Emisiunea DANSEZ PTR. TINE (2)
Raspunsuri - Pagina 10
bibyrox spune:
Parerea mea este ca Adriela si Smiley au fost mult mai buni decat Elena si Cornel. Au fost mult mai apropiati, mai energici si... de ce nu? O potrivire perfecta! Nu m-as mira sa ne nasca ceva sentimente intre ei!
Ca au fost mai buni s-a vazut si la note si la voturile publicului!
No offense! E doar parerea mea!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
vanessa ionescu spune:
am reusit sa votez dupa vreo 20 de sms-uri ratate. si amvotat pt cei ce au castigat cu toate ca, dpdv al dansului nu meritau. cred ca, prin faptul ca in aproape toate editiile au ajuns la duel datorita juriului (obiectiv de altfel), si totusi de fiecare data prin motivul pentru care luptau si poate si prin "emotia" pe care o transmiteau au invins echipe mai bune. toate perechile (cel putin finalistii) isi vor realiza visul, dar cred ca din toate echipele ei aveau nevoie pentru visul lor de cei mai multi bani. Sa dea Domnul sa reuseasca operatia si sa nu ne para rau daca prin votul nostru un tanar se poate bucura de viata. Cred ca, povestea lor a impresionat cel mai tare si nu vreau sa-mi pun forumul in cap, ci doar mi-am exprimat o parere.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by vanessa ionescu
am reusit sa votez dupa vreo 20 de sms-uri ratate. si amvotat pt cei ce au castigat cu toate ca, dpdv al dansului nu meritau. cred ca, prin faptul ca in aproape toate editiile au ajuns la duel datorita juriului (obiectiv de altfel), si totusi de fiecare data prin motivul pentru care luptau si poate si prin "emotia" pe care o transmiteau au invins echipe mai bune. toate perechile (cel putin finalistii) isi vor realiza visul, dar cred ca din toate echipele ei aveau nevoie pentru visul lor de cei mai multi bani. Sa dea Domnul sa reuseasca operatia si sa nu ne para rau daca prin votul nostru un tanar se poate bucura de viata. Cred ca, povestea lor a impresionat cel mai tare si nu vreau sa-mi pun forumul in cap, ci doar mi-am exprimat o parere.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Subscriu!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
lgireada spune:
Am vazut si eu ultimele doua emisiuni. Si parerea mea e ca daca s-ar vota doar dupa dans, noi, ca public larg ar trebui sa nu stim motivele pt care ei lupta si sa facem in capul nostru o clasare: asta e mai important ca celalalt sau nu.
In plus, Ariela era cumva sigura ca va castiga ... a dansat cel mai bine, conform opiniei multora si a mea personala. Poate de asta a fost un soc sa castige Carmen. Eu ma bucur pt Dani. Elena a ramas mandra pana la sfarsit, dar cred ca a fost suparata relativ la jocurile de culise. Pe care noi nu le stim, of course :D. Elena a aratat cel putin la fel de multa ambitie si daruire ca si Andra din emisiunea precedenta. Din pacate, nu a fost de ajuns de aceasta data ...
Mi se pare un mare sacrificiu sa fii tanara si sa stai langa un om ca Dani, multe dintre noi care comentam acum, poate si putin rautacios la adresa ei, nu stiu daca am fi in stare sa ramanem langa el ca iubite. Dansul lor a reflectat doar oboseala acumulata si stresul la care au fost supusi. Daca tinem cont de toti factorii ... e greu de spus cine merita sa castige.
In final, a pierde cu demnitate, asa cum a pierdut Elena, e o dovada de tarie de caracter mare! Nu voi uita niciodata cand am disputat cupa orasului la sah, eram in clasa a 7a, intr-un orasel mic. Eram doua fete ce ne bateam la toate concursurile pe viata si pe moarte, era o lupta acerba. Cand a pierdut partida, prietena mea s-a ridicat, mi-a dat mana, m-a privit in ochi, m-a felicitat, m-a pupat si a plecat acasa demn cu premiul 2. Nu voi uita acest moment niciodata. Exact asa a fost si Elena.
Adriela a fost cea mai buna la dans, dar nu s-a votat dansul!!!
Eu as vrea sa faca astia de la Pro un dvd cu dansurile perechilor, l-as cumpara, sincer :). Pe 1 decembrie e o emisiune speciala, abia astept sa vad ce pregatesc.
Iulia Vantur, ca si orice alt nume asezat langa Banica, nu poate face fata si nici capta atentia. Deci, rolul ei era pur decorativ, si poate nici macar atat, ca vad ca o imbraca si urat pe deasupra. In plus, i-au dat lacrimile intr-o emisiune si a acoperit-o Banica, ca de multe alte ori, nejustificat.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
nushulica spune:
quote:
Originally posted by puppe
M-a scos din sarite finala de aseara, mi-a stricat week-end-ul. Am incercat sa trimit SMS cu textul "Smiley" si am reusit doar de 2 ori in 30 de minute, in rest imi dadea raport " Nu se poate trimite textul la 1776". N-am patit asa ceva niciodata, nici cand trimiteam mesaje de Craciun sau Anul Nou! Nu stiu daca e de vina Vodafone sau nu, inclin sa cred ca nu, dar PRO TV m-au dezamagit complet. Emisiunea asta se numea, totusi, "Dansez pentru tine", nu "Ma milogesc pentru tine". Penibila acea Dana/Carmen, imi pare rau de aradeni si de povestea trista a lui Dani, dar mai bine apelau la Andreea Marin si stupize-stupizele ei. Mi-au placut fff mult si Elena+Cornel, si mai ales Adriela+Smiley, dar probabil au avut ghinionul sa nu aiba perechi care lucreaza in Pro TV. Pacat ca au investit timp, lacrimi si suflet in ceva ce era regizat dinainte. Despre abureala cu "publicul isi voteaza preferatii" m-am lamurit din plin si dupa incercarile mele esuate de a trimite SMS, si dupa cele citite pe forum.
sunt perfect de acord cu tine mi-a scos par alb in cap matzaiala fetei asteia...intelg situatia si doamne fereste dar...totusi cum ai zis si tu concursul nu se numeste:ma milogesc pentru tine:
sincer cel mai mult mi-au placut elena si cornel iar cand am vazut ca au iesit eram convinsa 100% ca vor castiga adriela si smiley...sunt dezamagita profund...e o facatura a pro-tvului...au aranjat ei sa iasa asa pentru ca intr-adevar suma de 50.000 ii era necesara lui dani...parintii adrielei isi pot procura aparatele auditive cu cei 10.000 pe care i-a castigat
nu cred ca ma mai uit la urmatoarea editie...poate doar la prima seara in care sunt prezentate cazurile...si de acolo voi intelege cine va castiga peste 7saptamani
INGRID
Marina spune:
mare dezamagire si pentru mine...daca era concurs de dans cum se sustinea era clar cine tb sa castige. Eu in 30 min nu am apucat sa votez de loc pt smiley...numai eroare.
Felicitari smiley, felicitari adriela...ati fost superbi
tzitziri spune:
Si eu am fost foarte dezamagita, dar din pacate ma cam asteptam...adica s-a pus inca de la inceput accentul pe povestea fiecaruia si nu pe talentul lui..in ciuda faptului ca emisiunea se numeste cum se numeste.Pana la urma Carmen si Victor au iesit victoriosi si din alte dueluri chiar daca ceilalti erau mai buni ca ei...mie una nu mi-a placut deloc de Carmen..prea pisicoasa si un mod mult prea lacrimogen si (din punctul meu de vedere) nu foarte demn de a 'cersi' voturi.
Ce sa mai zic...de bine de rau parintii Adrielei sunt sanatosi si stapani pe propriile picioare.Cornel a luptat foarte demn pentru cazul fratelui sau....adica era evident pentru ce lupta dar nu a cersit nici o clipa ca lumea sa ii voteze...
Daca nu mi-a placut nici un moment pisiceala si vocea sfarsita a lui Carmen, macar atitudinea lui Dani ma face sa nu imi para rau pentru ca banii o sa il ajute. El ca persoana m-a impresionat...
felicia74 spune:
Eu nu am fost dezamagita, ci fericita pentru bietul tanar paralizat. Intr-adevar Carmen nu are aptitudini ptr dans, dar a luptat pentru cauza iubitului ei.
Pana la urma, spectacolul conteaza.
alehiam spune:
quote:
Originally posted by Crashsky
Toate celelalte dansuri din finala le gasiti AICI
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!"
putem conta si pe partea de musical? ma intereseaza moulin rouge mai ales
multumim mult de tot pentru ceea ce faci
www.dirtydancing.ro" target="_blank"> Mai mult decat dans