Duphaston.....reactii secundare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am facut tratament cu duphaston in 2004 pentru un chist ovarian. in 6 luni de tratament cu acest medicament chistul s-a diminuat, dar nu a disparut. atunci medicul mi-a recomandat utrogestan. dupa 6 luni de tratament cu utrogestan mi-a dispatut chistul in totalitate.

nu imi mai aduc aminte daca am avut efecte secundare. oricum important e ca m-am vindecat.

anul acesta am reusit sa raman insarcinata, datorita ovarului tratat.

vedeti ca duphaston si utrogestan sunt pe lista medicamentelor compensate.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bulinush spune:

multumesc pt. raspuns si ... felicitari pt. ... sper ca povestea sa se repete si in cazul meu...adik sa vina bebe atunci cand voi dori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Bulinush iti doresc mult succes si sa ai rabdare. eu am ramas insarcinata dupa 6 luni de incercari.

cand am ramas insarcinata mi-a reaparut chistul pe ovarul drept. cu o luna inainte nu-l aveam. doctorul mi-a recomandat tratament de sustinerea sarcinii cu utrogestan, si chistul s-a resorbit repede.

35 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu m-am ingrasat intr-o luna 3 kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Fetelor, eu mi-am pus intravaginal ccite 2 utrogestan seara din 07.12.2006 pina in 19.12.2006 in speranta ca s-a prins ceva luna aceasta. dar in 19.12.2006 in urma unui test de sarcina negativ am intrerupt. In cite zile ar tr sa vina menstruatia dupa ce intrerupi utrogestanul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Deci mai bine Urogestan-ul IV? Caci eu m-am ingrasat de la Duphaston...

Mergi la inceput