Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 27
saryta spune:
Iulia P. felicitari sa-ti traiasca David si tie refacere rapida.
Panaa - cu intarziere La Multi Ani! si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca.
Fetelor care ati plecat spre spital ... Nasteri usoare si bb sanatosi ... Curaj mamicilor.
Fetele cu bb ce mai faceti???? ... Ramona vrem pozici cu bb Rares, Loredana cred ca si tu ai ajuns acasa ... povesteste-ne cum a fost 

Fetelor cu o dispozitie mai naspa ... ma alatur si eu voua, de cateva zile ma simt naspa ... nu mai pot sa dorm, nu mai pot sa ma intorc de pe o parte pe alta, nu am pofta de mancare si lista poate continua. Luni mergem si noi iar la control.
Va pupacesc dulce.
Mariana - 37+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
atudor spune:
Fetelor, va multumesc inca odata pentru incurajari
. Ieri la mine n-a mers deloc forumul; trebuie sa intru sa vad ce ati mai scris. La multi ani sarbatoritelor, sa fiti sanatoase si puternice pt noua meserie

Am reusit ieri sa-i fac singura baitza lui bebe; sunt f fericita si mandra de mine; a venitsipediatra si mi-a scris tot ce trebuie sa fac si sa stiu in legatura cu sanatatea si igiena micutului. Parca mi-a mai dat aripi ![]()
Dandusa, si la mine s-a intamplat la fel la buricut; acum mai are niste mici cojite..arata ca si cand ar fi sange inchegat, dar ffff putin; eu continuu cu betadina (2,3 picaturi) dupa baie, si apoi baneocin pudra (f putin); dr a zis ca e OK, si ca acele cojite vor cadea. Mi-a spus ca-l pot da si cu ulei doar, ca s-a vindecat, dar eu ii dau cu betadine inca.
Almo, eu ii dau vitamina D din Vigantol, din a14-a zi de viata; trebuie dat pana la 18 luni, everyday cate 2 picaturi.
DeeaA, bine ai venit in
; spune-ne mai multe despre tine 
Carla, incepem galeria!

Felicitari Iulia!!!!!!!!!!!!! Sa va traiasca minunea, iar tie recuperare rapida 

Lia_C, Felicitari!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi!

Ana
lui
Tiberiu Mihai
amironeanu spune:
Neatza!
Uitati niste poze cu Daniel, baietelul Laurei13 aici
Ei sunt bine, ii asteptam vineri acasa, azi vrem sa-i punem Laurei Internet si acasa si poate in week-end va intra si ea sa va povesteasca ce si cum.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
bamboletta spune:
Buna dimineata 
Ieri nu a mers forumul deloc
credeam ca doar la mine dar vad ca si la voi ![]()
Aelita-imi pare rau pt bunica ta,condoleante
Carla2005-incepem galeria? 

Iulia_P,Lia_C- Felicitari sa va traiasca bebeii 

Atudor-si eu aseara i-am facut baie Antoniei singurica ![]()
si a fost cuminte nu a plans deloc se pare ca-i place apa
scumpa lui mama
Almo-si bebelina mea avea icter dar se pare ca i-a trecut ,mie pediatrul ei mi-a zis sa o scot afara in fiecare zi,nu cred ca ii face rau o plimbare de 15 min ![]()
Ramsan,Lorym-vrem poze cu bebeii

Bamboletta
si
bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
roxanica2006 spune:
Ce frumos si grasunel e baietelul tau, Laura! Si are o iconitza in patutz.. o sa-i duc si eu de acasa, sa fie protejat.
Si ce frumos e ca familia ta sa te astepte cu drag acasa, i-au pus si netul fetei sa poata povesti cu noi in putinul timp liber. Si eu vreaaaaaaaaaau!!! Vreau sa trec cu bine peste nastere, sa am un copilas sanatos si frumooooos, dar ajunge si sanatos, sa ma astepte toti acasa, cu flori, casutza sa fie curata, patutul montat de tati, toti sa fim fericiti,
sa fie pline de lapte, copilasul cuminte, ... sa va mai spun???
Hai, mai fetelor, ieri ati plans pe 10 carari ca nu merge netu' , iar azi stati pitite prin ascunzatori si ma lasati sa ma plitisesc!!!!!!
Sau spuneti-mi si mie cum va petreceti timpul???
ROXANA
37+
DAVID MIHAI
bamboletta spune:

Amironeanu-multumim mult de poze
ce bebel grasunel si frumos
si seamana tot cu Laura
Transmitei multi pupici di partea noastra

Bamboletta
si
bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
Deborah77 spune:
Dragelor, nu v-am mai scris de mult, ca de-abia prididesc sa citesc ce scrieti voi :). Noi implinim astazi fix 39 sapt, sambata venim pe lume prin cezariana. Bebe Edi e cam maricel, la ultima ecografie, saptamana trecuta, avea aproape 4 kg, asa ca am renuntat la nasterea naturala pt care eram pregatiti sufleteste. Sunt cam tensionata, dar incerc sa ma gandesc doar la bebe, nu la durere, taietura, sonda urinara si alte belele.
De cand n-am mai dat nici un semn de viata ne-am mutat in casa noua, avem curte si spatiu mai mult. E inca haos, n-am apucat sa amenajam ca lumea, dar vom face noi, in timp. Incet-incet ne-am luat si ceva mobila, astazi vin si perdelele la noi in dormitor...in rest in geamurile goale inca. Bebe are tot ce-i trebuie, vreau sa ma cumpar astazi o forfecuta de unghii si periuta pt par...bag mana in foc ca se va naste cu o claie de par nagru ca mami si ca tati. In prima sapt o sa fim singuri, doar noi si bebe, sper sa ne descurcam. Dupa aia sotul isi reia delegatiile, si vine mama soacra sa ne pazeasca.
Pup proaspetele mamici si puii lor. Mult curaj celor ce mai asteapta :)
Mirona spune:
buna fetele mele dragi,
sa stiti de la mine ca nu v-am uitat - doar ca trecem printr-o perioada mai dificila, ne obisnuim cu noul stil de viata si nu prea am timp de net - iar cand am ... nu merge forumul. ![]()
FELICITARI NOILOR MAMICI!!!
UN BUN VENIT BB-ilor.
Kara e inca micutza - inca nu avem vaccinul - ceea ce ma ingrijoreaza enorm, mai avem de facut cateva teste, drumuri la dr., poate si o internare scurta ... doua trei ECO si poate ne revenim si noi.
Mai dau detalii cand am timp.
Va pup pe toate si abia astept sa revin printre voi. 
Miro
atudor spune:
Miro te pupam
, si noi avem perioade mai grele, dar cica iese soarele in curand
Te pup mult, curaj si putere

Ana
lui
Tiberiu Mihai
atudor spune:
Fetelor cu experienta, cum taiem unghiutele? Am auzit ca in somn, dar bebele meu e agitat si in somn; deja s-a zgariat pe fata, trebuie sa actionez intr-un fel 
Ana
lui
Tiberiu Mihai