Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica, si eu sunt exact in situatia ta, eu joi fac 37 de sapt, dar parca sunt inconstienta, pur si simplu nu realizez cat de putin timp a mai ramas si ca marele eveniment se poate intampla oricand. Poate pentru frica mea e mai bine sa ma ia asa totul pe nepregatite, sa ma duca valul... Noaptea, cand mai am niste dureri asa sub burtica, parca ma trezesc la realitate si imi spun: Doamne, te rog, inca noaptea asta!!

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Atudor e normal cred ca la primul bebe sa te simti la un moment dat depasita de evenimente..si eu ma astept la acelasi lucru, Doamne, e un OM mic mic de care tre sa avem grija..nu mai e in burta, e sub ochii nostrii si noi habar nu avem cum si ce sa facem numai sa ii fie bine. Asa cred...ca a mea tot in burta e ...
Important e sa te concentrezi asupra copilului si asupra ta. Cred. Io dau sfaturi, dar daca pe la sf. lui decembrie nu ma mai pot oprii din bocit sa imi aduci aminte..
Sunt insa convinsa ca POTI FARA PROBLEME sa te descurci singura, impreuna cu al tau sot. Cred si ca nu e usor, si cred ca tare ti-ar prinde bine sa fie a ta mama langa tine, dar daca nu si nu, singura solutie e sa iei taurul de coarne.
Curaj. E numai o mica depresie postnatala. Papa cioco. Ajuta. Pe cuvant. Papa cioco si pupaceste bebelul mic.

Ciocolata, leacul tuturor bubelor. Am innebunit.

Asizule pe unde umbli?

De Dolores mai stie cineva ceva? Saraca, e de o vesnicie in spital.

Ramsan nu s-a trezit bebe Rares? Vrem poozee..

33+

Mergi la inceput

Asizaaaaaaaaaa, Alexandraaaaaaaa!!! Hai ca v-a lasat pana acum sa dormiti , dar nici asa nu se mai poate!!!Hai la o poveste!
Alexandra, tu oare esti pe la maternitate???Ca Asiza e mai micutza...

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Atudor nu te mai supara pe mama ta, daca asa vede ea lucrurile las-o in pace tu concentreaza-te pe puiul tau. Sa sti ca si daca ar veni sa te ajute, fiind deja o tensiune intre ea si sotul tau o sa te enervezi mai rau...mai bine asa! Sa stii ca nici pe mine nu va avea cine sa ma ajute cu copilul dar eu si sotul ne incurajam reciproc am zis ca om vedea noi ce i-om face pana la urma ca dor e o mana de om!
Felicitari Laura si Raluca! Ramsan bine ai venit acasa!

carla2005 37+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor am pus ceva in emailul comun sper sa faceti la fel si voi macar ca bb din email :)

pupici
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am pus in mailul comun una din cele mai groaznice poze cu burtica.pt cele care nu au nevoie de ajutor sa se ridice de pe canapea, felicitari. pt noi restul...cu dumnezeu inainte!!!stiu ca burtica mea e mica dar e asa tafnoasa...

panaa tu cand ai pus pozele ca mai demult te am cautat si nimic....

s a trezit si somnorila al meu si primul lucru: a inceput sa sughita.

fetelor eu nu am chef de nimic.ce cuib?de doua zile stau numai la calc sau in pat. n am facut nimic.si nici nu dau semne ca s ar schimba ceva...

dianocica, 35s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Dianocica sfatul meu : fa cum simtzi !!

:)
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Dianocica, Danita, Roxanica2006, Anateo2004, Chinico, Carla2005 va multumesc din suflet pentru incurajari. E adevarat: cel mai important este bebe, si decat tensiune in casa, mai bine vorba voastra: taurul de coarne si gata; eu sunt o femeie puternica, intotdeauna am fost tare, am iesit din nenumarate situatii cu brio; sper sa ies si de data asta; uite acum fac o mancarica de ficatei, asa ca sa-mi distrag atentia de la belele. Aveti grija de voi fetelor, si cel mai important, odihniti-va acum cat inca sunteti gravidute.
Va pupacesc mult, mult, mult x 1000

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Si eu fac ficatei, Atudor!Cu mamaligutza! Mmmmm...
Hai , mamico, vezi ce bine e!!!

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Laura, felicitari, sa traiasca bb si sa fie sanatos! Si mami a lui la fel!

Dianocica si Roxanica, va iau si eu de mana :) desi am sarcina un picutz mai mica, eu joi intru in 35...pt bebe nu am luat nik inca, de-abia ieri am terminat de renovat casa si de facut curatenia generala...nu sunt toate puse la punct, dar...ce a fost greu a trecut. Acum trebuie sa facem cumparaturi, dar nu mai avem cu ce, ca noi am plecat de la a pune termopane in 2 cam...si v-am spus povestea, am renovat toata casa, mai avem sufra, ca e apartamentul f mare si nu am mai avut banutzi. Urmatorii banutzi, de-abia la sf lunii, unde nu mai pun ca am credite sa mi le pun si in cap. Sanatosi sa fim, sa muncim si sa dam banii inapoi :) ca de optimista...nu-i nimeni mai presus!
Eu am ramas sa lucrez de acasa, incerc sa lucrez cat mai mult, ca nu-mi vine sa stau sa ma uit la tv :)

Va pupacesc cu drag!

Pupicei, Ingeras 34+ Maya Maria

Mergi la inceput