FETITA LUI MUTU-PANTOFI CU 100 DE CRISTALE
Raspunsuri - Pagina 2
roxana1974 spune:
Si mie mi se pare o idee originala...cadoul este potrivit, mai ales cu starea si pozitia celui care l-a oferit. Stirea este insa de rahat si debuteaza cu o greseala, cam de neiertat pentru cineva care se lauda ca vorbeste corect limba romana "Designerul a creat special pentru micuta Adriana o pereche de botosei din cristale Swarovski." - ma laaaashi kiara asa, ale naibii cristale...
amik spune:
mihai albu e designer de incaltaminte.
mie mi se pare absolut normal ce se intampla acolo.la nivelul lor este foarte greu sa daruiesti ceva original. se intrec in hainute care mai de care mai de firma, pretioase, etc...ideea lui albu mi s-a parut super haioasa si dulcica. botoseii aceia sunt mici bijuterii!
dupa parerea voastra, cam ce cadouri ar fi mai potrivite???
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Alina spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Si mie mi se pare o idee originala...cadoul este potrivit, mai ales cu starea si pozitia celui care l-a oferit. Stirea este insa de rahatsi debuteaza cu o greseala, cam de neiertat pentru cineva care se lauda ca vorbeste corect limba romana "Designerul a creat special pentru micuta Adriana o pereche de botosei din cristale Swarovski." - ma laaaashi kiara asa, ale naibii cristale...
Mare
dreptate ai!Ma uitam aseara la stiri pe Antena 1 si deodata apare informatia cu botezul,cadoul lui Mihai Albu,lista de invitati,etc.
De ce-i botezul asta o stire de interes national???
Alina
Otilia spune:
Mie mi se pare un cadou simpatic si deloc exagerat.
100 cristale Swarovski nu costa mult (parol!), costa cam 7 euros.
Iata dovada: http://www.perlesandco.com/index.php?cPath=24_26
Si asta daca le cumperi in "detaliu", "en gros" poate sa fie si mai iefin. :DDD
Partea simpatica este ca acest creator de modele a facut special pentru fetita acesti botosei - si mi se pare o idee originala, nu foarte scumpa si in plus beneficiaza de o reclama gratuita care l-ar fi costat de 10000 de ori mai mult decit botoseii cu tot cu cristale si idee... In plus fetita ii poate pastra ca amintire, nu-s dragalasi niste botosei mici-mici cu cristale pe ei, ca niste bijuuri?...
Chiar n-am inteles ce vi se pare asa de grozav in cadoul asta... Daca gasiti ceva mai ieftin sa mergeti la un botez spuneti-mi! ;)
Nu e nimic senzational, doar nu-s botoseii plini cu diamante mari cit nuca! Partea hazlie si ridicola este ca a devenit o stire de interes national... bietii jurnalisti, nu mai au nimic altceva de spus???
PS: haha, poate-i cos si io lui fie-mea cristale pe papucei, gentute, elastice de par, pe blugi... De fapt i-am cusut deja un nasture Swarovski pe blugi, asta inainte sa aflu faza cu botoseii... Doar ca fie-mea nu mai poarta botosei la virsta ei, acum e o domnisoara (4 ani +)
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
mathilda spune:
otilia,
gand la gand cu bucurie
aici am inteles ceva- adica am inteles vechiul nostru proverb- nu tot ceea ce zboara se mananca
nu toti inteleg ca-----
1. bogatii nu arunca cu banii
2. asa cum ai spus si tu e mai ieftin genul asta de publicitate
3. show-ul e ceva caracteristic oamenilor care nu au foarte multi bani, incearca sa faca (adica au o afacere care nu merge ca pe roate dar tb sa arate ca merge - genul aparente ca sa-si atraga clientii)
4. vad ca si tu locuiesti afara si stii ce inseamna show si ce imp e- din pacate in romania e luat drept- mama ce plin de bani e
ceea ce pot sigur spune e ca oamenii care au intr-adevar bani, nu arata, nici nu-ti dai seama( ma rog asta e cel putin aici)
si inca ceva- eu asa presa ca in romania nu am intalnit nicaieri- adica inghite tot- si pt ca "'''ziaristii" sunt f prost platiti cred in tot show de 2 bani al "vedetelor"
bahmuteanca a avut un moment de sinceritate(la nervi omul spune tot) si a recunoscut ca se imbraca afara cu 5 dolari, vine in rom si se lauda si apoi in presa apare ca e plina de bani si de aici restul- imagine etc
blueeyes2003 spune:
Citeam un articol in care erau prezentate costurile organizarii acestui eveniment:
Inchiriere restaurant 30.000 euro
Meniu 25.000 euro
Decor scaune 120 euro
Fete de masa 100 euro
Tacamuri 200 euro
Flori 1000 euro
Baloane 350 euro
Cufar de bani 50 euro
Marturii 150 euro
Lumanari 300 euro
Artificii 5 minute 1500 euro
Invitatii 200 euro
Meniu personalizat 200 euro
Servetele 200 euro
Mirela
genusa spune:
Si eu cred ca pur si simplu este vorba de o alta lume....altceva.
Nu stiu cati parinti ar rezista sa nu cumpere/comande ceea ce le place pentru Botezul copilului lor(care pana la urma este o data in viata)daca si-ar permite.
Ma uit la lista de cheltuieli si nu mi se pare exagerat sa cheltuiesti suma respectiva pentru Botezul copilului atunci cand castigi pe luna de cateva ori pe atat.
Si cei care vin la Botez este normal sa se gandeasca la niste cadouri cu care sa faca cat de cat fatza la 'meniu'.
E adevarat ca nu e o stire de interes national....dar daca ne uitam prin ziare cred ca putine sunt.E pana la urma o stire despre un eveniment fericit si eu cred ca fiind vorba despre un copil care este Botezat,cel mai important este sa aiba noroc si sanatate in viata,ceea ce ii si doresc.
roxivan spune:
Nu stiu daca ar trebui sa deschid un nou subiect, dar am si eu o curiozitate, CE CAUTA LA FIECARE EVENIMENT IMPORTANT AL FAM MUTU LAVINIA (ex SPICY), E RUDA CU EI?
Anderra spune:
Nu e ruda cu ei, brusc e cea mai buna prietena a consuelei si e o eprsoana atat de gingasha si delicata incat nashul gheara se pare ca a luat'o sub aripa lui protectoare plasand'o ici colo la prieteni,parteneri de afaceri, cunostinte ca sa faca si fata un ban cinstit cu gura...
..... adica sa cante la nunti ,botezuri, cumetri...alooo..da' la ce va gandeatzi??
kla78 spune:
mda...sa cante
am vazut cateva secvente de la botez...e foarte frumoasa fetita...sa-i dea d-zeu sanatate .
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos