Par care luceste!
Raspunsuri - Pagina 2
Bratu Monica spune:
Multumesc mult!Chiar maine cumpar ingredientele scrise de tine dar unde gasesc tinctura de brusture si uleiul de ricin?
Astept raspunsul tau si ma pun pe fabricat masca.
Originally posted by adrianafedorca
eu folosesc urmatoarea masca , si face minuni, o am de la o prietena care isi face masca in fiecare saptamna, se sta min 30 min, eu am stat cam 3 ore si parul arat asuper dupa ce l-am spalat
o sticluta de ulei de ricin
3-4 linguri ulei de masline
2-3 galbenusuri
1 lingura de miere
2-3 pic zeama de lamaie
1 lingura tinctura de brusture
1-2 linguri de lapte
o aplicati pe par va masati un pic la raacina si va puneti o casca din aia care se gaseste la hoteluri de plastic, daca nu aveti atunci folie de plastic sau o punga , si o caciula pe care nu o mai purtati pt ca o sa se murdareasca, ideea este sa fie cat mai multa caldura
dupa ce ati stat min 30 min...max..cat rezistati....va spalati si la final va clatiti cu ceai de brusture , mesteacan, coada calului, urzica, sau exista la plafar un ceai pt ingrijirea paruui , ii zice tonic capilar , cel mai bine ar fi sa nu folositi foenul , dar acum e iarna, eu il folosesc pt ca parul lung si ar dura 5 zile sa se usuce, cat e inca ud, puteti sa va puneti si o fiola de ginseng si sa va masati pielea capului apoi sa va uscati...
eu sunt multumita de tratamentul asta...si nu e nici scump
sper sa va ajute
toate uleiuile ceaiurile si ginsengul le gasiti la plafar
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
[/quote]
Monikka
adrianafedorca spune:
le gasesti pe toate la plafar
succes
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Siminaf spune:
Eu m-am vopsit in toata viata mea de 4 ori. Deci nu de la asta este. Mai ales ca ultima oara cind m-am vopsit a fost acum mai bine de un an. Iar celelalte 3 dati cind m-am vopsit eram in Ro. Si totusi, parul meu stralucea exact ca in reclame. Fara nici un fel de tratamente, nici vitaminice, nimic. Si maisi fumam pe vremea aia. Acum am aproape 2 ani de cind nu mai fumez. Deci ar fi toate conditiile. Sint sigura ca este de fapt de la apa. Dar ce e da facut?
Corina, poate mai intrebi tu o data ce si cum cu florile alea.....
Alynutza spune:
Eu ma clatesc dupa fiecare spalare cu ceai de frunze de mesteacan si urzica. Pun cam cat iei bine cu 4 degete din fiecare fel cam la 1 litru de apa, preferabil e sa lasi de seara pana dimineata, apoi se da un clocot, se mai lasa cam 10-15 minute si se strecoara. De vopsit ma vopsesc doar cu Henna. Dar adevarul e ca asa e firul meu de par. In cele 6 luni cat am stat in State tot lucios era si nu m-am clatit cu ceai, ca nu avem posibilitatea sa-l fac. Asa ca nu stiu ce sa zic.
andreea81 spune:
Si eu am probleme majore cu caderea parului si cu stralucirea lui...si am un par fooartee ondulat si bogat..dar am bagat de seama ca toamna spre iarna imi cade in cascada, de mi-e frica sa ma mai si pieptan; la doctor mi-a spus ca problema o am din cauza stress-ului...stiu si eu ce sa zic...fiind ondulat il descalcesc cu o masca de par de la Kallos, ce-ii da parului stralucire( masca e cu lapte, desi pun pariu ca sunt numai chimicale in ea!!!!). Am facut si eu tratamentul specificat de Adriana, dar daca nu perseverzi, nu se vede nici un rezultat; totusi, sfatul meu este sa nu puneti ulei in cantitate uriasa, ca eu m-am spalat 2 zile la rand ca sa scap de "maioneza" din capul meu!!! Puuup, Andreea
Raza de soare spune:
quote:
Initial creeata de Bratu Monica
Am observat la diferite persoane un luciu superb al podoabei capilare.
