Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA am incercat si cu noi la masa,uneori mananca,uneori nu,cum are ea chef.Asa e oriunde o pui.In film bagase la inceput cateva linguritze de supa de pui cu tascutze si dupa aia,pe cand am venit eu cu aparatul, ati vazut ce face ...
Aseara am pus-o in bratze la Ghitza si am trombonit-o de a mancat cereale cu lapte si iaurt,dar am tot vorbit cu ea si vorbea si ea cu gura plina ,ii mai intindeam o linguritza,asa am reusit sa o facem sa manance...vad ca asa merge cel mai usor,daca ne conversam

Si acum vad ca am uitat sa zic LA MULTI ANI SI BEBEILOR NASCUTI AZI! Eram convinsa ca am scris!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mai Moni Ca tot am vrut sa te intreb, dar am uitat! Ce sunt alea tascutze?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

patratzele mici din aluat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

aha, cum zici tu

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, CANDA!
LA MULTI ANI: TIBERIU-STEFAN, DAVID, CLARA MARIA, ANDREI RAZVAN, RAZVAN STEFAN!!!

Mai, dar taiteii cu varza cum sunt??? Ca io am o curiozitate maaaaare...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Cum adica cum sunt? Sunt buuuuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai Moni, stiu ca-s buni... baga si la mine un PM cu reteta ca vreau sa-l turbez pe sotu'!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata si de pe litoralul ploios, ne-a ajuns din urma vremea rea asa ca suntem in casa si facem debandada, Ioana in premergator papa niste reviste.
Ce m-ati zapacit cu tascutele alea, sunt pe langa cu regionalismele astea, pana acum am crezut ca este vorva despre pastai de fasole. Moni sa inteleg ca-s un fel de tortelini??
Ana ce mai face Tibi? Mai are pete?
Deea, pai daca nu ne-ai spus cand este ziua ta, am aproximat si noi!
CANDA LA MULTI ANI!!! Tot ce iti doresti si numai fericire! Pupicei Filipelului.
La multi ani si piticeilor nascuti azi!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

ASTERY pai nu am retzeta,eu ii fac dupa ochi.Adica tai varza taitzei,o pun in tigaie cu un pic de ulei,sare si piper,o calesc bine,dupa care bag peste ea taitzei latzi fierti in prealabil evident(de preferitza facutzi acasa de mami,dar daca n-am, atunci de cumparat din magazin sau chiar si din piatza facutzi de casa) Si gata
DANIELA ce tortelini mai? Aluatul de taitzei se poate taia in n forme: taitzei subtiri,latzi,tascutze,"garteni" etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela,

Moni, si eu muream de curiozitate cu tascutele alea, dar am tot uitat sa intreb. Bucatile alea de aluat sunt fierte sau prajite? Bunica mea le prajea .. si ieseau ca niste gogosele patrate, si apoi puse in supa, in momentul servirii. Asa ?

Astery, nu e deloc mare filosofie Fierbi pastele...calesti varza .. si le amesteci ... Si iese buuuun. . Doar paste, varza, ulei sare si piper... dar buuun

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput