All about Constanta (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mamacita,vai prin ce ai trecut!!bine ca au scapat doar cu atat.putea bona sa-si rupa mana ,piciorul.
noi ieri am iesit sa vedem fanfara.eu aveam impresia ca vine in parcul de la casa de cultura si cum noi stam la casa de cultura,cum s-a trezit fata ne-am imbracat si direct in parc.dar de unde,nici urma ca a trecut cineva pe acolo.am plecat sa o vizitam pe cumnata mea care lucreaza langa silvian(e medic stomatolog si asteapta si ea un bb).ege a fost f incantata sa-si vada matusa.intre timp ma suna sotzul sa-mi zica ca era aglomerat pe la primarie si am tras noi concluzia ca fanfara mult asteptata a trexcut pe acolo.
acum asteptam artificiile din orasel.avetzi idee cand arunca artificii?
am facut ror ul si ege nu a avut nici o reactie adversa.
maine mergem sa-i cumparam un pian.oscilam intre cel de la chicco si cel de la simba.sa vedem.
azi i-am luat o tablitza de scris.as vrea sa-i cumpar si o bucatarie dar nu stiu cat o sa se joace ea cu bucataria.
vroiam sa va mai intreb ceva dar am uitat
poate cand ma trezesc imi amintesc

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ege, la noi a venit mosul anul trecut cu bucatarie dar nu a fost prea incantata. Acum, la +3 ani are lumea ei, cu papusi, replici si ii foloseste bucataria, le pregateste papusilor mancare, le intreaba ce doresc sa manance! E altceva!
Sfat: nu arunca multi bani sau nu cumpara prea multe jucarii! Sigur vor mai veni si de la altii din familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ege,aseara i-am luat lui Alexut de la Selgros,in numele mosului Craciun de la bunici[ca ei deja sunt depasiti,nu stiu ce sa-i aleaga lui Alexut si ne-au delegat pe noi]un pian-orchestra de la Simba care imita sunetele mai multor animale,are cateva melodii,imita si sunetele altor instrumente[toba etc]si are si claviatura,la vreo 800000.Nu stiu daca este acelasi de care spui,dar mi s-a parut foarte bun ptr.varsta lor,poti incerca...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mamacita,la ce ora erai la selgros?noi in jurul orei 20,ne gandeam ce sa-i luam.da pianul e acelasi de la simba la 820000.cred ca e cel mai frumos.imita sunetele animalelor.cred ca azi il luam si noi.
deci criq,zici sa nnu ma bag la bucatarie?stii de ce ma gandeam la buc/?pt.ca ege nu ma lasa sa stau deloc in buc,cum ma duc in buc vine dupa mine,deschide sertare,vrea magnetzii de pe frigider....

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Am mai trecut sa va salut si sa vad ce mai faceti! Multe urari - cu intarziere- sarbatoritilor Andrei si Andreea.
cornelia, am vazut pozele dar nu m-am prins cine era tititza...pana a zis sanzi de david cu rochite si asa m-am prins....
noi suntem bine, Sofi nu a mai racit luna aceasta, probabil se vede deja influenta pozitiva a Ribomunylului....asa sa fie si de-.acum incolo...
va pup, sa aveti o saptamana buna1

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici si de la noi!

Deci v-a placut tititza ? N-avem minte si noi, daca tot avem la dispozitie rochitele Mariei si lui Stefan ii place sa sa gateasca . Cu ocazia asta am observat ca seamana cu Maria. Chiar el, cand s-a vazut in poze, a spus ca e Maria .

Am reusit sa ajung si eu cu Maria la teatru de papusi azi. Nu a fost chiar cel mai potrivit spectacol, avand in vedere ca e prima data la teatru. Stiti ca eu nu am vrut sa o duc pana acum datorita temerilor ei. A fost un spectacol mai "infricosator", cu un joc frumos de lumini si sunete, dar mai mult pt. copii mai maricei. Maria a rezistat, dar nu cred ca a inteles mare lucru din el. Mergem si saptamana vitoare la un spectacol mai accesibil!

In rest, suntem raciti toti. Eu tusesc urat de tot. Copiii muciosi si tusesc si ei, bineinteles...

Ege, la noi bucataria a avut mare succes! Maria se joaca cu ea de pe la un an, dar cel mai incantat e Stefan! Mereu ne gateste cate ceva. Dar in nici un caz nu inlocuieste bucataria adevarata . Acum vreo doua sapt. mai avea putin si o servea pe mama cu friptura. A scos un pachet de carne din congelator, l-a pus in cuptorul cu microunde si i-a dat drumul.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ege

mamacita,la ce ora erai la selgros?noi in jurul orei 20,ne gandeam ce sa-i luam.da pianul e acelasi de la simba la 820000.cred ca e cel mai frumos.imita sunetele animalelor.cred ca azi il luam si noi.

Pai cam la ora aia eram si noi,eram imbracata cu o scurta alba de blana si fugeam dupa un pitic cu jacheta portocalie

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Fiquelle
cornelia, am vazut pozele dar nu m-am prins cine era tititza...pana a zis sanzi de david cu rochite si asa m-am prins....

A,da,cornelia,uitasem,am luat aceeasi plasa pana m-a luminat sanzi
Editez ca sa-ti spun ca m-am distrat copios cu friptura

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
guturaiul strikes back, acum m-a luat pe mine.....Pat e spre final, am reusit sa si ia medicamentele cu lingurita, ceea ce la noi e maaaaare realizare!
mamacita doamne ce faza urata! bine ca nu are nici bona nimic....te mai trezeai si fara ea...doamne fereste! iar la faza cu politia...hahahah saraca de tine, ai avut mari emotii!
ege parerea mea este sa ii iei pianul....de bucatarie e cam mica, parerea mea.
Cornelia bestial Stefan cu friptura!!! tot asa mult mananca?
ma scuzati, ma duc sa-mi trag nasu in alta parte sa nu va virusez si pe voi. sa aveti o saptamana super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Si noi suntem putin raciti, a inceput Paul cu niste muci si apoi tuse sparta, iar acum eu cu nasul infundat. Nu stiu de la ce ca doar am stat mai mult in casa toate zilele astea.
Adina, cu intarziere iti urez si eu "La multi ani" pt. Andrada, nu am mai intrat pe net in ultimele zile si nu am fost pe faza, si mai ales multa sanatate tatalui tau.
Cornelia eu cand am vazut pozele m-am gandit ca este Maria, dar apoi cand am vazut ca are ochii albastri/verzi mi-am dat seama ca e Stefan. Ce dulcic este! Cred ca iti vine sa-l mananci! Suntem si noi amatori de teatru de papusi, data viitoare cand mai mergeti sa ne anuntati si pe noi sper sa ne revenim repede din racelile astea care ne dau tarcoale.
Gabi, si eu am ras la faza cu instalatorul Vasile, eu nu cred ca am ajuns sa ii spun chiar asa, dar cand ma ia somnul in timp ce ii citesc o poveste incep sa vorbesc mult mai rar si mai incet ca o banda stricata sau in curs de stricare, si el se uita la mine foarte contrariat si ma intreaba: "mami da' de ce vorbesti asa?!"..
Figuelle, uite ce-am gasit pe net cred ca te intereseaza:
http://stiri.rol.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=25537
Ati luat cadourile de Mos Nicolae?
Pupici,

Mergi la inceput