Par care luceste!
Raspunsuri - Pagina 3
Luna75 spune:
Vin si eu cu o reteta babeasca care ajuta 100 %,singurul inconvenient este
apa de la fantana
Se amesteca zeama de la o jumatate de lamaie cu doua linguri otet de mere si un pahar de apa proaspata din fantana.
Amestecul se foloseste dupa ce s-a clatit bine parul cu apa cat mai rece.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Vin si eu cu o reteta babeasca care ajuta 100 %,singurul inconvenient esteapa de la fantana
Se amesteca zeama de la o jumatate de lamaie cu doua linguri otet de mere si un pahar de apa proaspata din fantana.
Amestecul se foloseste dupa ce s-a clatit bine parul cu apa cat mai rece.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna, se bea sau se da pe par?!
corinadana spune:
Hai ca esti totala Simina! Mi ai facut ziua!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Bratu Monica spune:
Ok.Le-am cumparat dar nu stiu ce cantitate de ulei de ricin sa folosesc,nu stiu daca aceasta cantitate e pentru o singura intrebuintare sau mai pastreze din ea si cat timp?
Astept urgent raspuns si multumesc mult inca odata.
quote:
Originally posted by adrianafedorca
le gasesti pe toate la plafar
succes
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Monikka
Loma spune:
daca vrei sa iti straluceasca parul foloseste otet de mere (facut natural) in apa de clatit, e f. bun pt. par
si vopseaua Henna are aceleasi proprietati schimba textura parului, il face mai stralucitor si vizibil mai sanatos.
Sorina-Alexa spune:
Pana acum vreo 2 luni am fost blonda,acum am revenit la culoarea mea naturala(saten inchis)si parca este mai stralucitor.
De spalat il spal cu L'Oreal,gama aceea roz,si face intr-adevar parul foarte lucios.
Am sa incerc ideea fetelor cu masca minune,am auzit ca uleiul de masline face minuni garantate.
Pup!
mamy_taty spune:
buna fetelor!intradevar sanatatea firului de par o mai influenteaza si o alimentatie corecta ...adica sa nu ne lipseasca vitaminele de care avem nevoie in organism..dar pe langa alimentatie mai infuenteaza degradarea lui si multe altele:uscarea lui cu feonul,intinderea lui cu o placa fara placa ceramica,pieptanarea lui cand este inca ud...si lista poate continua..eu v-as recomanda o masca din albus de ou cu o lingura de lamaie si 3 linguri de ulei de masline..de curan..dupa multe incercari ..folosesc gama intreaga de la L'OREAL-NUTRI GLOSS-proteine din perle...intradevar da parului stralucirea dorita..dar folosita gama completa..samp,balsam,masca o data pe saptamana si laptele..vi le recomand cu mana pe inima!
va pupic..FITI MEREU FRUMOASE!
mamy_taty
Bratu Monica spune:
Draga Aderiana
Am facut masca de par pe care mi-ai recomandat-o Si am folosit toata sticluta de ulei de ricin 25ml.Super rezultat! Azi am observat ca parul meu stralucea in toata splendoarea.am pus reteta la pastrare si o voi aplca in continuare.deci tuturor va spun :REZULTAT GARANTAT,cel putin in cazul meu.
Va pup
Inca o data mii de multumiri!
Monica
quote:
Originally posted by adrianafedorca
eu folosesc urmatoarea masca , si face minuni, o am de la o prietena care isi face masca in fiecare saptamna, se sta min 30 min, eu am stat cam 3 ore si parul arat asuper dupa ce l-am spalat
o sticluta de ulei de ricin
3-4 linguri ulei de masline
2-3 galbenusuri
1 lingura de miere
2-3 pic zeama de lamaie
1 lingura tinctura de brusture
1-2 linguri de lapte
o aplicati pe par va masati un pic la raacina si va puneti o casca din aia care se gaseste la hoteluri de plastic, daca nu aveti atunci folie de plastic sau o punga , si o caciula pe care nu o mai purtati pt ca o sa se murdareasca, ideea este sa fie cat mai multa caldura
dupa ce ati stat min 30 min...max..cat rezistati....va spalati si la final va clatiti cu ceai de brusture , mesteacan, coada calului, urzica, sau exista la plafar un ceai pt ingrijirea paruui , ii zice tonic capilar , cel mai bine ar fi sa nu folositi foenul , dar acum e iarna, eu il folosesc pt ca parul lung si ar dura 5 zile sa se usuce, cat e inca ud, puteti sa va puneti si o fiola de ginseng si sa va masati pielea capului apoi sa va uscati...
eu sunt multumita de tratamentul asta...si nu e nici scump
sper sa va ajute
toate uleiuile ceaiurile si ginsengul le gasiti la plafar
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Monikka
adrianafedorca spune:
buna
scuze ca n-am mai avut timp sa intru sa citesc si sa scriu, abia acum am vazut ca ti-ai facut masca si ca esti multumita, ma bucur mult ca am putut sa te ajut, (ulei de ricin eu pun toata sticluta )
o sa incerc si eu sa ma clatesc cu apa rece la final...sper sa nu-mi inghete capul
...
Michael Levine
miruta spune:
Am incercat tratamentul de la Kalos cu placenta si mi se pare super ok .
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .