela si Smiley ar avea ceva sentimente unul fata de celalalt!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
claudia_a spune:
Eu cred cu tarie ca rezultatul concursului a fost corect din punct de vedere moral... Dani nu avea bani de asa o operatie, este tanar, merita sansa unei vieti normale alaturi de femeia iubita si daca operatia reuseste, visul lui este 100% implinit!
Si mie mi se pare ca titlul emisiunii are doua parti importante: "Dansez pentru tine", nu dansez bine sau cel mai bine.... ci e important ca danseaza pentru cineva - acel cineva mi se pare corect sa aiba intaietate in alegerea castigatorilor...desigur ca danasatorii trebuie sa munceasca mult, sa-si dea interesul la maxim si trebuie sa recunoastem ca perechea Carmen-Victor a muncit mult, talentul lor fiind minim - dar munca maxima!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
diciu spune:
De acord cu tine claudia...insa talentul lor..Carmen+Victor..nu mi s-a parut minim...dimpotriva...Carmen are o prestanta..o delicatete care s-a oglindit si in dans..mie chiar mi-au placut...evident nu au fost cei mai buni...dar pe altcineva pentru locul 3..nu as gasi in locul lor...
anda
IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
lgireada spune:
Si eu as vrea sa vad treaba aia cu moulin rouge. Zilele ce urmeaza voi salva clipurile cu dansurile profesioniste. Imi plac enorm. Ce n-as da sa dansez si eu asa...
Si intr-adevar e o mare diferenta intre cine mai stie cativa pasi de dans, facuti cand erai copil, la o anumita varsta si mobilitate si cineva (Carmen) care abia invata. Eu daca m-as apuca in veci n-as putea face spagatul, de ex ...
Daca emisiunea ar fi fost doar spectacol, ar fi mers in finala Elena si Adriela, parerea mea, 2 perechi mult mai greu de departajat ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Gabrielama spune:
Si eu care credeam ca nu mai stiu eu sa trimit SMS-uri sau ca are telefonul meu ceva... nici eu n-am reusit sa trimit SMS, votandu-i pe Smiley si Adriela.
Moralmente, ca idee/scop al spectacolului, Carmen avea cea mai mare nevoie de bani. Personal, nu mi-a placut de ea (apropo, eu nu stiu cum a ajuns prietenul ei in aceasta situatie. Ce fel/in ce conditii a avut accident?), dar situatia ei era intr-adevar cea mai speciala. Desi si de Ghita mi s-a rupt inima, ca sa nu mai vorbit de baietelul a carei mama a fost eliminata mai devreme in concurs.
Smiley si Adriela au dansat superb; la fel si Elena si Cornel - Cornel avand un talent nativ extraordinar, mai ales ca nu are (din ce am inteles) nici o legatura, in viata lui obisnuita, cu dansul.
Sa speram ca o sa le fie bine si ca banii castigati le vor folosi.
Gabi
Balance diet means chocolate in both hands!
jesia spune:
Mie mi-a parut tare rau ca nu a castigat Smily si Adriela ...o meritau din plin, au dansat extraordinar si au fost pe departe cei mai buni... dar daca incerc sa fiu obiectiva intr-adevar mai multa nevoie de bani avea prietenul lui Carmen
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
diciu spune:
acest show este jumatate umanitar..jumatate concurs de dans...
au ajuns in semifinala cele mai bune echipe dupa meritul pe care l-au avut la dans...iar apoi a castigat echipa ce a avut cel mai grav caz si cel mai scump..cam asta a fost si mi se pare ok asa
anda
IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Kamy13 spune:
Parerea mea e ca Adriela nu a stiut sa piarda. A ramas socata cand s-a anuntat rezultatul (ca de altel multa lume, incluzandu-ma si pe mine), iar apoi s-a apucat de plans... plans ce s-a tot prelungit de pana la urma toate camerele si prezentatorii erau infocate asupra ei, eclipsand succesul lui Victor si Carmen...
Trebuie in viata sa sti atat sa castigi cat si sa pierzi cu mandrie (aluzie Elena, jos palaria )
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"