Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asiza, super interesant materialul despre anestezie si ... incurajator. Pana la urma dr. mi-a zis ca nu mai facem cezariana, mergem pe natural cu epidurala. Acum mi-am gasit si eu perechea, unul la fel de nehotarat ca mine, pt. ca initial zicea: facem cezariana. Dar sincer, m-am saturat sa ma tot framant, oi vedea acolo pe loc ce se va intampla. O sa zic vreo 10-100 de Tatal nostru si poate intre timp nasc...
Laura, tot pe baricade??? deci azi esti tot la bal , nu la spital??F. bine ca mai poti...Eu chiar ma gandeam ca intr-adevar sunt GREA, adevarata vorba asta, ma simt ca o morsa...Tot te certam noi pe tine ca inca esti la birou, da' decat asa leguma ca mine, mai bine la munca!!! cred ca o sa urmez exemplul lui Chris si acum ca am intrat in luna a 9-a ma duc din nou cu forte proaspete la serviciu!!

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Aziza transmite colegei tale de forum mii de multumri!
Ne poate spune si ce medicamente a luam la noi? Analgezice ca se pare ca in spital nu au.. Eu nasc cu cezariana.. La epidurala ce medicamente trebuie cumparate pe langa acea trusa? Ce firme ne recomanda pentru trusa? Stiu ca trebuie sa ma duc cu ea de acasa...
Multumesc mult
Irina si Matei candidatul la nastere prin cezariana...

BB 36 sapatamani + ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Ale mele erau urzicile, Asizule.
Eu ce sa mai spun, ce sa mai cred. Gineco mi-a spus sa beau ceai de urzici, moasa a spus sa o las mai moale cu ceaiul de urzici si sa bag sare cat incape..
Solutia? ma indop cu ciocolata. Nimeni nu mi-a pomenit-o, nu figureaza pe nici o lista...si mai e si buna tare.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Asiza imi cer scuze ca te-am botezat... scriu de la munca si ma grabesc..
Mai lucreaza cineva la 36 de saptamani?
Aveti edeme si varice? La mine s-au acentuat iar!!! Si noaptea nu dorm ca ma dor soldurile, articulatiile.... Eu am avut 78 de kg inainte si acum am cam 87Kg... De cand am intrat in 8 luni e groaznic... mai mult veghez decat dorm si pe partea dreapta cand ma mai ajez... il simt pe BB peste ficat... daca va mai spun ca sa misca aproape continuu ( imi imaginez mereu ca nu ii prieste ceva,,,).
In plus mai am un pitic pe creier.. am luat eutyrox toata sarcina. Tutunaru spune ca nu ii face rau in nici un fel... pe aici m-au certat ca iau hormoni in sarcina... ca o sa fac un copil fara tioida Eu m-am simtit bine si nu am mai avut palpitatii ca la prima sarcina...
Intrebari... intrebari..

BB 36 sapatamani + ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Asiza, am citit materialul despre anestezie si e superinteresant! Mi l-am printat, ca sa ma uit mai bine pe el si sa subliniez ce ma intereseaza in mod deosebit. Multumesc mult! Sper ca medicul asta anestezist sa aiba suficienta experienta si sa fi facut multe anestezii partiale pana acum si sa nu trebuiasca sa-mi faca anestezie generala.

Teutz 34+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari fetelor care au nascut si pecare inca nu le-am felicitat!
Sa va traiasca bebelusii, sa fie fericiti si sanatosi si fericiti si sa le dea Dumnezeu si un dram de norok!
Si voua, proaspete mamici, insanatosire grabnica si mult, mult laptic.

Pupicei cu drag!

Pupicei, Ingeras 34+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Asizasotul meu zice de cadite ca sunt prea adanci si poate se sperie copilul cand il bagam in ea nu ca Doamne fereste se ineaca...are si sotul meu niste temeri...i-am zis ca la inceput o sa-l ti in mana si cineva o sa toarne apa nu il bagi in cada si il lasi acolo ...dar el nu si nu!
Teutzsa vezi ce visez eu pe fiece noapte ca nasc. Am visat intr-o noapte ca am nascut o pisica si eram asa suparata dar tineam la ea ca era copilul meu...si ma gandeam cum o sa o arat eu la lume, apoi am visat ca nascusem si eu nici nu eram la spital m-au sunat de la maternitate sa-mi spuna ca daca nu vin sa-mi iau copilul il considera abandonat si il dau spre adoptie, am mai visat ca ma mosea o tiganca din aia cu fuste si imi era cam frica de ea...muuulte vise pe fiece noapte visez ceva legat de nastere!

carla2005 37+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Laura...tot la servici???????....cum mai rezisti...cum mai ai rabdare????...te admir....
Teutz...exact asa simt si eu...si chiar ma gandeam aseara ca e bine ca tin numai cateva secunde...
Roxanica.........
Cristina...sper ca nu ai plcat la spital fara sa ne spui....
Panaa...noi urmam....vad ca avem DPN-ul la o zi diferenta...cum stai cu moralul?....
Mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la sfarsitul odiseei....si mai am un hop mic pana imi voi tine minunea in brate....

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor sunt foarte suparata !! Au nascut niste prieteni buni de-ai nostri, si facura fata...si i-au pus acelasi nume ca cel pe care l-am ales noi. Si am si vorbit cu ei inainte despre nume si chestii din astea noi de la 4 luni, le-am spus ce nume am ales si au zis ca nici macar nu le place numele de Alexandra, ca ei poate daca e fata o sa-i spuna Alexia prostii .... Acuma au nascut si ne-au anuntat ca au scos certificatul de nastere pe Alexandra Maria! Voi ce parere aveti?! Ce o sa zice fi-mea ca nu am avut si eu pic de imaginatie decat sa-i pun numele ca al astora!!! De schimbat nu l-as schimba fiindca m-am obisnuit cu numele asta ...i-am luat bratara inscriptionata cu numele...nu mai stiu ce sa fac!!

carla2005 37+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salut...vin si eu cu vesti despre LUCIAROEste bine, si ea si bb si maine cred k vor veni acasa caci Serban a inceput sa ia in greutate. Am atasat poze in albumul ei, daca vreit sa vedeti un flacau frumos....
Felicitari celor care au mai nascut si pe care nu am apucat sa le felicit ...sunteti extraordinare dragelor ...

Noi suntem relativ bine....spun relativ pt k de la un timp am ceva contractii dureroase, dar nu ritmice. Imi trec cu 1-2 no-spa, dar nu stiu cand ar trebui sa ma impacientez? dc nu elimin dopul sau nu se rup membranele poate incepe travaliul?
Cu toate astea am fost sambata la un botez si nu m-am putut abtine sa nu dansez.Toata sarcina m-am abtinut, dar acum nu am mai rezistat.Am mai atasat si eu ceva poze mai recente cu noi, cu burtica si cu minipatutul(cosuletul) pe care l-am luat.

Voiam sa intreb mamicile experimentate ce fel de cadite folosesc. Eu nu am cumparat inca si as vrea sa iau una utila si nu stiu daca sa iau din aceea cu suport de plastic pe care sa se sprijune bb, sa iau una nomala dar in care sa pun un suport de plastic, sau efectiv una simpla cu un antiderapant?
va pup pe toate si va doresc multa sanatate voua si mai ales bebeilor

Madalina 35+,

poze,

Mergi la inceput