Am intrebat cum reuseste si mi-a spus ca foloseste samponul Dove.Sincer nu cred ca doar asta este secretul si nici aplicare unor vopsele de par foarte bune.Deci ,va rog daca stiti vreun truc ceva care sa-mi faca si mie parul sa luceasca si sa fie firul sanatos poate-mi spuneti si mie secretul.
Parul, cu cat e mai inchis la culoare, cu atat reflecta lumina mai puternic.
Personal, sunt bruneta...si mereu sunt intrebata cu ce ma dau pe par de luceste asa.
In primul rand NU folosesc geluri, masti, spume (doar fixativ, daca imi fac vreun coc la ocazii).
Apoi..il spal normal, pun balsam, clatesc...dar am grija ca ultima clatire sa o fac cu apa cat mai rece (apa rece inchide bine solzii firelor de par).
Urmarea? La soare te poti uita...
Mos Craciun in...pantaloni scurtiNunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
GabyHila spune:
Coafor:) ies de acolo cu o pleata stralucitoare super.
si observ ca imi luceste parul cand am dispozitie buna. daca sunt suparata imi sta ca matura.
sampon de buna calitate. eu am par bogat si cret si face minuni Klorane verde pt par cu tendinte de ingrasare. tot cu klorane am ameliorat caderea parului intr-o perioada destul de stresanta.
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
Zusammen mit Bogy
, Mau-Mau,Schnappi unds kids
Anderra spune:
Subscriu la ce spune raza de soare, am citit acum o luna doua un interviu al andreei raicu in care spunea ca mereu se clateste pe cap la final cu apa rece (ma rog, fiecare cat suporta).. hm.. am zis .. fitze de vedeta ... dar .. zic hai sa incerc.. si am incercat o data ..a oua oara .. eh, sa stiti ca de aproape 2 luni inainte sa ies din cada/dush clatesc parul cu apa rece ... chit ca dupa imi pun 2 proasoape 
nu de alta da' imi ingheatza capu' instantaneu ... cert e ca parul luceste foarte puternic desi nu folosesc un sampon cu chimicale ci unul naturist de la favisan.
ponicid spune:
Eu imi vopsesc parul pentru ca inca de la 25 ani am avut par alb.
Parul alb are o anumita textura care-l face mai aspru. De asemenea vopsirea modifica textura parului a.i. mult par alb+vopsit=>podoaba capilara terna, sarmoasa, fara luciu si imposibil de aranjat.
Am tot incercat vreo doi ani tot felul de produse si in sfarsit am ajuns la urmatoarea combinatie care intr-adevar imi face un par extrem de frumos:
- spalat parul cu sampon Dove pentru par vopsit eventual gama aceea pentru par inchis.
- masca (nu balsam) Dove pentru par vopsit inchis;
- vopsit parul cu L'oreal Excellence care ofera odata cu vopseaua si ser de protectie a varfurilor si balsam pentru inviorarea culorii.
Deci dupa fiecare spalare cu sampon Dove, aplic masca Dove si balsamul L'Oreal luat odata cu vopseaua si apoi clatesc. Daca nu folositi vopsea L'Oreal, deci nu aveti balsamul pe care vi-l ofera aceasta, puteti folosi ceva similar tot de la Dove: sunt niste pliculete lungi (ca de zahar) cu balsam pentru inviorarea culorii parului vopsit. In cazul acesta veti folosi si masca Dove si balsamul pentru inviorarea culorii tot de la Dove.
Efectul este garantat!
Placa de par da de asemenea stralucire parului. Daca folositi si placa mai este o substanta tot de la Dove care protejeaza parul la incalzire si o veti aplica si pe aceasta impreuna cu masca si balsamul.
daniella4 spune:
Si totusi la mine e dela apa. Cand apuc sa folosesc la spalat apa de ploaie am un par de reclame, dar e complicat procedeul si incomod...![]()