Par care luceste!

Par care luceste! | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Deschid acest subiect cu gandul ca stiti ceva tratamente sau produse care dau luciu parului.
Am observat la diferite persoane un luciu superb al podoabei capilare.
Am intrebat cum reuseste si mi-a spus ca foloseste samponul Dove.Sincer nu cred ca doar asta este secretul si nici aplicare unor vopsele de par foarte bune.Deci ,va rog daca stiti vreun truc ceva care sa-mi faca si mie parul sa luceasca si sa fie firul sanatos poate-mi spuneti si mie secretul.
Multumesc!

Monikka

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Daca firul de par nu e de la natura gros si lucios, nici mama tratamentului nu il face asa!
O alimentatie sanantoasa bogata in vit. B, Fe si Zn ajuta dar nu cred ca face minuni. Stresul e un mare dusman al parului...

O solutie temporara eu o gasesc in serurile de par pe baza de silicon. Ele ajuta o coafura sa arate frumos dar cele bune sint foarte scumpe.
Eu folosesc "Silk therapy" de la Farouk...mi se pare genial.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

O viata am avut parul lucios, mai ceva ca in reclame. Fara sa-i fac nimic deosebit. Fara sa-i aplic masti speciale de par, seruri, uleiuri, etc.

De cind am venit in US (aproape 2 ani deja), parul meu nu mai luceste!!! E tern. Deja ma gindesc, dupa ce am incercat cele mai tari si mai bune sampoane, sa trec la masti de par, la seruri, uleiuri, etc.

Ofofofofofofof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sa fie de la apa de aici, Simina?!

Fetele intr o zi la scoala la Uca fetita unei rusoaice avea parul atat de stralucitor si am intrebat o ce i face la par fetitei. Mi a zis de ceva flori le pune n apa si cu apa aia clateste parul fetiei. Singura problema e ca mi a zis denumirea n rusa a florilor respective.
Intrebare: stie cine ceva in sensul asta?

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

am observat ca de la vopseaua de par L'oreal luceste mai intens si dureaza mai mult, pe cand de la celelte firme...nu....shampon folosesc Garnier sau Elvive...si mai au aici un ulei de par...(ulei de massline, cocos ) si il mai pun pe par din cand in cand...luceste destul de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Allure

Daca firul de par nu e de la natura gros si lucios, nici mama tratamentului nu il face asa!

Perfect de acord!

Zi de zi imi este dat sa vad femei de origine indiana care au un par lung,superb,lucios si nu au auzit in viata lor de Loreal,Pantene si cine stie ce alte minunatii ne cumparam noi.
Secretul lor-mostenirea genetica,alimentatia corecta,folosirea sampoanelor de origine vegetala,vopsirea parului cu extract de henna,masaj capilar cu uleiuri calde ayurvedice.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu zic ca e de la apa. Cand eram mica, la bunici ma spalam pe cap cu apa de ploaie, par super stralucitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

da asa e! apa de ploaie face un par lucios si matasos.Daca aveti posibilitatea sa va clatiti macar cu apa de ploaie,sa o faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Eu zic ca e de la apa. Cand eram mica, la bunici ma spalam pe cap cu apa de ploaie, par super stralucitor.

Daniella, cind erai mica aveai parul lucios pentru ca nu era imbicsit si obosit de la atitea chimicale pe care le-a inghitit de-a lungul vremii.

Eu cred ca secretul sta in ati peria parul cum trebuie. Pot sa spun ca eu ma cam saturasem de atitea masti, conditioner-uri si alte "leacuri" pentru par care n-au dat nici un rezultat. Ajunsesem pina la masura drastica de a ma tunde baieteste vreo 3 ani. In ultima vreme am desoperit... coaforul. In fiecare saptamina ma infiintez la coafor unde ma spal si imi fac foen (cred ca asa se scrie). Nu folosesc cine stie ce sampon special dar probabil ca periatul face minuni. In sfirsit, dupa multi ani, parul meu este din nou frumos si lucios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si uleiul de masline face minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu folosesc urmatoarea masca , si face minuni, o am de la o prietena care isi face masca in fiecare saptamna, se sta min 30 min, eu am stat cam 3 ore si parul arat asuper dupa ce l-am spalat

o sticluta de ulei de ricin
3-4 linguri ulei de masline
2-3 galbenusuri
1 lingura de miere
2-3 pic zeama de lamaie
1 lingura tinctura de brusture
1-2 linguri de lapte

o aplicati pe par va masati un pic la raacina si va puneti o casca din aia care se gaseste la hoteluri de plastic, daca nu aveti atunci folie de plastic sau o punga , si o caciula pe care nu o mai purtati pt ca o sa se murdareasca, ideea este sa fie cat mai multa caldura

dupa ce ati stat min 30 min...max..cat rezistati....va spalati si la final va clatiti cu ceai de brusture , mesteacan, coada calului, urzica, sau exista la plafar un ceai pt ingrijirea paruui , ii zice tonic capilar , cel mai bine ar fi sa nu folositi foenul , dar acum e iarna, eu il folosesc pt ca parul lung si ar dura 5 zile sa se usuce, cat e inca ud, puteti sa va puneti si o fiola de ginseng si sa va masati pielea capului apoi sa va uscati...
eu sunt multumita de tratamentul asta...si nu e nici scump

sper sa va ajute

toate uleiuile ceaiurile si ginsengul le gasiti la plafar

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput