All about Constanta (82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna ziua , vin si eu cu o rugaminte:

vroiam sa va rog sa-mi recomandati un medic din Constanta, specializat sau cu rezultate bune in tratarea infertilitatii.
Este vorba de o mamica, constanteanca, care are deja un copil, dar nu mai reuseste sa ramana .

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Si noi pe fuga la raport.
Alex a serbat ziua nationala cu febra 38 - 39, sosetele cu otet & co. Noi ne tratam homeopat, motiv pentru care febra a scazut mai lent dar sigur,sambata era vesela ca un cintezoi. Acu' este ok, mai primeste remediul dat de dr si extract de plante pt imunizare. Il asteapta pe mos Nicolae, i-am dat comanda mosului si de o nuia cu funditza rosie pe langa alte daruri. Este f ambitioasa si perseverenta, ieri sa ne luam de motz si nu alta, ca nu reusea sa dea gata un puzzel din cuburi chiar inaintea mesei de pranz , eu o chemam la masa, ea nu, ca nu a terminat .

mamacita pentru micul erou, bine ca a fost doar atat. Bona cum se mai simte?
Cornelia nici eu nu m-am prins din prima cine era "tititza". Noroc cu Sinzi ca ne-a deschis ochii. Iar faza cu friptura este bestiala, foarte gospodar baiatu'. Multa sanatate
Roxana multa sanatate!
o saptamana super si fara peripetii!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara!

Tot pe fuga si eu....
Zilele trecute l-am dus pe Sebi la un loc de joaca nou, ce ne-a placut foarte mult (cam scumpicel, dar merita, mai ales acum, iarna). N-am reusit sa fac poze, pt ca se descarcasera acumulatorii de la camera, insa puteti vedea galeria foto, de pe situl lor, desi este inca in constructie.

Noi ne pregatim pt serbare.... ne trebuie costum de pitic pt Sebi. Ne poate ajuta cineva?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tatiana, ziiiiii cum a fost drumul cu Bia, reintalnirea cu tati!!!???
Si noi ne laudam cu niste muci si o tuse urata, dar ne-om face bine pana vine mos' Nicolae!

Mav, era aglomerat la locul de joaca? Loc pentru parinti este?
Ruxandra de Buc, din cate stim noi, aspirantele noastre pleaca la Buc pentru astfel de prb!

O zi calda va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Aloo, fetiliii, cine are TV, tel si net de la CanalS???
Vreau si eu tarife si impresii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
eu cu guturaiul stau rau, macar patrick e pe vindecatelea. ieri a dormit de la 5 dupa-amiaza pana la 6.45 azi dimineata...cu o pauza de la 11.30 la 12.30...deci recupereaza!
Ruxandra_sb, singura relativ specializata pe infertilitate este doctorita Lutescu, restul...is la bucuresti
Oana, am luat cadourile de mosul nicolae, o masina de gunoi din ungaria si un set de plastilina de la play-doh. voi?
Mav nu stiu de unde poti lua costum de pitic, dar nu poti improviza? o caciulita ca de mos, cizmulite cu pantalonii bagati in ele, centura de pe la tati, puloveras si centura deasupra...ar trebui sa mearga!
Camelia hihihi si nuielusa? mandra stie?
va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Tatiana, felicitari pentru reintregirea familiei, acum de sarbatori.

Tarifele de la canalS nu le cunosc, dar are pachetul o colega de-a mea care este foarte multumita.Maine sant de munca iar poimaine iti spun.

Unde sa-mi duc cizmele deseara sa vina si la mine Mosul? Care din voi mi-i le primeste ? Please !!!!!

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by CRIXIA

Mav, era aglomerat la locul de joaca? Loc pentru parinti este?

Salut!
Crixia, desi era aniversarea unui baiat de 10 ani, si avea multi invitati, nu mi s-a parut aglomerat. Era multa veselie si distractie mare!
La etajul 3 au loc de joaca pt copii intre 2-8 ani (castel maaare, tobogane maaari cu multe bile, plasa pt sarituri, mini-cos de baschet, casute, aruncator de bile -ca nush cum altfel sa-i zic!, puzzeluri mari, jocuri de constructie, mingii, acuarele, plastilina si altele, muuulte chestii care nu-mi vin acum in minte sau pe care nu le-am observat eu).
La etajul 4 este un loc de joaca pt copii mai mici (tobogan mic, piscina cu bile, casuta piticilor, jucarii de plus si lemn foarte interesante), iar parintii pot sta acolo, pe niste fotolii elegante sau tot la etajul 4, dar alaturi, la Bistro (unde este cam scump: o sticla de apa plata la juma' de litru costa 3,5RON ).
La etajul 5 sunt mese si scaune. Acolo se poate manca, in cazul unei petreceri sau se pot desfasura "ateliere" pt copii.
In concluzie, este f frumos acolo! Nu am avut intentia de a face reclama, eu n-am nimic de castigat din asta, ci doar am vrut sa va spun ca noi ne-am simtit foarte bine acolo si vom mai merge sigur, pana o veni iar caldura afara!

Roxana, hihi, parca il si vad pe Seba imbracat asa cum mi-ai sugerat si ma umfla rasu'!!!!! Dar la gradi este f cald si nu cred ca o sa accepte omuletu' sa poarte ceva pe cap sau sa fie incaltat/ imbracat asa gros..... Insanatosire grabnica!!!!!!!!!!

Tatiana, petrecere frumoasa cu tati al vostru!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

mav ia ca model costumele de la piticii de la disney.am fost si noi intr-o seara la locul mai sus pomenit.Nici eu nu vreau sa le fac antireclama dar se pare ca nu numai eu m-am tzepuit acolo.la dansuri duminica mi-a povestit o mamica cat de darnici au fost cei de acolo la nota de plata.Din greseala s-a intamplat totul.....
bineinteles
mai multe nu vreau sa spun aici.
Si noi ne-am pregatit de Mos Nicolae chiar si de Mos CraciunPentru diseara i-am luat un lego si dulciuri.
Mariuca riposteaza cand ii spun ca e posibil sa vina mosul cu o nuielusa.Chiar se enerveaza si-mi spune ca ea pleaca in America daca o supar..haha.Nu stiu ce-o fi in capul ei.
Noi bucataria i-am luat-o abia anul acesta de ziua ei.Are mare succes.In fiecare seara ne intreaba ce dorim sa servim .Avem si de unde alege..hihi.
In rest eu cu scoala si cu pregatirile de sarbatori.
pupici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici virtuali si de la noi (nu de alta, dar nu vreau sa imprastii microbi, ca sunt racita cobza)

Multa sanatate tuturor! Sa va faceti bine, ca vine Mos Nicolae diseara!

Ne pregatim si noi de serbare, asa ca sunt si eu in cautare de: costum de cowboy/cowgirl (pe asta o sa il improvizez, imi mai trebuie doar o palarie) si de fulg de nea (rochita alba cu volane).

Oana, duminica am luat deja bilete la teatru de papusi. Poate ne vedem.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput