Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Noapte buna fetili!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Care-i baiul?
Te culcasi Anoooo? Eu citeam presa ...

Noapte buna si de la mine!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Plec si eu la culcarica...poate mai pun si eu ceva kg.

o noapte buna si linistita sa aveti

la mamici,pitici si burtici.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Multumesc fetelor ... dar nu azi e ziua mea Hihihi... sunteti niste dragute. Azi am sarbatorit-o .. ca .. deh...era duminica. Ziua mea e pe 14 (14 nov 77), dar se pun urarile Multumesc

Eu am facut masa maaaare azi, ca nu stiu cum s-a nimerit ca parintii mei au primit niste musafiri de la Buc, verisorul meu care are un baietel tot de 1an 2006 Asa ca in sufrageria mea utilata pe post de dormitor, 2 birouri (2 calcu) , vestiar si sala de fitness...au incaput o masa (cu anexe de mese mai mici) pentru 9 persoane adulte si 2 bebei de 10 luni Si am avut si loc sa intind pe jos un izopren dublu ca sa se joace bebelocii. Hehehe...Nu mi-as fi inchipuit ca se poate asa ceva Nu mai incapea nici un ac in sufrageria mea... dar bine ca am incaput noi

Marti ma chefuiesc cu prietenii...va dati seama ce cura tin eu
Imi place sa gatesc...dar nu imi place asa inghesuiala . ofofof... Noroc cu minunea mea de sot, care imediat dupa ce au plecat musafirii a inceput sa faca curat, si la 1 ora ... casa arata luna... mai curat ca inainte (pt sotiorul meu iubit)

Eu cand va aud cu kg voastre...imi vine sa Mi-am cumparat cantar ieri. Electronic. Ma plangeam ca nu merge bine cantarul mecanic vechi. Nu mergea bine...arata cu 4 kg mai putin Am 88 .. sunt o balena esuata nu altceva

Moni, vazut cum nu mananca Dia. Cu voi la masa nu ati incercat sa ii dati? Asa imi face si mie Daria daca nu are chef... dar eu nu insist. Daca 2-3 lingurite mi le-a facut asa... "ura si la gara" .. nu ii mai dau. Dar cu noi la masa manaca bine si frumos., pana se satura, cand iara face tot asa...si o "eliberam"

Silvi, sa stii ca eu m-am uitat la linkurile alea cu semnele (si multe cred ca s-au uitat)... dar nu m-au atras. Ce rost are limbajul ala ??? Nu cred ca ii foloseste nici ei ... de comunicat oricum cominica si acum, chiar daca nu rosteste cuvintele. Inteleg ce vrea si ce ii trebuie. (in mare parte ) Ce rost are sa ma maimutaresc mai mult decat sunt? Ca si asa ... ne strambam in toate felurile ...

AnaSebe... ma bucur ca e bine acum cu petele alea.

Eu pe Daria nu am vazut-o inca bolnava, multumesc lui Dumnezeu. In schimb, caputul ala frezat al ei tare mai e napastuit Tot timpul cade si se loveste tot in cap. Toate bubu.. toate in cap... ofofof

Ma duc si eu la culcarica acum. Va pupacesc.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata!
Deea Am facut modificarile in listuta, maine faci cinste.

CANDA LA MULTI ANI!!!!!!!! Multa sanatate si fericire!!!
No, pe unde umblati? Nu v-ati trezit?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani!! Canda Sa fii sanatoasa alaturi de familia ta. sa intri sa ne povestesti ce mai face Filip si cum ai petrecut de ziua ta.
La multe lunite si sarbatoritilor de astazi.
Anasebe, nu s-au trezit. Trag la aghioase pina la 10 incolo.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI CANDA!

Cine trage la aghioase mai???

Unii muncesc de mult,vorba vine...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Uram si noi LA MULTI ANI tuturor micutilor care s-au nascut in ziua cea mai norocoasa(mai cu voie mai fara voie), sa fie cuminti si sanatosi si sa creasca la fel de frumos ca si pana acum, sa fie destepti si sa aduca multe bucurii parintilor.
.

Multa sanatate si sarcini usoare curajoaselor mamici, Nico si Denisa, sa va dea Dumnezeu putere si rabdare sa va vedeti bebelasi in brate.

Scuze ca doar de curand am aflat si nu am reusit samai intru sa mai scriu, dar sper ca noile mamicute o sa primeasca cu bucurie si urarile mele

Florinini si David (13.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici si tuturor
am pus poze noi cu stefanut nu stiou daca o sa va uitati ca i balamuc acolo dar o s o intreb pe cuscra cum sa fac alt album
sunt utimele poze care le am ca i cam greu cu cemera dar poate aduce mos craciun un aparat foto

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

AVEM GRAVIDE PE AICI???????????CINE CE CAND?????????????????

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput