All about Constanta (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

Buna dimineata, Sinzi o sa stan intai 2 zile pe 9701 Collins Avenue · Bal Harbour,apoi 2 zile pe 1200 Anastasia Avenue
Coral Gables si apoi inca 2 zile in Orlando. Ceva locuri de cumparaturi in zona , mai normale nu de fite stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

andra la multi ani!!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ana stiu ca pe strada Unirii, in dreptul lic energetic, este o universitate particulara( spiru haret, saguna, nu stiu exact) si la sediu ac univ. se tin cursuri de aikido, l, mi, vi. Daca te intereseaza stilul (eu nu stiu sa iti zic mai multe, stiu doar ca sunt karate ) si locatia, pot sa iti fac rost de nr de tel al instructorului.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahahah ce tare Bia cu taiatul cu cutitul , desteapta rau asta mica
Vladis bine ca ati trecut peste raceala. ai fost tare simpatica cu grauntele . antigripal au un momentul asta vaxigrip la sensiblu de la casa de cultura. verifica la 515959.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, pupici marelui constructor!!! Se pare ca e pasionat rau...ca si David cu trenurile lui obsesive!!! haha!!!
Radu are liber si profita sa isi schimbe pasaportul (care expira) si noi apartinem de ambasada din Washinton si acolo trebuie sa ajungem pt procura...
Dar no worry...ca azi sunt reduceri (cica cele mai mari din timpul anului) si cum lui ii place asa mult sa umble prin magazine...sunt sigura ca nu o sa simta lipsa!!! haha!!!!

Dadi o sa fi putin mai la nord de noi, e super zona acolo, o sa va placa daca nu ati mai fost!!!!In Orlando e mai frig ca aici...deci fiti pregatiti de o toamna friguroasa...

Tania, de obicei nu sunt variatii mari...doar cele obisnuite de noapte-zi, care iarna sunt mai mari...(dar acum am inteles ca a venit un suflu de racoare din canada si am ajuns la 15 grade)
Curcanul spre surprinderea mea a iesit ff bine!!!! http://family.webshots.com/photo/2522050940087737923xnobPq
uite dovada aici...
Si culmea...am aflat dupa ce l-am facut "dupa ureche" ca nu e asa usor sa il faci...ca nu trebuie sa stea la cuptor nici mai mult nici mai putin...dar...norocul incepatorului!!!!!

Vladis ce graunte ati luat??? Eu sunt adepta vit C la raceala...si ...apa...Aici nu se inghesuie nimeni sa iti dea nici medicamente, nici ceaiuri nici graunte homeopate...apa si ...binetze!!!!
Vad ca si David a inceput cu niste muci...deocamdata doar atat...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

Sinzi, mercic mult! Binenteles ca nu am mai fost! Si mi-e o frica de avion de moooooor! Sa-mi spui si mie vreun supermarket, sau ceva de shopping ca deh... binenteles ca nu stiu mai nimic de America!!
Vaxigrip se gaseste si la Sensi blue de la Piata Grivitei . Este 3,33 Ron. Oare aveam voie sa dau pretul?
BDana, Baiatul meu a facut aikido, este un stil de Karate curat, fara prea multa bataie (cu sange, adica), un stil care te disciplineaza in primul rand si care te invata cum sa cazi fara sa te lovesti si cum sa te ridici fara sa-ti fie rusine ca ai cazut (si la propriu si la figurat). Pe instructorul de acolo il cunosc personal. Cu el a facut si baiatul meu. Daca ai nevoie de nr. de telefon, pot abia luni caci de acasa nu intru pe net! Doar sa-mi spui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dadi, depinde ce te intereseaza...
Cred ca cel mai aproape de voi (de care am si eu idee) este Aventura Mall, acolo gasesti de toate!!! hihi...
De la cratite la bijuteri!!!! Si haine bineinteles!!! (si desi nu credeam...aici desi iarna e cald, in magazine gasesti numai haine groase de iarna...)

Apoi ar mai fi (un fel de selgros cu de toate mai ieftine...mai scumpe...) Target, Walmart, Toysrus (pentru jucarii) ...astea le gasesti peste tot...(o sa aveti o masina?? ca aici mijloacele de transport in comun sunt groaznice...in sensul ca nu sunt si circula ff rar...din ora in ora sau cam asa ceva!!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc mult tuturor pentru grija si intrebarile in legatura cu absenta mea si implicit a lui Alex.
Treaba cu bona merge bine,asa cum ma asteptam i-a prins bine descarcarea,dar si mie,caci mi-am dat seama ca nu intelege/asculta multe din ce spun,asa ca ma rezum la strictul necesar,pe care i-l comunic clar,succint...si de doua ori,ca neuronul meu o fi singuratic,dar al ei este subdezvoltat{si evident,ca oricare in situatia ei,nu sesizeaza asta].Asa ca avem o perioada pe roze.Important este,major as putea spune,ca il iubeste intr-adevar pe Alex,el este atasat de ea,si atata vreme cat il gasesc fericit si ingrijit e minunat.Sa nu va mai spun ca au inceput sa dea roade eforturile ei educative.Desi la inceput ma privea cu indoiala cand ii spuneam ce si cum sa faca,acum este foarte mandra ca a reusit sa-l invete sa spuna cat este ceasul[stie doar doua ore,"zeze"=zece si "dei"=doi,ca asa spun ardelenii la ora doua,"doi",dar ne topim toti cand il vedem ca se uita la manuta si raspunde plin de emfaza],recunoaste si ne ofera creioanele culoarea ceruta,legumele si fructele cerute,face curatenie prin casa si stie locul fiecarui obiect[voi pune si poze cat de curand pot]etc.A priceput rapid tactica diversiunii pe care o aplicam sa-i distragem atentia cand este in prag de tantrum sau cere ceva nepermis.Astfel incat cand il fugarim,se opreste brusc in fata unui obiect/jucarii si incepe sa explice pe ton academic in sanscrita lui,parca uitand cu desavarsire ca el era subiectul unei urmariri furtunoase plina de chicoteli.Ce sa va mai povestesc,este si el atasat de bona si ma bucura nespus ca nu resimte ca un chin lipsa noastra;merg in parc zilnic,caci am avut noroc de vreme extraordinara,de primavara,si dau de mancare la porumbei,stau de vorba cu copiii,fac schimb de jucarii,are grija sa-l fereasca de junk-food si pupaturi oferite si necerutesi,ce am apreciat extraordinar la dadaca,nu si-a asumat merite educative[desi cert le are si se vad]ci a motivat ca Alex este foarte destept si de aceea pricepe atatea,ca un adult in miniatura,dar mai taciturn
Am prins acum un interval mai liber,caci disparitia mea se datoreaza reintrarii in ritmul infernal de responsabilitati si activitati care ma caracteriza inainte de nastere,acum fara garzi dar...cu Alexsi responsabilitatile aferente.De aceea si la "Odisee'am devenit activa abia in apropiere de prenatal,caci pana atunci nu reuseam decat sa va citesc.
Oricum,sunt pe aproape,chiar daca citesc mai din doi in doi,am zile cand nu apuc nici sa intru deloc.De exemplu,saptamana asta am scris un capitol dintr-un nou curs pentru studenti,mai"european"si este doar inceputul,asa ca,desi voi mai intra pe aici,o voi face mai rarut,sa nu va suparati.daca va pot ajuta cu ceva,pm/ym
Pupici si sanatate!
Incerc sa pun poze,daca mai doarme bubulinul.
PS:n-am pierdut nici o poza de-a voastra,deci roxa,multumesc de retrairea atmosferei din Budapesta,superb;sanzi,marfa curcanul,dar paleste in fata ajutorului la curateniecu mutrita lui dulce cu tot.

Intreba cineva de dr.Ionescu..nu exceleaza.
Karate la centrul din Flamanda,stiam eu.
Cand imi mai pica o fisa[amintire],mai raspund
Pupici si sanatate!
PS:spre deosebire de celelalte mamici,eu in we mai reusesc sa arunc un ochi pe forum,asa ca mai apar pe aici.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am pus cateva ipostaze de noiembrie...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Dadi iti multumes in legatura cu informatiile despre aikido. Nu eu, ci o alta mamaica a cerut relatii si i-am spus ceea ce stiam. DEocamdata noi suntem prea mici ptr arte martiale (organizate, cel putin ). Deci, daca mamica ANa mai are nevoie de informatii, sa strige.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput