mirosul de tutun din haine

mirosul de tutun din haine | Autor: Leta

Link direct la acest mesaj

Buna!

Lucrez intr-un mediu in care se fumeaza mult [- bine, mai scap si prin cite un barulet unde se intimpla acelasi lucru , asa ca hainele mele miros in permanenta a tutun. Bluzele, camasile etc le rezolv usor, spalindu-le dupa fiecare purtare. Dar ce ma fac cu paltoanele, jachetele, hainele groase? Degeaba le pun la aerisit pe balcon, mirosul de tutun ramine... Si nici sa le duc la curatatorie dupa fiecare purtare nu e ok.
Aveti vreo solutie?

Multumesc anticipat

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu prea cred ca poti scoate cu usurinta mirosul de tutun din haine. Eu una nu cred ca exista o metoda pentru asa ceva. Sunt plante, sprayuri, care diminueaza mirosul de tigare, dar daca acesta se pastreaza in mod constant in lucruri nu prea mai ai efect.

Este un miros neplacut cel de tutun rece. Neplacut si daunator.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Incearca spray-urile Febreze!

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

toata noaptae afara la aer rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Sunt de aceiasi parere cu Nicoleta!Alta solutie nu prea exista...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Exact cum s-a scris si mai sus : lasa hainele in aer rece cateva ore bune ....si sigur va iesii mirosul !Garantat!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am vazut pe Discovery o emisiune : Mit the busters! in care au testat scoaterea mirosului de tutun din haine stropindu-le cu vodka inainte de spalare. Au pulverizat vodka pe haine si apoi le-au bagat la masina de spalat.

Letaai putea incerca metoda! sa ne spui cum e dupa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Aerisitul este singura solutie sau intr-un dulap bine aerisit cu ceva odorizate.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

EXISTA REMEDIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Si eu aveam aceeasi problema,dar am rezolvat-o!!!!
Din pacate metoda nu functioneaza decat iarna....
Puneti-va hainele pe CALORIFERELE CALDE. Singura problema e ca trebuie sa tineti geamul putin de tot crapat pt ca altfel mirosul care se evapora din haine ramane in casa.
O sa ve mire si o sa va bucure,in acelasi timp, rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri! La aer le-am tot tinut, dar nu iesea si pace.

Anelize, exact asta mi-a spus azi o colega, asa ca la noapte hainutele mele vor face nani pe calorifer.

Crixia, nu prea m-as risca . in afara de faptul ca eu am probleme cu hainele care nu se spala la masina ci doar la curatatorie...
Tu spui ca hainele "de interior" nu vor mai prinde miros de tutun daca le 'aghezia o pauzasc' putin inainte?
Oricum, poate mie nu-mi iese experimentul cu vodka si nu-mi permit sa miros a distilerie, ca sint o doamna serioasa , cu famelie si copchil

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Iote ce-a generat filtrul de cuvinte urite . Iau pauza, da' era vorba de un cuvint decent, zau asa! V-am zis ca sint fomeie serioasa, nu ma dedau la asemenea mojicii - sa scriu cuvinte urite

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006

Mergi la inceput