Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 26
ingeras26a spune:
Felicitari fetelor care au mai nascut!!!
Sa fiti sanatoase si voi si bebelushii vostri si sa creasca mari si frumosi! Iar voua, recuperare rapida si cat mai usoara!!!
Donia, sa stii ca si pe mine ma apucase melancolia ieri cu burtik, desi eu de-abia am intrat in sapt 35 :) deci mai avem cateva saptamani...o sa-mi fie dor de burtik, dar de-abia astept marea intalnire cu Maya...si dupa aceea burtik iar si bb 2 :) sa fie bebicii sanatosi, ca noi o sa fim bine si fara burtici, dar cu copilashi!
Va pupacim mult de tot!
Pupicei, Ingeras
35+
Maya Maria
roxanica2006 spune:
M_monique, incearca si tu leacurile babesti, ceai de ceapa, lapte cu miere, etc. Poate functioneaza. Multa sanatate!
ROXANA
37+
DAVID MIHAI
m_monique spune:
Felicitari Iulia! 

Hai Carla! 

Despre Dia si Amalia mai stiti ceva?
35 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
M_monique, incearca si tu leacurile babesti, ceai de ceapa, lapte cu miere, etc. Poate functioneaza. Multa sanatate!
ROXANA37+
DAVID MIHAI
Multumesc, le-am incercat. Am mai fost racita acum 3 saptamani. Atunci mi-a trecut, dar raceala s-a intors. Cred ca de vina este cladirea "desteapta" de la serviciu. Acolo aerul e recirculat.
Am inceput sa iau sirop de patlagina.
35 + cu 
Nunta noastra
doroti_5 spune:
FETELOR A NASCUT LIA_C, ERI 15.11.2006 LA ORA 6.05 O FETITA DE 4230GR SI 54CM!
AMBELE SUNT BINE!!
FELICITARI MIC INGERAS VENIT PE LUME!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
m_monique spune:
doroti_5 multumim de veste. cum o cheama pe fetita?
Felicitari Lia! 

35 + cu 
Nunta noastra
ingeras26a spune:
Felicitari Lia!!! sa-ti traiasca ingerasa si sa fie sanatoasa si fericita, iar tie recuperare rapida! Ce bebeloi mareee!
Te asteptam acasa!
Pupicei, Ingeras
35+
Maya Maria
Donia spune:
E loc destul in clubul plangacioaselor! Sunteti binevenite!
Deja ma simt mai bine stiind ca mai sunt si altele ca mine, dar tot imi gasesc resurse pentru cate un plans mic, pe ici, pe colo. De fapt cred ca imi lipseste un plans zdravan... dar ori n-am timp, ori vine sotul sa ma consoleze, ori o aud pe Roxana prin preajma si atunci trebuie sa imi sterg lacrimile...
Am mai spus eu ca de fapt plansul e sanatos, ca prin lacrimi se elimina o susbstanta care e responsabila de bolile cardiace si de circulatie (inclusiv infarctul) si ca femeile, pentru ca plang mai usor, sunt mai longevive decat barbatii.
Deci clubul plangacioaselor e ca un fel de club de sanatate... si e gratis...
Rad eu, rad, cand de fapt ar trebui sa plang, daca tin la sanatatea mea.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bulisor spune:
Buna dimineata va zic si eu, am senzatia ca azi ne-am miscat mai greu in drum spre servici, m-au luat si cateva intepaturi in partea de jos, dar au trecut, sper sa nu mai apara.Ieri bebelina mea m-a tinut numai in suturi si aseara la fel, o ador, imi fac griji sper ca se simte bine si nu o incomodeaza decat lipsa de spatiu.Aelita condoleante pt bunica ta, oricum o sa te vada de acolo de sus si o sa se bucure pt tine, nu cred ca ar vrea sa te vada trista prea tare.Iulia sa-ti traiasca bebe David si sa va intoarceti repede acasa.Carla bafta multa, ne gandim la tine, sa-ti fie bine.Donia eu zic sa nu te superi prea tare, o scoatem noi la capat caci nu avem alta solutie, plus ca tu ai si un atu, ai mai trecut prin asta. Fii tare ca sa ma incurajezi si pe mine cand o sa ma apuce.
bulisor
33+
Mara
bulisor spune:
Raluca_u, bine ai venit acasa, te asteptam cu vesti si poze cand ai timp.Lia_c felicitari pt bebe, sa creasca mare.