Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor ne suparam daca mai vb de mancare. nu v am zis ca n am chef sa fac nimic? dar niste pofte...desi n am mancat ficatei in viata mea si n as manca nici moarta, mi ati facut o pofta de mancare...mamaliguta? nesuferitelor...acum balesc toata si o sa trebuiasca sa ma ridic...si frig e gol...o sa va bat intr o zi.de desert daca ziceti ceva chiar ca fac scandal. niste crema de zahar ars...

dianocica, 35s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna burticile mele dragi si mamici de bebei....iar am facut o criza de nervi...am inceput sa scriu de dimineata si muuultttt si ca de obicei eu fiind foarte indemanoasa am tot butonat pana am sters tot mesajul .....asa ca revin acum dupa ce mi-au trecut nervii...
Am avut o noapte de cosmar..nu e nou pentru voi..nu?...nu am putut sa adorm decat pe la 3 dimineata...si la 7 am fost in picioare...
Donia...cum sa ma supar chiar vreau sa iti multumesc din suflet pentru cuvintele pe care mi le-ai spus si ai mare dreptate chiar daca uneori adevarul doare.......si am memorat mesajul tau si pentru mine si pentru sotul meu vor fi invataturi...asa si trebuie sa ne ajutam unul pe altul...iti multumesc inca odata si de aia suntem aici sa ne sfatuim una pe alta,sa ne sustinem si sa invatam de al altele.......si ai fost inspirata....
Bulisor...ma bucur ca sunteti ok..si tu si bebelina...
Porumbita....si tie iti multumesc pentru ca ne-ai impartasit experienta nasterii tale si pentru mine a fost o adevarata incurajare...asta asteptam sa-mi spuna cineva....
Aka...la fel sunt si eu...ai cred ca toate fetele sunt la fel...asta e...trebuie sa mergem mai departe....
Nu-mi vine sa cred ca Laura a nascut...a-ti vazut ultimul ei mesaj postat ieri?..."Eu pupic pe ziua de azi, ma duc acasa sa pap, ca e foamea mareeeee!Ca de obicei, ne auzim maine, eu tot pe baricade! Ca de nascut.... in alta zi."...numai la nascut nu se astepta......
FELICITARI LAURA ...SA-TI TRAIASCA BEBE STRUMF SI SA FIE SANATOS SI PAPACIOS....
Aelita...ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete si ca esti ok...multumesc pentru urarile facute mamei mele....si sincer e foarte interesanta nasterea surorii tale....unele isi doresc epidurala dar nu prinde altele nu au cum...si uite asa...important e ca rezisti la durere si fara.....
Ramsan.......multumim de vesti....si ma bucur ca esti acasa....acum esti o mamica fericita...si te admir pentru curajul si optimismul de care ai dat dovada....te asteptam sa ne povesteti mai multe daca te lasa bebe Rares....
Panaa........."La Multi Ani"....sa ai o nastere usoara....si sa fii fericita alaturi de familie...si noua membra sa va aduca numai bucurii...
Amironeanu...felicitari matusica...multumim de vesti...si de urari....
Chinico....
Atudor...ma gandesc ca iti e greu...dar trebuie sa treci peste starea asta....probabil la fel vom fi si noi....dar eu cred ca tu esti cea mai buna mama pentru copilul tau...trebuie sa te intaresti si sa treci peste starile astea....curaj...
Panaa...nu stiu exact ce sa-ti spun cu intaritul burticii...de exemplu la mine acolo unde se intareste e de fapt mana sau piciorul bebelui...ca se umfla burtica si se intareste si in cateva secunde isi revine.....
Danita....e totala verisoara ta...
Cristina...deja ma gandeam ca daca nu vad un mesaj de la tine sigur ai fugit la maternitate...imi pare bine ca Georgia e ok si imi pare rau pentru problema ta....O sa fie bine daca esti supravegheata....
Si eu merg azi la monitorizare si sincer nici macar nu stiu cu ce se mananca...te pun la un aparat care arata miscarile bebelui?????
Roxanica....aici sunt......tot in asteptare.......inca nici un semn.....
Plec la maternitate pentru monitorizare numai pe la 17...asa ca pana atunci sunt aici cu voi......
Chiar Asiza...te-ai suparat pe noi?....unde esti?....

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica, nu te supara cu mancarea, si eu am zile in care nu fac nimic, beau lapte doar si dupa-masa imi aduce mami a mea tot ce vreau. fain, nu?
Alexandra, bine ai venit!Acum eram sigura ca Mark va face o surpriza. dar chiar asa, oare se va naste la termen sau mai tarziu, ca am auzit eu chestii din astea babesti , ca baieteii intarzie. Sa ne povestesti in ce a constat monitorizarea!
Ufffffff, am acid! Groaznic!

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna mamicilor si burticilor!!!
La multi ani panaa, sa-ti dea D-zeu sanatate, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios.
Capul sus Atudor...sunt convinsa ca ai trecut prin altele mult mai grele in viata! Si in fond, esti mamica acum, conteaza mai mult bebe decat toate neintelegerile din familie, pentru el trebuie sa fii puternica.
Felicitari Laura, proaspata mamica,,,sa fie bebe mancacios si sa te lase sa dormi...puteam sa jur ca ai sa nasti pe birou! asteptam detalii de la nastere cand poti.
Tot nu mi-au trecut arsurile, maine ma duc oricum la control si-i zic doctorului daca poate sa-mi dea ceva ca nu mai pot. Si nu inteleg de ce ma apuca numai noaptea, ca oricum nu mananc nimik dupa 7 seara. Ziua nu am problema asta. In schimb a durerile pe care le simt acum pe osul pubian sunt permanente si mai intense. Aveti asa ceva? Tot pe doctor il intreb maine si de asta...
Danutz, 38+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Roxanica......am sunat-o pe moasa sa vad la ce ora sa merg...ea a crezut ca o sun ca vin la maternitate...i-am zis ca nu inca.....era asa de mirata cum de nu am nici un simptom...deci nu se grabeste bebe Mark sa vina...cred ca nu vrea sa fie scorpion ca si bunciutza.....

poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Panaa - La Multi Ani! iti doresc multa sanatate, nastere usoara si un bb sanatos si papacios...tot ce iti doresti sa se indeplineasca.

Laura - mami Felicitari sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el ... si tie refacere rapida.

Ramona - bine ai revenit printre noi ... asteptam poze si sper ca bb Rares sa fie cumintel ca tu sa intri cat mai des pe la noi.

Fetelor va urez nasteri usoare...hai astazi cine e la rand ... eu as fi vrut sa nasc pana intram in post dar bb nu vrea ... asta e mai asteptam.

Mariana - 37+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dar cum te simti Alexandra? E ceva schimbat fata de sapt. 37 de ex, cat am eu, hi hi? Parca esti mai senina, mai curajoasa acum.
Eu inainte trisam si cand ma intreba lumea ma faceam cu o saptamana mai amre, acum parca as mai sta un pic asa, vreo 2 sapt. la 37...

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Roxanica...sa stii ca e tot la fel...doar noptile difera........dar sentimentul asta il am si eu...parca as mai vrea sa dureze sarcina....in rest toata lumea ma intreaba de unde mai am putere sa rad si sa glumesc atata....dar numai eu stiu ce stresata sunt....

poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Laura, felicitari, mamica muncitoare! sa-ti traiasca bebelusul, sa fie sanatos si norocos!

Panaa, la multi ani, sanatate multa, nastere usoara si refacere rapida!
Ramsan, bine ai venit acasa!
Atudor, gandeste-te ca trebuie sa fii tare pentru copilasul tau. Asa cum ai spus si tu, esti o femeie puternica! Carla2005 are dreptate, nu ai nevoie de tensiuni in casa acum, daca mama si sotul tau nu se inteleg. Am o prietena foarte buna care a trecut printr-o chestie din asta acum doi ani. Mama ei s-a mutat la ea, chipurile s-o ajute cu copilul, desi nu se intelegea grozav cu ginerele, si aveau discutii in fiecare zi! (stateau intr-o garsoniera trei adulti si un bebe si dupa cateva luni s-au mutat la doua camere, daca iti poti imagina asa ceva) N-as fi putut sa traiesc in stresul ala! Mai bine singura decat cu asa un ajutor.
Roxanica, ce miscare, ce gimnastica?! Ieri doar am schimbat lenjeria de pe pat si am ridicat 2 perne si le-am mutat de colo colo si am avut niste dureri de mijloc si de spate ingrozitoare! Am stat jumatate de noapte treaza si am gemut la fiecare miscare, cat de mica. M-am cam speriat, ca nu m-a durut nicodata asa de tare. Acum mi-au mai trecut durerile, dar nu de tot. Ma mai plimb putin prin parcul de langa blocul meu, 15-20 minute, dar nu in fiecare zi.
A zis cineva ficatei??? Yami!

Teutz 34+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Felicitari Laura! Bebe strumf a venit! Sa te refaci repede, sa ai un bb cuminte, sanatos si mancacios! Bravo!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput