eu am facut tratament cu duphaston in 2004 pentru un chist ovarian. in 6 luni de tratament cu acest medicament chistul s-a diminuat, dar nu a disparut. atunci medicul mi-a recomandat utrogestan. dupa 6 luni de tratament cu utrogestan mi-a dispatut chistul in totalitate.
nu imi mai aduc aminte daca am avut efecte secundare. oricum important e ca m-am vindecat.
anul acesta am reusit sa raman insarcinata, datorita ovarului tratat.
vedeti ca duphaston si utrogestan sunt pe lista medicamentelor compensate. 35 + cu
Nunta noastra
multumesc pt. raspuns si ... felicitari pt. ... sper ca povestea sa se repete si in cazul meu...adik sa vina bebe atunci cand voi dori :)
Bulinush iti doresc mult succes si sa ai rabdare. eu am ramas insarcinata dupa 6 luni de incercari.
cand am ramas insarcinata mi-a reaparut chistul pe ovarul drept. cu o luna inainte nu-l aveam. doctorul mi-a recomandat tratament de sustinerea sarcinii cu utrogestan, si chistul s-a resorbit repede. 35 + cu
Nunta noastra
Fetelor, eu mi-am pus intravaginal ccite 2 utrogestan seara din 07.12.2006 pina in 19.12.2006 in speranta ca s-a prins ceva luna aceasta. dar in 19.12.2006 in urma unui test de sarcina negativ am intrerupt. In cite zile ar tr sa vina menstruatia dupa ce intrerupi utrogestanul?