Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Canda, la multi ani mami !!!! Sa traiesti o mie de ani fericita !!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA se fierb Dar mai sunt tot felul de retzete prin zona,tashte de aluat umplute cu dulceatza etc. Eu una nu-s deloc fan aluat,doar cu varza imi place,sau taitzei latzi cu branza sarata sau cu dulce (asta in cuptor cu vanilie si ou ) Jani scuze

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

moniiii !!!! gataaaaa.. nu mai zii !!!!!!!!! ca mi se uda tastatura

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI

Fetelor am si eu o intrebare...bebeii vostrii isi sug limba? Ca Iarina numai asta face toata ziua ...oare sa o manance gingiile?

la mamici si pitici.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

multumesc maraki si moni pt urari
Moni m-ai intru si eu dar mai rar, nu prea ajung sa citesc tot ce scrieti, scrieti asa mult incat nu fac fata sa citesc tot, dar in schimb ma uit la poze cu bb
Noi suntem bine , facem prosti
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Salutare, fetelor !

Dupa cum va si spuneam in weekendul asta nu m-am putut apropia de calculator.
Acum am dus-o pe Oana la gradinita de dimineata si apoi m-am ocupat de Roxanica.
Abia de-o jumatate de ora am deschis si eu forumul, v-am citit (recunosc ca mai pe diagonala... asa, dar n-am reusit mai mult ) si am completat site-ul cu pozele trimise de Janina si Luizza. (vedeti poze noi la Carla si Maria, asadar )

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

CANDA !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

M-am cantarit acum la cantarul electronic din magazie si mai am doar 54,65 kg imbracata si incaltzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Dana merci mult! Acum caut poze si cu restul de familie si iti trimit.

CANDA LA MULTI ANI!!!

Moni ti-o cauti rau, dar rau de tot! Acum ma uit dupa o cursa aeriana low-cost sa vad cum ajung la tine mai repede, si-asa esti tu gazda de-o noapte a calatoarelor!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput