All about Constanta (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua !
Andrei se simte bine s-a lipit repejor ruptura si s-a refacut si cusatura. Daca nu ar fii dintisorul care a ramas usor in spate parca nici n-ar fii fost.Duminica am fost la manastirea CELIC DERE, si am gasit acolo matanii pentru copii, am cumparat poate o sa-i mai ocoleasca relele.Noi mergem de trei ori pe an pe la diferite manastiri si produse ptr copii se gasesc mai rar.
Asa e Roxana , dar el in fiecare an are parte de cate una din asta mai zdravana.
Apropo, nu ai nevoie in pecarile tale de o insotitoare?

Intreba cineva de o bona. Arri 70 parca asta este ID-ul de forum si-a deschis o firma ptr plasare de bone, ptr facut curatenie la domiciliu si alte chestii de genul, asa ca puteti apela la serviciile ei; intrati si da-ti un PM.

Va pup si va doresc spor in toate .

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DADI spune:

Buna dimineata,
Sinzi multumesc foarte mult. Inca o intrebare: Plaja se poate face? Sa nu razi de mine, dar cica avem in program si asa ceva! Si mai vreau sa va intreb ceva: voi a-ti participat la chestionarul de la Insite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by tatianaS
Ieri seara am facut o baie in cada....am citit o carte, m-am uitat la doua filme...niste prostii dar le-am savurat...ca nu mai vazusem un film cap coada...de cam multa vreme. Una peste alta a fost bine....dar mai bine este cand e gaza cu mine.

una peste alta is galbena de invidie .
glumesc, stiu, si eu imi doresc cateodata 2 ore de liniste....si cand le am ma enervez ca mi-e doar de piticanie si ca ma cam plictisesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ah, Tatiana...vreau si eu!!!!!!!!! Auzi...sa citesti o carte!!! Ce lux!!!!! Io stau cu maimuta atarnata de mine non stop...si cand e la gradi, am alte 34 de maimute!!!!

Dadi, da...poti face plaja!!! Azi sunt 22-25 de grade si pe plaja e chiar cald...oceanul e destul de rece, dar io nu ma prea dau in vant dupa bai in el pentru ca e tare sarat si amar...
Unde anume in Miami veniti?? Poate ne vedem....

Roxa, ce mai face Pat??? Las ca si voi ati avut parte de 2 zile singurei...nu te mai plange atat!!! hih...Io visez cand l-oi trimite pe David in Ro la bunici si noi sa stam ca 2 porumbei...dar parca nu imi vine sa il duc asa departe...

Eu sunt libera azi si maine si tre sa pun curcanu la cuptor...o sa mergem in parc la un gratar cu prietenii si apoi Radu pleaca la Washinton si ramanem singurei pana maine...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tatiana si eu te invidiez! Auzi dom'le, sa faci o baie! Wow cata relaxare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hahaha ce simpatice sunteti...Tatiana... au murit de invidie fetele noastre......Ce putin ne trebuie ca sa fim fericite......
Eu cum da putin frigul( asta deja din septembrie) aproape numai in cada fac baie... eu as desfiinta dusul...dar cum nu am timp zilnic sa umplu cada.... sunt nevoita sa recurg si la el....Si sa stiti ca de la Andreea am invatat sa fac spuma muuuuulta in cada din gel de baie.... ei ce spuneti....?????
Sinzi... venim si noi la ... curcan??? Miam_miam!!!Wow ce variatii de temperatura aveti voi acolo....hm... nu-i de mine...io-s meteo sensibila.... as avea migrene la greu....
Aura, bafta cu diversificarea... daca ai intrebari....Sanatate multa de tot Nicoletei!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana06 spune:

Buna-seara, Constanta!

Apelez si eu la fetele de aici sa ma ajute cu o informatie:as vrea
sa-mi dau fiica(8ani) la Karate si poate ne recomandati un profesor bun in Constanta.Si inca o intrebare: ce parere aveti despre dr. ORL Ionescu Livia? Este un medic bun?
Multumesc frumos!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Andra! Raluca, sa-ti creasca fata mare, frumoasa si norocoasa! Tu.... nu mai dai nici un semn de viata???Am vrut intr-una din zile sa te sun sa te intreb ceva referitor la soacra ta, dar mi-a fost jena, tinand cont ca n-ai mai intrat deloc ... pe la noi! Te asteptam!

Ana nu pot sa te ajut...nu am informati despre ceea ce intrebi. Imi pare rau. Dar oricum bine ai venitsi te mai asteptam!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Andra de Raluca!
Ana, imi pare rau dar nici eu nu stiu nimic de prof de karate.....sau de doctorita Ionescu. in orice caz, bine ai venit printre noi!
Sanzi vacanta placuta! Pat e bine, face prostioare, deseneaza, citeste din carti, e fan orice utilaj de constructie si calarim santierele dupa ele...din astea. toate bune la noi. dar cum pleaca Radu la washingtonin timpul vacantei? maaaaiii ce rau asa!
Tatiana mai iesi odata in baia aia . iar te destrabalezi, da? cand vine gaza acasa?
va urez o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

La Multi Ani si de la noi Andrei!!!
noi am cam lipsit la apel in utima vreme, ne-am tot luptat cu raceala, in final am ajuns la homeopat si slava-domnului in 5 zile am scapat de muci si tuse, este incredibil ce efect au grauntele alea!
fetelor, stie vreuna dintre voi de unde as putea procura vaccin antigripal, nu am gasit pe nicaieri si cum eu sunt un fel de toma necredinciosul, parca nu m-as lasa numai in baza remediior homeopate...
ana, ref cursuri de karate poti incerca la scoala nr. 7, parca l-m-v de la ora 19.
pupici si bucurati-va de soarele de afara

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput