Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)
Raspunsuri - Pagina 19
IULIABRAILA spune:
Cami, noi sintem aici si iti tinem pumnii. STRINSI.
si iti dorim citi bebei vreti voi sa aveti.
sanatatea sa fie, ca in rest...toate se vor rezolva.
noi am fost la acho pt 12 sapt si sintem bine(adica bebe), ne sugem degetul de la mina stinga.....nu am aflat sexul, eram rusinosi.
mie mi-a dat alt trat pt infectie urinara, augmentin(sau amoxiclav), pe care tot nu il voi lua pina sapt urmatoare la sfirsit sa intru bine de tot in trim II.
in rest, sa auzim numai de bine si vesti traznet de bune.
IULIA
12+
copilutzu spune:
Micki Maca iau de foo saptamana. Iar alopant nu am luat nimic ptr. ca nu mi-a prescris.
Aaaaa ..am luat 3,4 luni Duphaston si Utrogestan (nu amandoua o data..) si Spirulina cam tot in acelasi timp cu Maca.
Aspirina nu pot sa iau ca imi face rau la stomac... ( am luat in tinerete ..in cantitati mai mari...cam 20 o data.....deh...copil prost )
Aspirina cat timp trebuie luata ...ma gandeam sa incerc sa o dizolv...
Ma bucur , totusi ,ptr.ca nu am avut pana acum ovulatie fara stimulare..
Nashica sa imi treaca doruletzul de ea !!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
miki-miki spune:
Copilutz nu stiu sa-ti spun cata tb sa iei dar dc intri la sub Naturiste si homeopate fetele de acolo stiu. Stiu ca in Franta se da pt cresterea endometrului aspirina si vitamina E. (Mariee parca scria). In orice caz sa nu iei mai mult de 10 zile viamina E pt ca nu e bine. Din z5 pana in z10 sa iei. Aspirina tamponata iti face rau? Una pe zi cred ca nu-ti face rau. Sau ia aspirina pt copii, dar la capitolul asta nu ma pricep.
Edit: Pai dc iei doar de o saptamana maca asta explica de ce endo nu e mai mare. Nu-i nimic pt ca luna urmatoare o sa fii tzutz.
Sa stii ca a mai scris o fata ca nu mai avea ovulatie buna de la alopate si dupa ce a luat maca a inceput sa ovuleze mai bine.
Miki
chivutamonica spune:
Miki,tu ce mai faci,esti bine?Stii ceva de Mariee,pe unde este,cei cu ea ?
mariee,mie dor de tine,sper sa fi bine si sanatoasa si poate ti s-a intimplat minunea ,ce bine ar fi,sa auzim numai de bine.
,MONI
miki-miki spune:
Chivutz fac binisor, merci pt intrebare. Renovarea asta a mea nu se mai termina ca sa ma apuc si eu de investigatii serioase. Mi s-a pus pata sa fac o laparoscopie la inceputul anului viitor. Dupa aia vine FIV-ul care sper sa-l fac in febr-martie.
De Mariee nu mai stiu nimic, sper ca nu a patit ceva. La naturiste intra ea f des dar vad ca acum nu mai intra. O avea pb cu calculatorul sau poate e f ocupata .
Tu ce mai faci?
Cami asteptam rezultatul la testul nr 2. Stai cumintica in pat dc nu te simti bine . Tel mobil lasa-l intr-un sertar.
Miki
IULIABRAILA spune:
LA MULTI ANI ! tuturor care isi serbeaza azi ziua sau ai caror soti , parinti sau cunostiinte se numesc ANDREI sau ANDRELE(hihihi).
sa fiti fericite, tinere si implinite din toate punctele de vedere.
si chef de chef fetele sa trageti, ca asa incepe luna decembrie.
noi sintem raciti, tot ce sper este ca numai eu si sotu care mi-a dat blestemata asta de raceala. poate bebe a scapat de faza asta si este ok.
va pup si sa auzim de bine,IULIA
12+
zisaCami spune:
Dragelor,
Intru pe fuga sa va anunt ca am repetat B Hcg in ziua a 14-a si a crescut la 191 mUI/ml.
Cel mai probabil e unul singur.
Va si intru mai pe seara, sunt datoare cu o gramada de raspunsuri.
Cami
miki-miki spune:
LA MULTI ANI !
tuturor Andreelor. Multa sanatate fericire si un bb cat mai curand.
Un buchet special de la mine pt Andra Birni
Cami FELICITARI! Nici nu stii cat ma bucur pt tine. Cand ti-ai descris simptomele si ai spus ca ai vazut si dunga aceea rosie pe burtica mi-am dat seama ca acum esti o adevarata mamicutza. Ce bucurie mare pe capul tau si al sotului.
Acum imi dai voie sa ma apuc de botosei? Ce culoare ii vrei? Eu zic albi sau galbeni sa mearga indiferent dc e sau .
Cand ai timp te rog sa-mi mai spui si mie cate ceva despre dr Dascalescu pt ca vreau sa fac si eu cu ea ICSI si nu stiu mai nimic despre ea. Mai stii fete care au facut cu ea ICSI? Echipa mea o sa fie D-D-D (a se citi Dracea-Dascalescu-Damian). Si Pisix vrea cu ac echipa si suntem in cautare de informatii.
Mii de pupici pe burtica!
Si un buchet de flori si pt tine mamicutzo
Miki
nusy spune:
Andra, Avalon : Sa traiti cu numele, multa sanatate, bucurii si toate dorintele sa vi se indeplineasca. Asteptam sa dati de si .
Mikishor: asadar, ai ales " tehnologia " 3D ????
Nusy