Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

ZisaCami,
Sincer m-ai emotionat si ne-ai dat curaj!Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare moment al ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Sheritra esti bestialaaaaa !!! Multa bafta!!!!
Idaria bine-ai venit si sedere cat mai scurta!!!
Danyalo distractie placuta si sa veniti 3, ..sau 4…
Camitza,…hai ca nu am facut galerie degeaba !!!!Sarcina usaoara si bblic sanatos!!!! Muuuooaamaaa..ce misto iti sta pe listutzaaaa!!! VREM SI NOOOOI !!!
Ioanatugs
Mirelush1 pup fata si hai cu FIV-ul !!!
Am fost luni la Giulesti la eco.
In ziua 12-a :
Od :F=13mm
End.= 6.
Mi-a spus ca foliculi nu sunt inca bine dezvoltati dar sa repet eco. Joi.
Spuneti-mi edometrul este bun??? Cat trebuie sa fie????
Dar foliculi ce dimensiuni trebui sa aiba ca sa fac inseminare???
Am sanse???
Pup si Mickilina ca "din cauza ei" macuiesc de zor. Mama Maca...tu esti salvarea..
Aaaaa era sa uit ...deh.. tineretile.. Michilina cat timp iau Maca??? Tot 3 luni???
V-am povestit despre sotul meu ...ce facea cu pastilutzele de Maca.... M-am suparat si am inceput sa le inghit eu. Rau nu mi-au facut , din contra ...vad ca am ovulatie dar nu stiu cat de buna este.... Hai ca iar sunt optimistaaaa!!!

Pup tooooate fetele fara exceptii!!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Copilutz dc poti ia-o pana ramai gravi. Rau nu face. De cand iei maca? Cred ca nu o iei de mult timp pt ca endo ar tb sa fie mai mare in z 12. Ai mai luat altceva alopat? Pt endo mai e buna aspirina si din z 5 pana in z 10 vitamina E . Bv pt ovu. Hai , capul sus si sa te trecem pe listuza.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

Cami,felicitari! ma bucur sincer pentru voi!
Fetelor dragi,nu pot sa im revin din soc,asta e motivul pt care nu mai scriu,m-am 'devirusat' de multisor si as avea multe de spus pe tema HSG(pe care cu toata impotrivirea mea mai mult mentala l-am facut a 4-a oara si ultima din viata mea)...,iubitul prietenei mele mai are cca 3 luni de trait,sint efectiv distrusa,recunosc:din cauza ei si nu a lui,dar e un om tinar...42 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Bravo Cami!!!Sa-ti creasca samburelul si sa va aduca multe bucurii!
Sa stii ca si eu m-am rugat mult la Sf Stelian si sunt sigura ca m-a ajutat!Ma bucur mult ca vad ca nu m-a ajutat doar pe mine,eram sigura ca au mai fost si vor mai fi minuni!

Maria 26+ & BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nashico ma bucur ca te vad si ca ai scapat de virusi. Sotul prietenei tale ste cel cu diabetul? Imi pare rau pt prietena dat.
Cami nu mai spui nimic? Ai mai repetat analiza?

Miki

Mergi la inceput

nu,Mikishor...m-am laudat tot timpul ca am doo prietene,nu e cea cu diabetul la sot,e cealalta la care chiar nu se astepta nimeni!scuzati-ma,revin cind pot sa ma adun,cind pot impartasi fetelor din cva din ultima mea experienta,va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Am avut insomnii toata noaptea trecuta, iar azi am avut o durere groaznica de cap si mai mult am stat in pat. Sunt in urma cu cititul si cu scrisul, asa ca incerc sa revin mai tarziu.
Testul il voi repeta vineri. Mi-am luat si un test de urina, dar m-a avertizat farmacista ca s-ar putea sa nu se pozitiveze, pentru ca fac Gravibinon ... asa ca mai astept cateva zile.
Va multumesc inca o data pentru suport, nici nu am stiut ca am asa multe prietene!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zisaCami

asa ca mai astept cateva zile.
Va multumesc inca o data pentru suport, nici nu am stiut ca am asa multe prietene!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

ai multe prietene ,eu cred ca v-am visat az' noapte pe tine si pe Avalon,am simtit eu o afinitate greu de explicat...

Cami,un timp mai lasa forumul asta, ok???pin te duci la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Draga Cami,am revenit si eu dupa o sapt.de vacanta si am citit vestea cea mare.ma bucur enorm pt. tine si va doresc din tot sufletul ce va doriti si voi.MONI

Mergi la inceput