Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

RAMSAN, bine ati venit acasa !! multumim de stiri !
LAURA13 , FELICITARI ptr tine si ptr bb al tau ! super !!
Laura era aproape ca verisoara mea care dimineata a plecat la serviciu iar pe drum parca nu era totul in ordine, s-a intors acasa a facut o lista lunga cu toate numele de baieti care le vroia ea si a plecat singura la maternitate . de acolo l-a sunat pe sotul ei ..... femnei adevarate !;)

pupici si o zi frumoasa !
D 37+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Panaa, azi e ziulica ta, nu ai voie sa-ti pui intrebari aiurea! Si ce daca se intareste burtica? Si a mea e deseori tare, dar poate e funduletul sau spaticul lui bebe, de ce te gandesti la rau? si apoi esti foarte aproape de momentul nasterii, pot sa fie si contractii... nu vad nici o problema, copilasul e dezvoltat , poti naste oricand, Doamne ajuta!
Mie dr. mi-a spus ca burtica intarita + durere = contractii. Daca numai burtica e tare, fara durere, nici o problema. Se mai pregateste si uterul de nastere, face exercitii, ce ai tu cu el???Hai, fruntea sus, nu se mai poate intampla nimic rau!!!
Si inca o data LA MULTI ANI!!!

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

atudor eu cand am cate o faza din asta, cand cineva ma dezamageste f tare - parinti- ma gandesc cum o sa fiu eu pt puiutul meu, exact cum mi as fi dorit eu sa am pe cineva...si ma apuca cate-un plans...dar macar dupa imi trece. cred ca depinde foarte mult de cat de cuminte e si bebe si de cat de mult te intelege sotul. ca daca nu prinde niste chestii din zbor, tre sa i explici tu tot...e mai greu...si cred ca daca nu reusesti sa ai impresia ca comunici cu bebe e groaznic. uite porumbita, are un tonus asa bun si bebe al ei e f cuminte

eu am mai intrat pe la mamici mai mari ca noi, am mai tras cu ochiul.poate ar trebui sa intri si tu din cand in cand...si inca ceva f important: PASTREAZA MACAR 1-2 ORE PE ZI IN CARE SA NU FACI CHESTII DECAT PT TINE.lasa-l pe bebe cu tata si iesi o jumatate de ora singura sau cu o prietena la plimbare, trage un pui de plans, mananca ceva bun si cumpara-ti ceva ce sigur n o sa porti in viit apropiat. fa ceva pt tine.ca stiu cum suntem noi:dupa ce ca aia nu merge, aia nu merge, aia nu e bine, mai si arat ca dracu....

si daca te gandesti ca as putea sa te ajut cu orice, da mi un tar. pe bune.

dianocica, 35s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata!
Felicitari Laurei,multa sanatate,laptic mult si refacere rapida, iar lui bebe ii doresc tot binele din lume!
ramsan, bine ai venit acasa!
Aelita, tura asta nu ai inteles prea bine.Se intampla chestia aia de cateva ori pe zi,mami, dar nu de fiecare data in baie.Am o casa imensa, ...tu crezi ca de asta am atatea camere,sa ma duc numa in baie pentru chestia aia?
Gagici, aseara am avut monitorizare...super bine,georgia e mai activa decat alti copii care erau in aceeasi situatie caea.Acu',analizele pe care le-am facut ieri nu au iesit tocmai bune, in sensul ca exista niste semne care prevestesc iar preenclampsia,mama ei.De aici si durerile mele de cap,care ma omoara uneori.Cica la prima durere, trebuie sa o tai la spital,sa scoata fetita,ca e tare periculos.Acu',eu ma rog sa nu ma ia nici o durere,cel putin azi.In doua ore si jumate trebuie sa fiu pe Heathrow,sa o iau pe mama mea,si tare n-as vrea sa ma apuce prin aeroport. Nu de alta, dar cand creste mare, o dau direct la scoala de aviatie,o face mami stewardesa,daca asta ii place.
Acum va pup pe toate si va urez o zi buna.Eu imi vad de treaba mea,activitatile pe care le aveam si inainte de a ramane insarcinata,nu mai fac nici un fel de menajament.....Poate,poate,cine stie??

38+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Buna fetelor!
Am vazut ca avem bebelusi noi.Sa fie sanatosi si mancaciosi,iar mamicilor le doresc refacere rapida.
Am vazut ca ati vorbit de cadita.Eu o recomand pe cea mare,pt ca bb-ei cresc repede,iar in una mare poti pune si putina si multa apa.Cele cu cadru de suport imi par instabile mai ales cand incepe sa dea din picioare.Noi i-am facut lui Teo baie in bucatarie,cadita o puneam pe blat iar de imbracat o faceam pe masa.Asa ca nu a trebuit sa stau aplecata deloc,in plus daca in casa era mai racoare faceam repede cald.
Sunt si eu deacor cu implicarea taticului in tot ce este legat de copil.Sotul meu era chiar un pic exagerat vroia sa se scoale si el noaptea cand o alaptam sa stam amandoi trezi.E mai usor cand se ofera singur,iar daca sunt mai ezitanti trebuie sprijiniti si sustinuti.Am auzit in jur tot felul de vorbe"e barbat nu se descurca,nu stie",dar ce eu am mai crescut copii,invatam impreuna.Curios e ca tot femeile sunt cele care fac astfel de afirmatii,si apoi se plang ca nu le ajuta.Eu cred ca daca amandoi sunt implicati,asa se uneste mai mult cuplul intr-o perioada care este uneori dificila dar extrem de frumoasa.
Ana35+cusi mamica deTeodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Atudor trebuie sa gasesti energia sa te ridici ! musaiii !! bebe e bine si sanatos , trebuie sa vezi partea plina a paharului !! gandeste pozitiv ! te rog eu ! pup pe tine si pe bb !

D

BeBelusca

Mergi la inceput

RAMSAN,bine ai venit acasa!!!Toate vrem sa fim ca tine, puternice si optimiste, umblam cu poza ta pe frunte! sa fiti sanatosi!
Atudor, mereu cand citeam postarile tale te percepeam ca pe o femeie independenta , puternica, descurcareata.Acum , eu cred ca e normal sa treci si prin depresia asta, ia-o ca atare, e uman. Poate-ti face bine sa plangi, sa te descarci. Dar trebuie sa vezi si partile bune ale situatiei. eu stiu ca tu le cunosti, le repet doar asa: ai un copilas superb, sanatos, grasut, tu ai trecut cu bine peste nastere, fara complicatii, probleme... cate mamici nu si-ar dori asta???
Apoi cu mama ta e normal sa tanjesti dupa ajutorul ei, dar de ce nu i-o spui clar si raspicat: Mama, trebuie neaparat sa vii sa ma ajuti, pentru ca mi-e greuuuuuuu! Si gata! Iar cu pisicu vedeti voi ce faceti, aseta sunt probleme minore.
Ideea e ca aproape toate femeile trec prin depresia asta, mai asteapta si tu, poate azi trece...

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Atudornu te mai gandi la ajutorul pe care l-ai putea avea de la mama ta ,daca nu se poate nu se poate.Gandestete cum sa faci fata fara,iti spun din proprie experienta ca se poate.Trebuie insa ca principala ta preocupare sa fie bb-lusul si sa incerci sa te detasezi de restul.S-ar putea ca si acest conflict cu mama ta sa-ti accentueze starea de neliniste si depresia.Gandestete ca la alti e si mai rau,eu de exemplu voi avea un bb mic si o zgatie de 2ani si 7luni si voi fi singura.Fruntea sus uitate la minunea pe care o ti in brate si lasa lucrurile urate la spate.Pupici
Ana35+cusimamica de Teodora

Mergi la inceput

Tocmai m-a sunat un coleg de serviciu ca a nascut sotia lui, un baietel de 3,700 kg, prin cezariana, Apgar 10, frumoooooooos, asa zice el. Cat ma bucur pentru ei, sarmana femeie pierduse anterior 5 sarcini, si uite ca Dumnezeu a ajutat-o si acum isi tine minunea in brate. adica nu prea... ca au apucat-o frisoanele, dar e bine, fericitaaaaaaaaaa. Ce fain!!! Eu las calculatorul deschis si mai fac ceva prin casa, apoi vin sa pove cui voi, ziceti si voi, cui sa-i spun vestea asta daca nu voua???

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica pe noi ne bucura vesti de mamici chiar daca nu sunt de ale noastre.sau, ma rog, pe mine una...

fetelor, voi toate vreti sa nasteti mai devreme? eu acum mi am dat seama ca maine intru in sapt 37 si m a luat cu calduri. termopanele nu sunt gata, patutul vine sapt viit, bagajul pt spital-pauza....urmatoarea tura de bani de abia pe 30...m-au trecut toate transpiratiile...si eu frec duduta toata ziua pe dc....

dianocica, 35s cu david alexandru

Mergi la inceput