Recomandati-mi o vopsea buna pt. lemn (pt. exterior!). Tre sa vopsesc lemnul de sub acoperis. Vreau gri, dar sa acopere bine, ca e o casa mai moderna si nu vreau sa se vada lemul deloc!
Sadolin - este cea mai buna, evident si cea mai scumpa.
Vezi ca trebuie sa dai cu baza si apoi cu vopsea. Este de fapt un lac-vopsea. Daca dai 2-3 straturi (oricum lemnul absoarbe mult si trebuie sa dai cel putin 2-3 straturi) nu se mai vede lemnul.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Si mie mi s-a recomandat Sadolin ca fiind e cea mai buna, am incercat si nu prea mi-a placut ce a iesit.
Am dat baza, am ales culoarea dorita si am dat primul strat recomandat si era mult mai inchis decat in monstrele expuse, desi era acelasi tip de lemn si am intins lacul foarte bine. Plus ca nu mi s-a parut misto la atingere, ca la un lac(dar asta poate si pentru ca era doar primul strat). Asa ca stratul 2 nu l-am mai dat tot de la ei, ci am luat un lac de exterior de la Dyo, incolor, ceva pe care scria Yacht Varnish, cica e pentru vase :).
stie careva cum iese vopseaua alba de pe haine???
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
Incearca cu diluant. Eu am reusit sa scot niste pete de pe o geaca de fas. Oricum nu ataca tesatura.
quote:multumesc frumos,s-a rezolvat
Originally posted by Miramar
Incearca cu diluant. Eu am reusit sa scot niste pete de pe o geaca de fas. Oricum nu ataca tesatura.